Zdravím, nevíte někdo, co je to za živočicha(ten bílý na kokosu)? Žije tam už nějaký měsíc, téměř se neukazuje, a roste..
Zdravím.
Zdravím, v krevetárku se mi objevilo toto, leze po skle, má to cca 2-3 mm, před světlem prchá. Myslel jsem na nějaký ploštěnky, ale to je malý, ne?
Zdravím, vedeli by ste mi poradiť, čo je to za larvy na fotkách? Z plávajúcich rastlín si spravili ruličky, v ktorých žijú a požierajú Ceratophyllum
Není to úplně správné téma a fotka je příšerná kvalita ale jsem zvědavá. Ve venkovním 'jezírku' (díra s vodou bez ryb a bez filtrace) mi krom hromady další generace znakoplavek nové žije nějaký brouk. Dokonce dva. Jsou hrozně divní, celí obalení blátem. Myslela jsem, že jde o Splešťuli blátivou ale nemá to kusadla. Nepřijde mi to ale ani jako potápník.
Ahoj, objevil jsem na skle v akváriuu toto - nejprve jsem ymslel, že by to mohla být ploštěnka, ale je to mnohem širší... Poprvé to tam bylo před dvěma dny, odebral jsem a zlikvidoval. Teď na jiném místě na skle zase... Při světle. Jakmile mi zhaslo světlo, někam to odputovalo
Dobry den. Dnes jsem nahodou objevila v akvarium tohle. Pod vodou to vypadalo spise pruhledne. Nevite, co by to mohlo byt a kde se to tam vzalo? Pritahuje se to za ten hubeny konec a dokaze se cely az na ten sirsi konec zvednout. Mam i video, ale neumim ho sem pridat. Dekuji
Dobrý deň .Dneska po docisteniu akvária som si našiel na jednej skrýši tieto červy Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 60411x