Neonka má pod tlamičkou jakýsi útvar. Nepřijde mi to na pohled jako klasická plíseň. Je to průhledné a vypadá to, že je to tvrdé. Zkusil jsem v karanténě léčbu acriflavinem, pak esha 2000 a nic. Velmi pomalu se to zvětšuje. Ostatních cca 150 neonek zcela v pořádku. Nějaký nápad co by to mohlo být?
Ahoj, behem 2 dnu se jedne neonce udelal takovyto vyrustek, je apaticka nebo naopak rychle plave sem a tam. Poradte prosim. Diky!
Zdravím ve spolek, dnes sem koupil neonky modré a doma jsem si ihned všiml že jedna neonka má z jedné strany jakoby povlak nebo to tak aspoň vypadá… je možné že to je hmyzomorka ? Mám se bát i o ostatní ?
… domnívám se, že se ani do záložky prezentace toto akvárko nehodí
Dobrý den,
Ahoj, prosím o radu. 

Ahoj,
Zdravím milovníky vodního světa. Včera jsem objevil v akváriu jednu Neonku, která prostě nemá prsní, bříšní i řitní ploutev a poškozenou ocasní. Zbarvení jako ostatní, baští jako ostatní. jen plave bez těchto ploutví. Letos ji mám pátým rokem...
V minulý pátek jsme slavnostně osadili akvárko. Začala se dít zvláštní věc. Během tří dnů zemřela jedna neonka (jedna zemřela hned po převozu, druhá se hned separovala od ostatních rybek, byla apatická a další den už nebyla. U třetí jsem si všimla bílé tečky. Druhý den už také odešla do rybího nebe. Zpět na obsah sekce Nemoci • Zobrazeno 42972x