Dekuji za tipy, nový odkalovac každopádně poridim.... tím budu muset začít. Jinak, jak jsem psala ve vedlejším vlákne, ancistrus už mrtvý, údajná “vajíčka” jsou nakonec s největší pravděpodobnosti NPK mikrokulicky ale co je nejhorší
Dobrý večer, začali sa mi objavovať takéto živočíchy. Viete mi prosím poradiť, ako si s nimi poradiť? Vopred ďakujem za ochotu.

Ahoj, pravdepodobne som si spolu s plavajucimi rastlinami (salvinia natans, phyllanthus fluitans) zavliekol nejakeho parazita 
Dobrý den dnes sem objevila v akváriu tyto živočichy. Vypadají jako poloprůhledné malinkaté kuličky, které jsou převážně kolem rostlin. Chtěla bych se zeptat jak moc jsou škodlivé, popřípadě jak se jich zbavit. Omlouvám se za špatnou fotku, ale lépe mi to nešlo vyfotit.

Ahoj všichni, v novém akvárku se mi objevilo tohle zvířátko. Je to malinká bílá "kulička" s ocáskem, ty největší mají okolo 0,5mm, pohybují se trhaně (trochu mi to připomíná myš), "lezou" po skle i dekoracích, ale i plavou. Předpokládám, že až pořídíme rybky, tak si s nimi poradí, ale podle obrázků se mi nedaří najít, co by to mohlo být. Docela by mě to zajímalo, poradíte?
Kúpil som nové akvárium a zatiaľ je prázdne . Všimol som si že sa po ňom niečo pohybuje. Je to menšie ako 1 mm ako zrnko krupice a je to biele Akvárium aj stolík je tím posýpane. Nevie niekto čo to môže biť?Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 60189x