Zdravím, prosím vás, co je to za parazita, dnes som ich spozorovla asi 2 ks na skle a jeden kus plával.
Dobrý nevie niekto poradit o aky hmyz alebo korovca sa jedna pôvodne zo záhradného suda rybkam celkom chuti.najviac mi pripomina dafniu (ale pochybujem) nič lepšie som nevygooglila
V akva mám plostenky, nezmara, gda a gsa riasy, ine hlistovce. Otazka znie;dokaze ich cca 20 trojmesacnych moll vyzrat? A môže mi to nejako ublizit pri prestriku rastlin? (adi zla otazka ale som neskusena
Zdravím. Ted jsem si všiml že mám v akváriu nějakého parazita. Nevíte prosím někdo co to je zač, jak se tam dostal (dával jsem před pár dny nové rostlinky a nikde sem si nevšiml že by byl schovaný), a jak ho mám zlikvidovat? Jestli pomůže nějaký živočich který si s ním pomůže nebo nějaká chemie?

Zdravím, zkouším se ještě vrátit k předchozímu tématu...dnes jsem dostala ty mršky pod mikroskop (zvětšení 200x, jeden konec těla, prostředek a druhý konec těla 
Dekuji za tipy, nový odkalovac každopádně poridim.... tím budu muset začít. Jinak, jak jsem psala ve vedlejším vlákne, ancistrus už mrtvý, údajná “vajíčka” jsou nakonec s největší pravděpodobnosti NPK mikrokulicky ale co je nejhorší
Dobrý večer, začali sa mi objavovať takéto živočíchy. Viete mi prosím poradiť, ako si s nimi poradiť? Vopred ďakujem za ochotu.

Ahoj, pravdepodobne som si spolu s plavajucimi rastlinami (salvinia natans, phyllanthus fluitans) zavliekol nejakeho parazita 
Dobrý den dnes sem objevila v akváriu tyto živočichy. Vypadají jako poloprůhledné malinkaté kuličky, které jsou převážně kolem rostlin. Chtěla bych se zeptat jak moc jsou škodlivé, popřípadě jak se jich zbavit. Omlouvám se za špatnou fotku, ale lépe mi to nešlo vyfotit.Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 60190x