Pancéřníček - nemoc
Pro přesnější a rychlejší určení nemoci a její příčiny je vhodné k dotazu přidat fotku.
Doplňující informace o akváriu, např. zda jde o zaběhlou nebo čerstvě založenou nádrž, něco o údržbě (jak často je měněna voda, čištěn filtr) také pomohou.
Problém bude v těch říčních oblázcích. Pancéřníčci potřebují drobnější štěrk, popř. i místěčko s pískem.

to je mi opravdu moc lito a ke vsemu ty mi byli z hornbachu a ted uz mam jen posledni samicku musim ji koupit nekde kamarady

Hm, tak tos mi Lucíku moc naděje nedala... Zdá se mi, že přestal žrát, takže se obávám nejhoršího.

Me zatim,kdyz si obrousili fousky zemreli

, je to pro ne zivotne dulezity

Ahoj, včera jsem zjistila, že jeden z mých pandíků nemá fousky. Na dně mám drobné říční oblázky, takže teoreticky nemá jak si je obrousit. Jedimě o pár plátů břidlice, ale tam se nezdržují. Mám 5 pancéřníčků, všichni stejně staří a ostatní jsou v pořádku. Má šanci, že mu dorostou...? Díky.
Pro přesnější a rychlejší určení nemoci a její příčiny je vhodné k dotazu přidat fotku.
Doplňující informace o akváriu, např. zda jde o zaběhlou nebo čerstvě založenou nádrž, něco o údržbě (jak často je měněna voda, čištěn filtr) také pomohou.
Přidat reakci
1 ...... 28 ...... [29]
Zpět na obsah sekce Nemoci • Zobrazeno 26481x