Setkání akvaristů - České Budějovice
Nechcete někdo 2 kousky? Už je nepotřebuju...
zdravim jestli je mech ještě k mání tak bych si klidně nějaký vzal
tak to děkuji, ale toho mám taky dost.
Myslím, že je to Taxiphyllum barbieri je toho docela dost a je mi líto to vyhodit...
a můžu se zeptat jaký mech? Pokud by to bylo něco co ještě nemám, tak bych zájem měl.
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.

Nechcete někdo kus mechu? Dostal jsem ho hodně a celej ho vážně už neupotřebím. Samozdřejmě zdarma

Nojo vysvitne sluníčko a hned je halda práce na zahrádce. Ale teď na poslední sraz jsem chtěl jít akorát tu asi nebyl termín transparentně uveden. Tak příště....to bude v září, co?
jsem rád, že jsem se po snad roce plánování konečně dostal na sraz. Už se těšim na další.
Aspoň jsi zachránil čest akvaristů. Jináč jsou všichni workáči. Nebo podpantofláci.

bohuzel nestiham mam toho moc tak priste ....
ja se bohuzel nedostavim...slibil jsem rodince, ze s nima pujdu do kina
konečně se mi podařilo zařídit si volno, takže se poprvé ukážu na srazu

Starší reakce
Tak doufám, že na příští týden nevyfásnu odpolední, případně že si ji semnou kolega prohodí... Kytek bych taky pár měl mít...
I malé mám

mám malé akva

prijedu v cervene Dacii Logan ...
Jsem z Budějovic a ve dvě tam určitě budu. Snad se nějak poznáme

kdyžtak přijedu v tmavě modrém Fiatu Bravo.
napis jestli si Budejckej a pripadne odkud , ale myslim ze ve dve hodiny na pumpe Shel u Budvaru by to slo
Nějaké nízké? Ty by se hodily...
Já se snadno podřídím stačí napsat kam mám přijet a já přijedu. Jinakčas bych měl klidně hned zítra odpoledne jestli by vám to vyhovovalo.
I profi pěstírny prodávají špatně určené kytky.
V té vaší rostlině postrádám viditelné cévy...
tady to fungujebez placeni a jinak se muzem domluvit navrhi kdy a kde
kupoval jsem ho v Třeboni na burze asi před rokem od chlapíka co tam měl největší sortiment rostlin, má perfektní kytky v super stavu. Co jsem o něm slyšel, tak se v rostlinách opravdu vyzná. Letos tam měl prý něco podobného tomu monosoleniu, ale je to prý drobnější a jemnější. Tak to možná bude ta Lomariopsis lineata. Já si to nekoupil, ale zkusím sehnat kousek od známé co si to koupila a porovnám to.
Což to nosit nemusíte, já na tom stejně nic víc nevykoukám. Jen mám podezření, že je to Lomariopsis lineata.
Ani nemusíš, mně tam pár kousků volně plave, tak ho mohu vzít. Začalo růst pěkně.
předchozí příspěvek co jsem psal se asi neodeslal. Dobře monosolenium přinesu na určení. Sice popředělání akva a rozdání většiny se mu teď moc nechce, ale kousek udloubnu.
Tak já teda taky prijdu

Klid, já jsem taky ještě mládě :c)
gigateu tiklidne dam staci se dohodnout na sraz ji prinesu ....

Starší reakce
ale nepovidej...kdyz mas cas chodit na prochazky....
jinak ja si pisu do denicku tedy 20.6.
To by bylo fajn, ostatně před prázdninami poslední možnost.

Třeba můžeme zkusit probrat určení toho vašeho "Monosolenia".

Tak co zůstat u pravidelné středy - tedy 20.6.2012?
Dostat jihočeské akvaristy do hospody, to je jak nahánět Black Molly v zarostlém akváriu s černým dnem.

Tak jeden den vyber a tečka. Kdo bude chtít/moct přijde, kdo ne, ať si zůstane ve virtuálu.
Já to mám v nové práci taky složitější... Směny se nám točej ze dne na den jak je potřeba...
Kdyby to šlo PO, ST, ČT. V úterý mám cvičení a v pátek býváme v práci do nekonečna.
klidne si zvol den a nebo at nekdo rekne den ktery bude vyhovovat

Ahoj, tak s termínem 12.6. to začíná vypadat bledě, asi mě ta inventura nemine.

Co ten následující týden? Den je mi úplně jedno, budu mít dovču.

Přidat reakci
1 ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78484x