Měl bych ještě jeden dotaz na druh šneka. Včera jsem v akvárku našel zase novou odrůdu hajzlíka, kterého jsem tam viděl poprvé. Víte někdo o jakého šneka jde tentokrát? Všilm jsem si, že nemá uzávěr ulity a má úplně jiný rvat růžků, než-li levatka a okružák. Může to být nějaká plovatka? Máte to někdo také v akváriu? Jak velké to bude až to vyroste? Nebude to škodit?
Ahoj, chtěl bych se zeptat, co je to za plže. Na levatku se mi to moc nezdá, ty mám v aq také a ty mají o dost ostřejší ulitky. Nevíte někdo co to je za hajzlíka?
Zdar mám v aquariu tyhle sneky. Ze začátku byl jen jeden, prinesl jsem si ho na korenu z akvaristiky a hodne se rozmnozil. Chtel jsem se zeptat, jestli je z tohodle druhu nějaký užitek, např. požírač řas, nebo je to peklo do aqua, žere to kytky a už se toho nezbavim. Ten co je na fotce je největší co tam mám
Nechci, aby to vypadalo, že jsem posedlý ampulárkama (protože tomu tak skutečně je :o), ale podle mě je to opravdu Ampullaria australis. Foto je z knihy Sladkovodní akvárium od Hanse J. Maylanda. P.S. Proč maj tu nohu jednou žlutou a podruhý fialovou se mě ale neptej. :o)
Koupila jsem tohohle sneka, mela jsem radost, ze pry neokusava kytky a to mi stacilo.
Zdravim,chtěl bych zjistit co to je za šneka to oranžový vlevo na kořeni...ten vpravo je šnek zebra. Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 52521x