Přihlásit se RYBICKY.NET »

Setkání akvaristů - České Budějovice

NápovědaFórum » Ostatní » Setkání akvaristů. 

rostlinna-akvaria.cz
Přejít na předchozí stránku Přejít na další stránku   1  
Setkání akvaristů - České Budějovice
 Reagovat na tento příspěvek 0  - micz – Clea helena
Nechcete někdo 2 kousky? Už je nepotřebuju...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - azonic
Včera odpoledne jsem byl v Mercury a při té příležitosti jsem se zašel kouknout do zverimexu a z toho co jsem tam viděl jsem nas**nej ještě teď. Měli tam cca 20 Beťáků v kelímkách od vlašáku ve kterých byla voda jen do půlky, to mi nepřijde opravdu normální, vím že se jedná "jen" o rybičky ale pro tu rybku to asi moc příjemné nebude. Je tohle normální nebo to přijde divné jenom mě?
ne
Taky bych měl o mech zájem, pokud ještě něco zbylo :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - alfik1Re: micz
zdravim jestli je mech ještě k mání tak bych si klidně nějaký vzal
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Squit Re: micz
tak to děkuji, ale toho mám taky dost.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - micz Re: Squit
Myslím, že je to Taxiphyllum barbieri je toho docela dost a je mi líto to vyhodit...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Squit Re: micz
a můžu se zeptat jaký mech? Pokud by to bylo něco co ještě nemám, tak bych zájem měl.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - ustavprochore Re: equium
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody. :-P :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - micz – mech
Nechcete někdo kus mechu? Dostal jsem ho hodně a celej ho vážně už neupotřebím. Samozdřejmě zdarma :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - equium Re: ustavprochore
Nojo vysvitne sluníčko a hned je halda práce na zahrádce. Ale teď na poslední sraz jsem chtěl jít akorát tu asi nebyl termín transparentně uveden. Tak příště....to bude v září, co?
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Squit Re: ustavprochore
jsem rád, že jsem se po snad roce plánování konečně dostal na sraz. Už se těšim na další.
 Reagovat na tento příspěvek 3  - ustavprochore Re: Squit
Aspoň jsi zachránil čest akvaristů. Jináč jsou všichni workáči. Nebo podpantofláci. smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Zdendis
bohuzel nestiham mam toho moc tak priste ....
Já přijdu na 99% :-) ještě mi prosím někdo napište od kolika to je. Díky
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RadekCX
ja se bohuzel nedostavim...slibil jsem rodince, ze s nima pujdu do kina
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Squit – sraz
konečně se mi podařilo zařídit si volno, takže se poprvé ukážu na srazu hop

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - Spooky1
Tak doufám, že na příští týden nevyfásnu odpolední, případně že si ji semnou kolega prohodí... Kytek bych taky pár měl mít...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - BAKrv Re: Roketka
I malé mám :-) mám malé akva :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ZdendisRe: azonic
prijedu v cervene Dacii Logan ...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - azonic Re: Zdendis
Jsem z Budějovic a ve dvě tam určitě budu. Snad se nějak poznáme :-) kdyžtak přijedu v tmavě modrém Fiatu Bravo.
napis jestli si Budejckej a pripadne odkud , ale myslim ze ve dve hodiny na pumpe Shel u Budvaru by to slo
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Roketka Re: BAKrv
Nějaké nízké? Ty by se hodily...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - BAKrv
Po třech měsících jsem protrhal akváriuma mám hromadu kytek. Už aby byl sraz :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - azonic Re: Zdendis
Já se snadno podřídím stačí napsat kam mám přijet a já přijedu. Jinakčas bych měl klidně hned zítra odpoledne jestli by vám to vyhovovalo.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore Re: Squit
I profi pěstírny prodávají špatně určené kytky. :-)
V té vaší rostlině postrádám viditelné cévy...
tady to fungujebez placeni a jinak se muzem domluvit navrhi kdy a kde
To Zdendis: Tak nakonec se na sraz nedostavím :-( bohužel budu nejspíš celý týden pryč. Chtěl jsem se tedy zeptat jestli bych si pro tu giganteu mohl někam zajet? Klidně vám za ni i zaplatím. Děkuji Martin :-)
kupoval jsem ho v Třeboni na burze asi před rokem od chlapíka co tam měl největší sortiment rostlin, má perfektní kytky v super stavu. Co jsem o něm slyšel, tak se v rostlinách opravdu vyzná. Letos tam měl prý něco podobného tomu monosoleniu, ale je to prý drobnější a jemnější. Tak to možná bude ta Lomariopsis lineata. Já si to nekoupil, ale zkusím sehnat kousek od známé co si to koupila a porovnám to.
Což to nosit nemusíte, já na tom stejně nic víc nevykoukám. Jen mám podezření, že je to Lomariopsis lineata.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: Squit
Ani nemusíš, mně tam pár kousků volně plave, tak ho mohu vzít. Začalo růst pěkně.
Vyzkoušejte
předchozí příspěvek co jsem psal se asi neodeslal. Dobře monosolenium přinesu na určení. Sice popředělání akva a rozdání většiny se mu teď moc nechce, ale kousek udloubnu.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - azonic Re: Roketka
Tak já teda taky prijdu :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Roketka Re: azonic
Klid, já jsem taky ještě mládě :c)
O tom že bych šel na sraz jsem taky uvažoval ale nevím jaká jste věková kategorie a mám strach že ve svých 23 letech bych tam mezi vámi byl takový pískle :-D
gigateu tiklidne dam staci se dohodnout na sraz ji prinesu .... :-)
Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli nemáte někdo na prodej rostlinky Vallisneria gigantea nebo spiralis. Popřípadě ji vyměním za Endlerky nebo Cichlidky kakadu.Děkuji :-) mailto:martinbuchner@seznam.cz

Starší reakce

Pokusím se dorazit...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RadekCX Re: Haimdol
ale nepovidej...kdyz mas cas chodit na prochazky....

jinak ja si pisu do denicku tedy 20.6.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Silent
Hmmm. hmm Já mám prostě přes týden smůlu. I když to vypadá, že jsem si všechno vyřídil abych měl v daný termín volno tak mi do toho vždy něco urgentního vleze. Já který býval zpočátku na srazech vždy první mám teď docházku katastrofální a to bych vás všechny tak rád viděl. :-(
To by bylo fajn, ostatně před prázdninami poslední možnost. :-) Třeba můžeme zkusit probrat určení toho vašeho "Monosolenia". :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Squit
20.6. zatím nic nemám, tak bych se na Vás konečně přišel podívat na živo. zatím mi to nikdy nevyšlo. Tak snad tentokrát ano.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: ustavprochore
Tak co zůstat u pravidelné středy - tedy 20.6.2012?

Dostat jihočeské akvaristy do hospody, to je jak nahánět Black Molly v zarostlém akváriu s černým dnem. :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore Re: sivon
Tak jeden den vyber a tečka. Kdo bude chtít/moct přijde, kdo ne, ať si zůstane ve virtuálu.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Re: micz
heleny basti i rasy
 Reagovat na tento příspěvek 0  - micz
Neměl by jste někdo levatky nebo okružáky, kterých by jste se chtěly zbavit?Nemám už co krmit Helenám stydim
Já to mám v nové práci taky složitější... Směny se nám točej ze dne na den jak je potřeba...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Roketka
Kdyby někdo chtěl paví očka, tak se mi narodilo cca 20 miminek.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: Zdendis
Kdyby to šlo PO, ST, ČT. V úterý mám cvičení a v pátek býváme v práci do nekonečna.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Zdendis
klidne si zvol den a nebo at nekdo rekne den ktery bude vyhovovat ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore Re: Zdendis
Ahoj, tak s termínem 12.6. to začíná vypadat bledě, asi mě ta inventura nemine. :-O Co ten následující týden? Den je mi úplně jedno, budu mít dovču. hop

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 79

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78484x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/14054-setkani-akvaristu-ceske-budejovice?od=1815