Ahoj, na několika modrých neonkách jsem si všiml že mají na sobě bílé puntíky. Dá se z těch fotek poznat jestli je to krupička? Rybky mám 4 dny tak nevím jestli to již měli , nebo se to objevilo. 
Zdravím, mám nemocnou neonku a nevím si s ní rady. Tato nemoc přetrvává asi týden, nasadila jsem Anti-ichtin. Měla jsem za to že se jedná o krupičku ale nejsem si tím jistá. Mám akvárium 20L, teplota vody cca 23 stupňů. Mám už jen jednu neonku, dvě paví očka a ještě dvě další menší rybky. Tuto nemoc má pouze neonka. Má dvě takové bílé zrníčka o velikosti 1mm a kolem nich je velká boule. Už jsem jednou v akváriu Krupičku měla, ale takto to nevypadalo. Jí i plave normálně. Prosím o radu. Děkuji
Neonka má pod tlamičkou jakýsi útvar. Nepřijde mi to na pohled jako klasická plíseň. Je to průhledné a vypadá to, že je to tvrdé. Zkusil jsem v karanténě léčbu acriflavinem, pak esha 2000 a nic. Velmi pomalu se to zvětšuje. Ostatních cca 150 neonek zcela v pořádku. Nějaký nápad co by to mohlo být?
Ahoj, behem 2 dnu se jedne neonce udelal takovyto vyrustek, je apaticka nebo naopak rychle plave sem a tam. Poradte prosim. Diky!
Zdravím ve spolek, dnes sem koupil neonky modré a doma jsem si ihned všiml že jedna neonka má z jedné strany jakoby povlak nebo to tak aspoň vypadá… je možné že to je hmyzomorka ? Mám se bát i o ostatní ?
… domnívám se, že se ani do záložky prezentace toto akvárko nehodí
Dobrý den,
Ahoj, prosím o radu. 

Ahoj,
Zdravím milovníky vodního světa. Včera jsem objevil v akváriu jednu Neonku, která prostě nemá prsní, bříšní i řitní ploutev a poškozenou ocasní. Zbarvení jako ostatní, baští jako ostatní. jen plave bez těchto ploutví. Letos ji mám pátým rokem...Zpět na obsah sekce Nemoci • Zobrazeno 42972x