Přihlásit se RYBICKY.NET »

Pancéřníček - nemoc

NápovědaFórum » Nemoci  

Přejít na předchozí stránku 29 Žádná další stránka   1  
Pancéřníček - nemoc
Pro přesnější a rychlejší určení nemoci a její příčiny je vhodné k dotazu přidat fotku.
Doplňující informace o akváriu, např. zda jde o zaběhlou nebo čerstvě založenou nádrž, něco o údržbě (jak často je měněna voda, čištěn filtr) také pomohou.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - akara123 – ..
Problém bude v těch říčních oblázcích. Pancéřníčci potřebují drobnější štěrk, popř. i místěčko s pískem. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Lucík – ach jo
to je mi opravdu moc lito a ke vsemu ty mi byli z hornbachu a ted uz mam jen posledni samicku musim ji koupit nekde kamarady :-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - azalka – pandičky
Hm, tak tos mi Lucíku moc naděje nedala... Zdá se mi, že přestal žrát, takže se obávám nejhoršího. sad
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Lucík – pandik
Me zatim,kdyz si obrousili fousky zemreli :-( , je to pro ne zivotne dulezity sad
 Reagovat na tento příspěvek 0  - azalka – Corydoras panda
Ahoj, včera jsem zjistila, že jeden z mých pandíků nemá fousky. Na dně mám drobné říční oblázky, takže teoreticky nemá jak si je obrousit. Jedimě o pár plátů břidlice, ale tam se nezdržují. Mám 5 pancéřníčků, všichni stejně staří a ostatní jsou v pořádku. Má šanci, že mu dorostou...? Díky.
Pro přesnější a rychlejší určení nemoci a její příčiny je vhodné k dotazu přidat fotku.
Doplňující informace o akváriu, např. zda jde o zaběhlou nebo čerstvě založenou nádrž, něco o údržbě (jak často je měněna voda, čištěn filtr) také pomohou.

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... 28 ...... [29]

Zpět na obsah sekce Nemoci • Zobrazeno 26481x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/12947-pancernicek-nemoc?od=1401