Prosim o pomoc co je to. Leze to u dna po skle a ve štěrku. je to strašně rychlé 1 mm velké. V akvariu mám pouze krevetky a ancistruse gold. Nějaký parazit asi co s tím.
Aloha dneska som objavil v 112L AQ neznámeho tvora - viz príloha - vyzerá to na motolicu alebo na chobotnatca

Zdravím,
Ahoj, na listu jsem objevila ve shluku u sebe drobné zploštělé nepohyblivé cosi 
Ahoj, 

Ahoj, nejsem si jistý identifikací parazita, kterého jsem vylovil ze substrátu u na skle.
Jelikož to už nikde nemůžu najít, tak se musím zeptat znovu 

Přeji hezký večer, poradí prosím někdo, co by to mohlo být? Je to na jednom kořenu a na dolní části jedné rostlinky - Anubias afzelli. Je to celkem tvrdé, zkoušel jsem to napíchnout na špendlík a zvuk při dotyku je jako kov na kamínek? děkuji

Zdravím. V akva 20 l (9 dní založené) se mi před pár dny objevila plíseň na anubiasu, dnes jsem přišel domů a na skle uviděl malé červi, velikost (1-2mm), spolu s tím se mi na stěnách objevily jakési "vlásky". Poradí prosím někdo o co se jedná a jak popř zlikvidovat. Děkuju moc za odpověď
Ahoj, dnes jsem v akvárku našel tyto malé vetřelce. Jsou to uzoučké čárky, cca 2mm dlouhé, plavou vždy jen svisle, unáší je proud a vůbec se nekroutí. Nehýbou se ani když do nich šťourám špejlí a dají se snadno rozmáčknout o sklo. Vlastně ani nevím, jestli jsou to živočichové, nebo nějaký bordel, ale bylo by divné, kdyby tam těch bordelů bylo třeba 20 stejných. Viděli jste to někdy? Mám trochu podezření, že moje Beta nemá ideální trávení, někdy plive tvrdší krmivo (což dřív nedělala) a někdy má podezřelé bobky, tak mě napadlo, jestli to s tím nemůže být spojené
Hezký den, Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 60226x