Velikost akvária
ale s pavima okama bych to neriskovala!!!betta je dravec!!me uz okousala 3 pavitka!!
helle kup si 1*bettu samce a k nemu 2* samicku betty..
jedine tak to bude oukej(s tim ze jestli se ti budo mnozit,tak penove hnizdo,ktere bettaci staveji na jikry budes odstranovat
ju?? a preju hodne stesti(mimochodem moje rybky v mim 12 litrvim akvaci je:jedna betta splendens samec,5 neonek obecnejch
Já myslel, že všichni postupně pochopili, že se jedná o provokaci, kterou RockMetal jen přiživuje.
Ty odkazy jsem tedy dala zbytečně..nic jsi nepochopil...ještě jednu Bettu bych pochopila, ale další 4 paví očka??.. takhle jsi tomu dal koruna...no hlavně, že celý den čteš!
Existují rybičky do miniakvárií...ten odkaz Ti měl pomoci, alespoň trochu které.
No nic dělej jak myslíš
v příručce mé matky stálo černé na bílim 2 čichavci na 1 l
(takova plkotina)
0 03.04.2009 19:10 !KiREL! 4 paví oka (2x samec, 2x samice) ,1x Beta , 1x šnek mini
no super co si teda vybereš?
0 03.04.2009 18:58 !KiREL! celej den sem četl všechno o tom. jsem připraven
0 03.04.2009 18:37 gošice [217] - Raci, krabi, krevetky 0 03.04.2009 18:29 Tomasovic Prominte, ze se micham do teto debaty, ale muj nazor je ten, ze do takto maleho akvaria rybky v podstate nepatri... Kdyz tam date nejaky substrat, potom rostlinky a samozrejme ho nemate plne az po okraj, tak se tam vlastne poradne nevejde ani neonka... Vrele doporucuji krevetky
No to fakt nevíme, páč tu nemáš prezentaci žádné nádrže a dotazy máš jak tydýt
0 03.04.2009 18:11 !KiREL! simváš ani nevíte jak mám zarostlé 80 L a ještě mám hafo kytek v mém kytkovém avkárku 2 L
0 03.04.2009 18:10 Raider Já nevím co ještě řešíte...má i vzduchování
...Dej si tam jednu bojovnici a 3 Paví oka...myslím že to bude dobrý...a samozdřejmě nějaké rostlinky
0 03.04.2009 18:08 !KiREL! já mám filtraci od Atmana přímo do té nádrže a pak mám ještě vzduchovací motorek a vzduchovací kámen
ne!!3 samičky a 1 samec nebo může být(to už je moc velký počet)6 ryb z toho 4 samičky 2 samci
šneka můžeš, ale rozmnoží se ti že budeš mít pak šneků přes1000
A jak dlouho, machře?
fakt?takže mohu mít v 25 l 3 betty
to je bud a nebo - bud 1 bettu (samecka nejlepe) a nebo tu skupinku gupek, ale ty jsou pekna prasatka zaneradi to tam, potrebuji vzduchovani a filtraci.
0 03.04.2009 17:54 !KiREL! takže já bych to udělal takhle: 4 paví očka ( 2x samec + 2x samice ) , 1x bojovnice , 1x šnek mini může to tak bejt ?
bettu ne..a když jo tak jednu která se chudák mačká jako sardinka v oleji
jsour různé rybky dobré jsou třeba 4 paví oka.
Vhodná konbinace je také krunýřovci.
O založení je v radách.Než ryby vypustíš nech je chvíli v sáčku kterém byly převáženy
a ponoř ho i s rybka mi do vody za půl hodiny je vypusť.
NE
0 03.04.2009 17:16 !KiREL! For Utahraptor: To by tam asi Ozzák mambu spláchl
hele ale bavme se o tom 11L jako můžu tam dát ty rybky co sem říkal ?
Komu neni rady tomu neni pomoci, Pokud zvladnes precist tohle vlakno, musi ti byt jasne ze se snazis o krasne prerybnenou nadrz. V tak malem objemu jako je 11L se p5i tolika ryby4kach bude tezko udrzovat rovnovaha. Nech si poradit. Pokud vsi silou chces mit v 11L rybu tak doopravy 1x beta samec ale i to uz je male akva. Jenom je podminka teplota dostatecna. Beta potrebuje dost tepla.
jak bych ti to jenom... hele, to je jako bys Ozzáka, Tony Paciho, Ivu, mambu, Sašu a Lexu vecpal na hajzlík u Pacovských a čekal že tam budou pár let žít
Já myslela že apríl byl už ve středu
Hele, do takového pidikotlíčku tak maximálně 1 jedinou Bettu NEBO pár krevetek o velikosti Red Cherry. Víc nic.
kdyz to seskrtas na 3 pavi ocka a to pouze stejneho pohlavi, at se nemnozi (kam das za mesic 20 rybek? do toho akva se nevejdou), tak kdyz se o to opravdu budes dukladne starat (zivorodky jsou docela usrane) tak tam prezijou. Nebo misto nich jednu betu. Opet, prezije to, budes mit okrasu v pokoji, ale otazka je, jak se bude darit rybe/rybam.
Na ancistruse zapomen, dorusta docela slusne velikosti (na tvoje akva). A velkym snekum se taky vyhni, jsou to rovnez "prasata". (okruzakum se ale asi nevyhnes, neni to moc vec chteni ).
Zkus poslouchat co ti vsichni radi - 11l je na ryby nedostacujici a je s tim vic prace, nez s vetsim akvarkem. Tech realnych 9l vody neodpusti chybu.
Ak mate kusok rozumu tak ANI JEDNU
0 03.04.2009 16:35 callito – Re: RockMetal
Já myslela spíš jednu bettu no...11l je docela malý pro něco víc
you you you haha neviem kto tu o com nema ponatie daj si do toho krevetky, rybu asi tazko
RE: callito: Cozee ??? ty suhlasis dat betu do 11 litrov ?
Nechapem preco betty cpete do tak malych akva.
NIE NIE NIE NIE NIE NIE omg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE
akoze chces akva hmmm tak si nieco precitaj, proste neznasam takychto
0 03.04.2009 16:24 callito – Re: RockMetal
No,když tam dáš kytky,voda ti nepůjde pod 24 stupňů a bude mít místo nahladina k nadechnutí..tak by to šlo
0 03.04.2009 16:21 !KiREL! paví voka bych tam mohl dát já si čtu tu na internetu furt články ! a třeba Bettu bych tam asi nemoh dát ?
0 03.04.2009 16:19 callito – můj názor
Já teda nevim ale myslim že paví očka by tam bejt mohli.Ne moc(taky protože se rychle množí) ale že by se to dalo.
ale je to jen můj osobní názor..
0 03.04.2009 15:49 !KiREL! – Založení 11 L akvárka
Ahoj lidi tak sem našel ve sklepě akva 11 L a chci si ho založit. Ale chci abyste mě poradili s rybí osádkou atd.... Děkuji za všechny rady !
0 03.04.2009 09:31 V – Re: Imii
Protože v Tanganice nejsem 100% kovanej, takže si u nich nejsem jistý, jestli jim to stačí, nebo ne. Vím to spolehlivě jenom o těch dvou které jsem zmiňoval. Raději něco vynechám, než bych kázal bludy.
případně páreček nějakých malých julidek
Přidat reakci
1 ...... [21] ...... 53
Zpět na obsah sekce Zakládání a údržba akvárií • Zobrazeno 13215x