Velikost akvária
lidi chtěl bych jenom ráznou odpověď. VPUSTIT PAVÍ OČKA ? zatím betta nekoupena. ale paví očka jo
Možná už jo viděl jsem rybky velké max 2.5 cm. Ty by se tam hodily

tak mě to neva když nebudou malé

Co myslíte ? Už to akviško mám skoro 4 dny a filtr s vzduchovacím kamínkem jedou nonstop a všechno už je od začátku připravené. Můžu vpustit první paví očko ?
To akva je moc malé na všechny ty ryby co chceš a ještě navíc nevhodná kombinace.
to by si asi nestihol ich odlovit,beta sa one postara....
kdyby byly mladé tak si je odchovám v jiný nádrži to není problém

Přijde mi to moc... Já jsem taky měla očka v desítce a byly v poho, ale jak se tam cítí doopravdy se jich zeptat nemůžeš. No, bylo mi 8 když jsem ho zakládala a máma mi větší nedovolila... Přijde mi to tak nanejvýš pro 1 bettu...
Jinak na začátku píšeš že chceš mladý... S bettou s nimi moc nepočítej(v tak malém prostoru)
ahoj tak akva tu mám prezentaci a už ho mám 3 dny a od začátku mám tam šneka a vede se mu oK a už je to celkem v poho. teplota 24°C

Filtruju a vzduchuju od začátku

Mohl bych tam už pomalu vpouštět ryby ? chci tam dát dohromady: 1x Betta Samec , 1x paví očko samec , 2x paví očko samice.
Mohl ? Díky za rady ! Jedná se o nádrž 11L to je ta má prezentace

Starší reakce
Ještě jednou, vidíte-li toto téma a to které RockMetal založil vedle
rybicky.net/forum/10559…, musíte také dojít k názoru že je buď dobrý provokatér a má srandu z toho kolik lidí věnuje čas málo smysluplným otázkám, nebo je ignorant.
Malawi ve 80 litrech ??

to rozhodně nepujde. Spíš bych se v 80tce pokusil udělat mini Tanganiku

0
[217] - Raci, krabi, krevetky 03.04.09 21:13 gošice diky za rady vám všem ale raďte dál ! díky

A těch 10 dní jsi v té knize taky našla?
zaběhnu a všechno udělám zítra dneska potřebuju nasbírat rady
Mluvite tu o zakladani akvaria, a uz chcete kupovat osazenstvo? Nechtelo by to nejdriv trochu nechat zabehnout? Obzvlaste u tak maleho akvaria jako je 11L?
je!!bouhžel
tak aspoň 2 paví očka
Já mám akvárko něco kolem 10l,ale používám jej jako karanténu či odchovnu a věř mi,že je stím tak 10x víc práce než s normálním...
Obden mucím měnit cca půl litru vody,používám filtr bublifuk-ten je na malé akva super,když přiškrtíš,v akvárku mám rostlinku a úkryt,také musíš často odkalovata co je hlavní držet teplotu neni to opravdu sranda...
Ohledně rybek: žádné živorodky tam nedávej! to se totiž zblázníš hned ze dvou důvodů:kvanta malých a ještě k tomu opravdu časté odkalování. živorodky vylučují opravdu mnoho! Vybírej z těch nejmenších rybek co najdeš v atlase,ale zase hejno neonek je na 11l trochu moc... musíš najít rybu která je hodně malá(a nevyroste) a chová se párově (např 2x samice 1x samec,nebo 1+1) stejně se ti jich tam víc nevejde... při výběru rybky dbej také na podmínky...
kdyžtak mrkni na:http://rybicky.net/nadrze/6498
Ne. Neonky nemají v takto malém akvárku co dělat.
A co budeš dělat s tou mini ampulárií, až vyroste? Na jednu dospělou má být 30 litrů vody ...
koupím 1x bettu samičku a 4 neonky (2x samice a 2x samec) a dám si tam 1x šnek mini ampulárie

už je to oK ?
Pokud sis skutečně nastudoval ty Raviolčiny stránky, nemůžeš ten dotaz na neonky myslet vážně. (Ostatně jako většinu svých otázek v tomto vlákně).
já myslel že neonky tam dát nemužu a můžu ? že bych jako koupil 1x samice beta a 1x samec betta a 4 neonky obecné ( 2x samec a 2x samice) co vy na to ?
ale s pavima okama bych to neriskovala!!!betta je dravec!!me uz okousala 3 pavitka!!

helle kup si 1*bettu samce a k nemu 2* samicku betty..

jedine tak to bude oukej(s tim ze jestli se ti budo mnozit,tak penove hnizdo,ktere bettaci staveji na jikry budes odstranovat

ju?? a preju hodne stesti(mimochodem moje rybky v mim 12 litrvim akvaci je:jedna betta splendens samec,5 neonek obecnejch
ae 4 gupky to není tak moc ne ?

Já myslel, že všichni postupně pochopili, že se jedná o provokaci, kterou RockMetal jen přiživuje.

Ty odkazy jsem tedy dala zbytečně..nic jsi nepochopil...ještě jednu Bettu bych pochopila, ale další 4 paví očka??.. takhle jsi tomu dal koruna...no hlavně, že celý den čteš!
Existují rybičky do miniakvárií...ten odkaz Ti měl pomoci, alespoň trochu které.
No nic dělej jak myslíš

v příručce mé matky stálo černé na bílim 2 čichavci na 1 l

(takova plkotina)
4 paví oka (2x samec, 2x samice) ,1x Beta , 1x šnek mini
no super co si teda vybereš?
celej den sem četl všechno o tom. jsem připraven
ty vogo to ani na tak malé akvárka nevypadá ae sou fakt dobré

ale já chci taky takové a udělám si to akva ještě hezčí než jsou na tom webu

0
[217] - Raci, krabi, krevetky 03.04.09 18:37 gošice no tak sem si sem dal nádrž té 2L ae fotku zatím nemám

tak vidíš...Uvidíš že to bude dobrý

No to fakt nevíme, páč tu nemáš prezentaci žádné nádrže a dotazy máš jak tydýt

simváš ani nevíte jak mám zarostlé 80 L a ještě mám hafo kytek v mém kytkovém avkárku 2 L
Já nevím co ještě řešíte...má i vzduchování

...Dej si tam jednu bojovnici a 3 Paví oka...myslím že to bude dobrý...a samozdřejmě nějaké rostlinky
já mám filtraci od Atmana přímo do té nádrže a pak mám ještě vzduchovací motorek a vzduchovací kámen
já nejsem machr...jen říkám pravdu

...měl jsem je asi 1.5roku

...Měl jsem rudě červenýho frajera

ne!!3 samičky a 1 samec nebo může být(to už je moc velký počet)6 ryb z toho 4 samičky 2 samci
šneka můžeš, ale rozmnoží se ti že budeš mít pak šneků přes1000
Přidat reakci
1 ...... 53
Zpět na obsah sekce Zakládání a údržba akvárií • Zobrazeno 13237x