Dobrý den, 
Dobrý den, nemáte někdo nápad, co by mohlo být toto? Stvoření je velmi malé, proto se mi nepovedlo ho lépe zaostřit a nemá žádnou pevnou schránku. Za každé rady děkuji

Ahoj, před pár dny se mi v akváriu objevili ze dne na den oválné bílé objekty o velikosti cca1mm, viz.fotky. Vyskytují se pouze na jednom dlouhém kamenu, nikde jinde. Nijak se zatím vůči okolí neprojevují, nerostou, nehýbou se, nejdou ani jednoduše sundat - jedině jdou tvrdým předmětem rozdrtit a seškrábnout. Nikdy jsem to v akvárku neměl a netuším, co to je. Poradíte? Je to nějak nebezpečné?
Dobry den na rastlinach egeria densa som v novozalozenom akvariu (druhy den) objavil tieto hnede obdlznikove vajicka neviete poradit ze co to bude az sa to vyliahne?
V akvariu s krevetkami bez rybicek se mi po skle hybe neco malinkeho. Zda se mi, ze je to totez, na co se ptal Lubomir 26.09.2010 19:58 a odhad byl na lasturnatky. Zkusil jsem to dat pod mikroskop. Poznate nekdo bezpecne co to je? (Jo a hybe se to, takze sneci hovinka to nebudou.)
dobrý den, na kořeni se mi objevila kolonie čehosi co neumím určit. Nevíte někdo co to je? Určitě to není nezmar. Předem děkuji za pomoc.Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 60226x