L-sumci
jo vivárko je nejlepší obchod na na L-sumce, ale když je sehnat sumec přímo od chovatele tak proč ne.
0 04.01.2009 23:25 zdendarybicka Já mám doma Sturisoma panamense,aureum, nigrirostrum, foerschi a Lorikarie sp. red, simillima,filamentosa, microlepidogaster, wolfei, hasemani. Jsou to skvělé ryby
a možná budou další...
Souhlasím s tebou, Polanský je fakt machr, mít tohle všechno doma co má, tak mě manželka, žene z baráku. Já si víc jak dvě akva neprosadím. Ať se L-270 daří a spokojeně rostou.
0 04.01.2009 22:29 jurek – Re: voppppe
Zaregistrujte se a já Vám na něj číslo pošlu.
0 04.01.2009 21:56 voppppe – Polanský
Nedáte mi pls. kontakt na toho polanského?????
Opožděný ježíšek dnes nadělil 3 kousky L 134
0 04.01.2009 21:44 jurek – Re: Killer
Možná bych věděl kdo má ty L183.
Jinak u pana Polanského jsem byl včera,skvělej chlap a nádherné odchovy v jeho pěstírně mě nadchly,tak jsem si pořídil skupinku L270.
Kourahon kde si sehnal tu L183? Já na ně čekam už rok u Polanskýho.
jurek zatím nemám žádné. většinou mam jen 1 ks od druhu
akorát L104 mam teď 1 samičku a 3 samce, tak sem to zkusil,ale nevyšlo to,tak sou jen jako pár s gupkama a třeba budu mít nějakou náhodou štěstí a udělá se to samo bez navození podmínek. A pak mam už skoro dospělé ty L059, ty taky zkusím až budou mít svůj čas
A jinak sem pořídil ještě několik kousků Rineloricaria microlepidogaster, tak až vyrostou tak uvidíme
0 04.01.2009 20:47 sokar Ahojte.
Já mám L25 a chci ještě jednoho
Dnes jsem pořídil L330.
0 04.01.2009 20:35 ondra08 Já mám:
Sturisoma Aureum
Sturisoma Nigrirostrum
Ancistrum sp.
odchovy momentálně nemám protože jsou to ryby dospívající.Fotky viz. moje nádrže.
plánuji koupě:
Dasyloricaria fylamentosa
Rineloricaria sp.red
Rineloricaria similima
Sturisomaichtis leightoni
Na tuhle výzvu jsem čekal
0 04.01.2009 17:53 jurek – Re: Killer
Pěkná sbírka L-sumců
.Máte již nějaké odchovy?
Ahojky
tak mě napadlo, dát dohromady lidičky co mají v akvárku nějakého toho L-sumce a je to jejich srdeční záležitost.
Pokud se Vám proto bude chtít napiš jakýho máte a třeba přidejte fotku svých miláčků.
Starší reakce
0 05.11.2008 15:27 oldkiwinka – Re: MatesKGB
Tak rozhodně je pro ně lepší špenát, artemka (po chvilce v akváriu chcípne, a klesne ke dnu, kde ji ancíci mohou pozřít), mikry, granulky, tabletky. Okurky a cukety pro ně nejsou nějak moc výživné.
Máte někdo zkušenosti s cuketou pro krunýřovce??právě mám doma 20 prcků starých 5 dnů a přemýšlím čím je krmit
Starší reakce
to je normální..taky mi to jednou zkoušeli prodat takle..
0 17.10.2008 07:55 ARES Přitom jsem je v této velikosti už koupil od chovatele který je ve zverimexu koupil oba jako malé stejného druhu
Větší je P.gibbiceps.Menší P.pardalis.
0 16.10.2008 19:53 ARES Je i ten menší Pterygoplichthys gibbiceps?
0 16.10.2008 19:38 ARES
0 16.10.2008 19:37 ARES – Stejný druh krunýřovce?
Zdravím,prosím o radu ohledně krunýřovců na fotografiích,zdali jsou stejného druhu popř jakého,děkuji
Starší reakce
0 13.10.2008 13:57 xx – Re: bevaro
Stačí mu teplota 26 st.C, ke 30 st. to zvedni až se akvárium zajede, odhadem tak po měsíci a víc provozu.
Hlídej si dusíkaté látky, při jejich nárůstu padne Hypancistrus jako první, na otravu a bez jakýchkoliv příznaků.
26 - 30,5 stupňů je udávané rozmezí. Není to podle mně, ale podle catfish
Prosim Te, jaka by podle Tebe byla nejlepsi teplota? Vyssi nebo nizsi?
Moc diky za info, hned jsem ja a urcite pritelkyne taky, mnohem klidnejsi
Mam ho jenom 5 dni, asi byl problem mozna v tom ( dle ostatnich ), ze jsme ho tam dali po 6 dnech od zalozeni akvarka. Daval jsem tam na zacatek toxivec, aqutan, a kazdy den nitrivec, aby se upravila voda a hodnoty vody byly a jsou dobre.
Teplotu mame nastavenou na 25,5-26,5 stupnu kvuli ostatnim rybam, snad mu tam nebude zima.
to je normální, že se někde schová a nevylejzá..když bude mít takový pološero,tak by měl v pohodě vylejzat po pár dnech
0 13.10.2008 12:57 Vesmirny prach Muj je jeste vetsi a chova se podobne. Po akva rejdi jen,kdyz je zhasnuto,takze kdyz vecer vypinam svetlo,hodim mu tam tablety a on si je najde.
Neměl by.Zkus ho sledovat v noci. Není to akvárko založené příliš krátce?Pokud ne, stálo by za to zvednout teplotu k těm 30 stupňům. Zkus se podívat na
www.planetcatfish.com , tam je informací hodně. Držím palce.
0 13.10.2008 11:55 xx – Re: bevaro
Obávám se že nebude, zeleninu moc nežerou. Raději přejdi na kvalitní mražené patentky, koretry a pod. a ohlídej si, že je opravdu jí. Jak dlouho ho máš? První 3 měsíce jsou kritické.
Diiky za info, ja se snazim mu vzde pred nej dat tabletu, aby nikam nemusel chodit, jen se vzdy bojim ze mu to ostatni sezerou a dal jsem mu tam okurku, ta ostatni nezajima. snad to bude stacit.
0 13.10.2008 11:26 xx – Re: bevaro
3-4 cm mimino se bude bát ostatních ryb. Je to plachá ryba, teritoriální jsou jen dospělí samci. Že se schovává je normální, zvlášť jestli máš jen 1 kus. Hlavně se podívej jestli vůbec něco žere aby neuhynul hladem.
Nebude to tim, ze jsou to "nocni tvorove", kteri vylezaji v noci, a pres den, pokud mohou a nic je netrapi, jsou nejradeji zalezli?
Myslíte,že se 3-4 cm velký hypancistrus L-340 může bát ostatních rybiček, i když jsou to jen pancéřníčci skvrnitý
4-5cm, platy 4-5cm a moly 4-6cm. Pořád leží schovanej pod listama, celý den nevyleze,ani na kořen, nebo pod kořen,ale aspoň,že dýchá.
Díííííííííííky za radu!!!
Starší reakce
Jestli je to z té várky, co si myslím, tak je to Pseudohemiodon apithanos, někdy mu ještě říkají var. marbled, ale moje jindy normálně zbarvené ryby, taky někdy takhle ztmavnou. "Neměnná" barva je snad pouze u ryb černých a s hnědým pruhem... ale to jsou spíš zajímavosti, klasika je podle mě stejně nejhezčí...
maximalne vi pod jakym nazvem ji koupil
to je asi stejne jedno, za ty penize si ji jen tak nekdo neporidi a kdo si ji poridi ten o ni nejspis bude i neco vedet
orientacne to je Pseudohemiodon
0 16.09.2008 22:14 xx – Re: Mrakoplash
Tak to je potom jiná, ten chovatel nebude tápat, co přesně za druh má doma. Ví pod jakým jménem si ji koupil, zná rybu jak vypadá ze spodu-tlamku a břiško, ví jak mění zbarvení ve stresu a v klidu, a zná lokalitu jejího odchytu.
vychazim z toho co mi o nich rekl clovek ktery je vystavoval
Přidat reakci
1 ...... [40] ...... 52 53
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 81226x