Já tady budu souhlasit i nesouhlasit...Norton má pravdu, přeci ryby plavou horizontálně, skrátka dopředu a ne nahoru. Betta sice se "chodí" nadechovat a málo plave, ale přeci protože se chodí nadechovat nahoru a je pomalá, potřebuje nižší vodní sloupec. Vodní sloupec pro Bettu je lepší, když je nižší než délka nádrže, a mě se tak trochu zdá, že tahleta nádrž má spíš výšku než délku.
Horáci, tys napsal dobře, že je potřeba hledat optimální počet a ne maximální
Ale zase k druhé věci, já si myslím, že malá akvária nejsou na škodu a někteří se k nim i vracejí, a že tady byla řeč o Bettách, tak ji ještě vzpomenu...Betta moc není do 200stovky a když chce někdo Bettu(ve společenskym akva), tak si jí má dát do tý 200stovky, aby nedoplavala pro žrádlo?(

)
No tak u začátečníků je výhoda, že když si pořídí Bettu, pořídí si ji většinou do mininádrže a tam, pokud se o ni dobře starají, je jí dobře.
A z vlastní zkušenosti bych nezatracovala malá akva, podle mě na objemu nezáleží, pokud má akvárium tu správnou "péči" a jsou do něj vybrány vhodné ryby.
Delfínku, tak tedy tu Bojovnici tam můžeš dát, kolik to má na výšku?(předpokládám, že moc ne)
A možná na dno bych dala třeba 3 pancéřníčky trpasličí.
Krunýřovec-tedy pokud myslíš skvrnitý-je dost veliký na 20tku, možná nějaký menší druh.