Dobrý den, našla jsem v akváriu tohoto červa. Prosím o upřesnění, co je to zač. Plave to opravdu hodně rychle jakoby jak had. Děkuji.
Co je tohle za živočicha? V akvárku to je taková bílá žížala co mi občas leze po skle, na suchu se takhle smrskla
Zdravím vás přátelé, 

Ahoj všichni můžu poprosit o radu.pred 2 tydny jsem si přinesla čističe a s nimi i malé překvapení nevíte náhodou někdo co to je a zda je to parazit. Všem děkuji za odpověď.
Prosím o radu mám dvě akvária jedno půl roku a druhé třetí měsíc. V týdnu jsem při odkalování dna objevil nějaký parazity pokusil jsem se ho vyfotit. Umí se pěkně natáhnout a taky smrštit. A taky se ale přisát jak pijavice (nechtěl se pustit z nádoby kam jsem ho dal, pěkně držel). Na povrchu dna ani nikde jinde je nevidím pouze při tom odkalení.

Omlouvám se, poslední pokus o nahrávání fotek. Obsluhuju to z mobilu a nahraje se buď samotný text nebo všechny fotky stejné a ještě to hrozně dlouho trvá.:(
Ahoj, můžete mi prosím poradit, co mám v akváriu? Vypadá to jako žížala, pohybuje se to zploštěním a následným roztažením a zahrabává se to do dna. V akváriu ještě nemám rybičky. Už brzy si chci pořídit pancéřníčky pandy - je možné, že si na tom pochutnají?
Ahojte, tento tvor mi skáče na hladine akvária. Vie niekto poradiť čo to je? Ďakujem
Prosim o pomoc co je to. Leze to u dna po skle a ve štěrku. je to strašně rychlé 1 mm velké. V akvariu mám pouze krevetky a ancistruse gold. Nějaký parazit asi co s tím.
Aloha dneska som objavil v 112L AQ neznámeho tvora - viz príloha - vyzerá to na motolicu alebo na chobotnatca

Zdravím,
Ahoj, na listu jsem objevila ve shluku u sebe drobné zploštělé nepohyblivé cosi 
Ahoj, Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 60189x