Vzduchování a vzduchovací motorky
Kámošku kup až bude v akvárku aspoň 100 l

Souhlas...kup akvárko..kvádr..menší akvárka nejsou tak drahý..vyndej toho modrýho žraloka, nebo co to je

vzduchování, rostliny..a bude jí fajn..kup jí ještě kámošku a máš spokojený ryby..
Chudák rybka, běžel bych koupit nějáký lepší akvárko, hlavně kvádr alpoň tak 30litrů a k tomu vzduchování, a hned jí bude líp.

Já bydlet v takové "sklenici" a s tou modrou příšerou-raději vyskočím .Do takového "akvária" bych dal jen sardinky/v tomatě/

hej veskere odpovedi si najdes v knizce ja treba zacinam a diky knizce toho vim mnohem vic jo a ryba potrebuje kyslik.......................

Momentálně - bez vzduchování a časté výměny vody (každý den třetinu až polovinu nové odstáté vody) jí hrozí rychlá smrt.
Jinak se samozřejmě za nějakou dobu utrápí kvůli té kouli a hlavně extrémně malému prostoru. Je to jako kdyby člověka zavřeli do telefonní budky. Taková ryba potřebuje několikasetlitrové akvárium.
Ahoj all , Segra dostala na narodky rybku no je v takom mensom akvariu , Kupily sme nake zradlo a rastlinku...
Ale stane sa ze sa velmi plasi lieta po akvariu dost casto... stale sa kruti , a ako casto jej mam davat jest ?
plz este niake rady , netreba jej vacsie akvarium lebo sa mi zda ze trpy a treba jej kupovat filtre , ohrievac vody atd ? :/
Tu je foto:
img184.imageshack.us/…
Prosim povedzte vsetko co mam robit aby sa mala rybka co najlepsie aby netrpela
p.s. Ta rybka je trochu mensia len to sklo ju niak zvacsuje.... takze slnko asi tu vodu uvari
p.s. 2 Potrebuje mat rybka svetlo na noc alebo nie ?
Starší reakce
0
[799] - Rostliny 21.04.07 09:01 matlala Ono ikdyby strilel, tak sem se stejne pobavil

Myslím že si z vás lukášek jenom střílí, není možný aby byl někdo takhle natvrdlej

Taky ne a ne si vzpomenout..Že by se naučil česky za tak krátkou dobu??? Nechce se mi věřit

Kolik pak Ti je Lukasku?
Kdopak se zkrývá za tím tajemným obličejíkem?
Jo a omlouvám se Štěpánovy že jsem si dovolil použít jeho fotku z prezentace

Nortone dam se asi podat, nejak me to nemuze docvaknout

To je jen jako misto toho motorku do toho Stepan fouka a zaroven foti

to je kouzelný ŠTĚPÁNE

Takhle nějak to musí vypadat

Nemas tam obrazkovej navod? Treba by ti pomohl vic! Ale jinak uz sem to zhruba nekde nahore (to je tam

) popisoval.
0
[799] - Rostliny 20.04.07 18:43 matlala Takže ho mám dát ten kompresor dovnitř do akvaria??
Ses si jistej ze se na tu instalaci citis? Docela mam o tebe stach

já mám napsáno že se to dává do vně akvaria to zname ná dovnotř?
Zkus sem dat fotku ty musle

Stepane roste ti konkurence

Nebo tak jak ti radi Stepan, budes mit pak uzasnej prutok vzduchu plicemi, jen s dlouhou hadickou aby z toho meli neco i oci, nez celej zrudnes

já si myslím, že bys do ní měl foukat sám, posílíš si plíce!

Jeste me tak napada to bylo v Nemoj ne? Tak si tu pasaz poradne prohledni a odpust mlademu Isamikoj ze se bavi

Jeste me tak napada to bylo v Nemoj ne? Tak si tu pasaz poradne prohledni a odpust mlademu Isamikoj ze se bavi

no jo jenže ta hadička je tak střašně malá
Vzduchovaci motorek neprijde do akvarka ale mimo nej

, k tomu propojeni pouzijes tu hadicku

tak ten mám jeden doma po tátovy nevědel co to je a to do toho mám zapojit a půde to??Ale ten komptesor pude vidět to bude akzit vzhled akava ne?
Já mám jen filtr takže nějakej motorek musím dokoupit?
Jaká mušle???

Ne, musis mit vzduchovaci motorek
jako hadičku co mám od filtru mám vyndat a dát tam trubičku i z tou mušli??
K ty musli musi byt pripojenej vzduchovaci motorek
Přidat reakci
1 ...... [34] ...... 38 39
Zpět na obsah sekce Technika • Zobrazeno 17437x