Ancistrus - chov
ale nie priestrou maju dost a su kupene od chovatela a on mal velke avkarka a oni zeru aj tablety aj patentky co sapdnu aj uhorku aj vlocky aj riasy taze tolko
0 22.11.2007 16:57 tomele co já jsem slyšel tak se to stává, když někdo odchoval ancíky a pak - jelikož měl malé aq a hodně mu jich umíralo, tak to radši dal do akvaristiky
problém co je, je ten, že když měli ancíci v mládí malý prostor pro svůj růst, tak hold nikdy nebudou dlouzí jak normální ancíci
a já jsem si taky koupil 2 ancíky před 3 měsíci a povyrostly o 2/3 tolik co měřili, ale zas na druhou stranu zmohutněli
cawte chcem sa oyptat ked si kupil som si ancitrusa asi pred 7-8mesacmi ale on nijak nerastie ma mozno iba 3cm a zerie vlocky tablety na dno a daval som aj uhorku cos tym?
0 22.11.2007 11:24 kattya nasla som ho na nete, je to hypostomus plecostomus..albin. Vraj dost velky narastie, asi sa bude musiet prestahovat do vacsieho akva
nie toto je uplne iny druh podla mna viem ze tento druh tu niekde je na tejto stranke ale hladal som a nevedel som ho najst ale viem ze tu bol a atoto nieje albin
0 21.11.2007 19:22 Nobody – Re: redmaus
Ano.
0 21.11.2007 15:19 redmaus Dobrý den.
Rozmnoží se ¨Albín¨ s normální tmavým ancistrusem? Děkuji
Starší reakce
Díky, to s tím filtrm je teda pro me novinka
0 10.11.2007 13:39 Malapa [494] - Afrika Potěr ancistrusů od rozplavání přijímá sušené krmení, mrtvý cyklop, strouhané patentky, špenát, listy salátu, rybí maso... U toho salátu, okurky a podobně bych byl hodně opatrný, často dojde k otravě, asi ancistrus nevydrží tolik dusičnanů, postřků atd jako člověk. Naopak, pokud jim od mala nedodáte dostatek potravy, s čímž je spojená nutná pravidelná výměna vody, tak jich velká část uhyne a další část zůstane malých a nidky nevyrostou do normální velikosti 10 - 15 cm.
0 10.11.2007 10:53 rolandmynar Starší reakce
0 12.10.2007 22:51 georged [44] - Živorodky Nech to tam dýl. U mne to tam leží třeba i den než to změkne. Ale pak to velmi rychle zmizí. Předevčírem jsem to nějak přehnal(dal jsem 15 koleček na těch pár ancíků co mám
) a stále tam jsou. Sice už bez měkkého vnitřku
. Ale zítra večer už určitě nebudou. Dej tomu čas... a nech to tam dýl
.
0 12.10.2007 22:40 georged [44] - Živorodky No mrtvejma rybama je nekrmím. Když už nějaká umře
(což není tak často
), tak ji raději zlikviduji, protože nikdy si nemůže být člověk jistý čím to bylo a nechtěl bych aby se mi od toho ancistrusíci nakazili
. Jinak věřím, že je o to obrovský zájem(ancíkama počínaje, šnekama konče).
0 12.10.2007 22:07 oldkiwinka můj papká tabletky od dajany pet no problem.okurku si taky dá a rád..
0 12.10.2007 18:33 Metz – to Malapa
dik a neuškodí ty zbytky?(vode,rybam)to je uz takove rozpustene a ja to z tama nijak nevyberu....
0 12.10.2007 18:06 007 0 12.10.2007 17:22 Metz – ancitrus
Dnes jsem koupil tabletové krmivo, hodil jsem do akva jednu tabletu ancitrus si ji moc nevšimal a potom mu ji snědl šnek.Hodil jsem tam druhou a té si také(ancitrus) nevšíma jen platy korálové do toho kousnou a potom to vyplivnou
myslite že na to není zvyklý?(nauči se to jist kdyžtak?)Nebo to sní v noci?A ty zbytky co zapadaji pod kameny nezkvasí to a neotráví mi to rybičky?Díky moc za odpovědi.
0 11.10.2007 17:15 Malapa [494] - Afrika Já ani nikdo z okolí to nikdy neřešil vědecky. O praxi špenát/srdce jsem se informoval tak před 15 lety od chovatele, kerý se výhradně odchovem ancistrusů živil a patrně živí dodnes. Patrně proto, že se s ním už pár let nevídám, leč mohu se klidně poptat, jaké rybičky ho živí dnes.
Tím netvrdím, že je to krmení ideální, dobré, špatné, prostě se s tím krmí a má to výsledky. Krom rybího masa, jsem nikdy neviděl přijímat ancistrusy něco s takovou chutí, jako špenát. Kostka špenátu vždy byla uplně obsypána malými ancistrusy.
0 11.10.2007 12:51 trojtmberk – Díky všem
Díky všem za rady.Zejména okurka se osvědčila, je to hezký pohled jak si malý sumečci cpou břicha.
Přidat reakci
1 ...... [59] ...... 65
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 50902x