Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Akvarijní set

NápovědaFórum » Technika » Akvária 

Akvaristik.eu

Přejít na předchozí stránku 46 Žádná další stránka   1  
Akvarijní set
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.07.2007 16:04 Muž Nik [191]
Aqua set jsou vyhozené prachy a pousta starostí navíc! Nebrat!!!
Na krytu neušetříš, ale aspoň si ho uděláš takový, jaký je vhodný (a za ty samé peníze - to platí u velikých akvárek, u malých šetříš určitě, teda pokud máš kolem šikovné lidi, případně ty sama jsi obdařena). Ještě jsem se nikde nedočetl, že by někdo dokázal do setového krytu nacpat njakou další zářivku - ale taky nevím všechno, že?

Nic proti filipsi:-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   10.07.2007 16:00 Muž filipsi [1298]
Pokud to chces zkusit, jak to pujde, jak te to bude bavit, jak se o to budes starat, a jsi smirena s tim, ze to treba uplne perfektne nepujde, a ze budes mit problemy (malo svetla, filtr zpravidla ne uplne vhodny), jdi do setu. Vyjde to financne lepe, a druhe akva si sestavis sama, poucena z toho, co bylo spatne a neslo tak jak ma.
Pokud mas chut dele cist pred koupi, vsechno zvazovat, a myslis to napevno vazne, zacni s tim, ze si akva postavis z komponentu sama, tak jak chces, aspon 200l. Nebo jeste lepe, sverit to renomovane firme, ktera to udela dobre. Ovsem to vyjde podstatne draz.
Jak je na mnoha nadrzich videt, funguje to i v setu, i v malem (50l, mensi radeji opravdu ne). Ale ve velkem s peclive vybranymi komponenty samozrejme lip.
Asi mnozi ten nazor sdilet nebudou, ale zacatecnikovi bych radeji doporucil set nez aby si to skladal sam, muze to slozit jeste hur.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.07.2007 16:00 Muž tau [14]
po vsech strankach (financni, esteticke i kvality) je lepsi si vse sestavit / vyrobit..
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.07.2007 15:28 Štěpán
Tak samozřejmě je nejlepší si akvárium sestavit. Mimochodem, 54 litrů je dost málo, lepší je začít hned s větším.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.07.2007 15:18 Žena Lu [1] – Akvaset nebo koupit vše samostatně?
Ahoj...řeším dilema(zatím s předstihem), jestli pořídit akvaset, nebo koupit akvárium,filtr a osvětlení samostatně. Třeba takový kryt se zářivkami, ten samostatně stojí pomalu jak celý set. Viděla jsem v Hornabchu set Eheim na 63l, topítko Jäger 50W,filtr byl Eheim aqua ball,myslím že přefiltruje 150-480l /hod, podle toho jak se nastaví - má regulaci.Ale i tak mi příjde zbytečně silný?! Zatím nad tím jen uvažuji, má v krytu jen jednu zářivku 15W, to e mi zdá zase málo. Jaký je váš názor, nebo zkušenost?
Díky Lucka

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.01.2007 21:31 Muž j_j [18] – rory
ted sem ho dodělal...pak pošlu foto jestli budeš chtít :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.01.2007 21:04 Rorejs – Elite
No vymenili jsme tam ty patrony s aktivnim uhlim za biofiltr a funguje to uspokojive ( myslim v pomeru k cene ). Jedine ta velikost mi trochu vadi.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.01.2007 17:54 Muž j_j [18] – rory
ještě pro ROREJSE: Filtr Elite neni vůbec dobrej(mám ho a dneska ho budu předělávat) na filtru se šetřit nevyplatí... ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.01.2007 13:14 Žena Eva_R [365] - Obojživelníci – set
Existuje nějaký akvarijní set, kolem 100 litrů, který byste si koupili?

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.01.2007 16:24 bobo – set
Ten akvaset ujde,ale má slabé sklo.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.01.2007 12:48 Žena azalka [38] – sety
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.01.2007 22:47 Rorejs – Akvarijni set 60x30x30
Zdravim,

nevideli jste pls nekdo ted nekde nejakej akvarijni set 60x30x30 v rozumne kvalite za prijatelnou cenu.

Pred vanocema jsem kupoval jeden v Kauflandu za 1500 a pripada mi celkem dobrej, topitko a filtr elite, zarivka sun glo, kryt tusim WaterHome.

Potreboval bych ted neco pro druhyho mladocha a zatim jsem nic nenasel :-(

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.12.2006 20:45 Žena sharon [126] – drahé?
Proč drahé, myslím, že u nás se ceny podobných setů pohybují za podobnou cenu (v přepočtu).

A možná, že to tam vyjde i levněji (při kursu 1:0,73-0,78)
http://www.hornbach.cz/home/cz/html/index.phtml?url=http://www.hornbach.cz/brochure/cz/html/index_brochure.phtml
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.12.2006 20:12 Muž Jirka [12] – akva
Nekoupil bych to,filtr k ničemu a cena nic moc! ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   03.12.2006 20:01 Žena azalka [38] – set
Akvarijní sety za akční ceny jsme tu už probírali. Podle mě to na začátek stačí, i když ne všechna výbava je optimální. Časem třeba přijdeš na to, co upravit nebo vyměnit. Cenu nedokážu posoudit, ale v ČR se něco podobnýho dá pořídil levněji (Hornbach, OBI).
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.12.2006 19:48 Česílko – aqa
Ramirezky, neonky a parmičky nádherné, možná i paví oka v takovém budu mít já. Zatim v něm jsou velké rybky, ale je to dost problematické, taky postupně likvidujou ty menší. Do menšího pokoje je dobré. ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.12.2006 19:41 Muž memeo [15] – akvarium
Je to podle mě drahé..................koupíš to levněji někde přes inzerát,ale nebude to nové. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.12.2006 18:52 Luki – akvarium
Co hovorite na toto akvarium poradte prosim www.kaufland-online.sk/… ahoj

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... 45 ...... [46]

Zpět na obsah sekce Technika • Zobrazeno 41639x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/12588?od=2251