Setkání akvaristů - České Budějovice
0 07.05.2013 11:28 azonic [63] - Rostliny Já bych si ty endlerky klidně vzal, aspoň bych osvěžil krev těch svých.
Starší reakce
Tak to bych teoreticky přišla taky.
Hanka tam byla s jejím "drobečkem" a asi nic nenamítali.
Tak jsem dnes zjistila, že mi samice endlerek terorizují šneky. Musí pryč, zatím jsou "na hambě" v zavařovačce.
Chtěl by někdo 3 moc pěkné samečky, 2 samičky a 4 potěry?
Tak nám zamluv +/- 10 míst v Citru a je to.
za sebe rikam ano
jo tu rotalu nanjenshan bych si vzal.
jak se muzes tak hloupe ptat
No tak s tim anubiasem asi nic...do akvárka půjde něco jinýho, ale díky. Bude to akvárko pro přítelkyni.
Toho 14. bych šel mnohem radši, bude to lepší ve všech směrech.
Asi bude rozumnější nechat to na toho 14. května
Tak zkus ukecat Alexe, jestli mu bude stačit poloviční, klidně vám ho rozdělím.
S tím srazem to podle mě teď nemá moc smysl, když se půlka lidí chystá pryč na čarodky...
0 25.04.2013 23:15 Kastli Kdyby náhodou bylo anubiasů víc taky bych si taky nějakej vzal. Dělá se nové akvárko
.
A jinak o srazu, bude teda ten příští týden?
Ja anubiasy asi vzdam, proste me ta kytka nejde, a i kdyz roste relativne rychle ,tak rasa neni o moc pomalejsi
taky bych jeden měl, ale koupel v savu nutná... takže ho asi vyhodím...
a byl by ten anubias volny?...
...
jeste ho nemam
14. můžu
Úterý 14.5.?
Jinak tu mám navíc nějaký obyčejný anubias (barteri?), kousek cca 20 listů...
Ve zlivi je prodává jeden týpek za 10 kč
kazdopadne ma nekdo napad na jiny datum srazu ?
nahodou zkusenosti nekdo s odchovem pancerniku kropenatych nemate ? pise se tu ze se musi odebrat samice a pak i samec, kdyz se vylihne poter, nevedel sem ani ze mam par ( esli teda mam ) ale pripada mi, ze tam mam nejaky vajicka nebo co, a jakmile strcim ruku do akvaria, tak by me pancernik umlatil ... a cizi by asi nehlidal .
ja jedu take na majku a ne do CB
jinak kolega stale statecne bojuje se zbytkem 400ks narozenych obrich sneku Achatina achatina - pokud byste nekdo chtel libovolne mnozstvi tak se ozvete
heslo je: Co mam, to dam...nebo me to sezere
jen ilustraccka kdyz jsem je jeste mel doma:
www.cncnet.info/…
jsou fakt pritulny a chytry - umi treba sezrat ucetnictvi (milujou kancelarskej papir) - radi se drbou za usima a take radi koukaj na televizi
P.S. schvalne si tipnete co z toho co jsem napsal neni pravda
I na vltavě se staví
tak Budějce nejsou jenom Máj a Vltava :o), májka se staví v hodně čtvrtích po celých budějcích, jen namátkou, Nové Hodějovice, Staré Hodějovice, Mladé, Suché Vrbné, Rudolfov, Hrdějovice, atd..
Kdyby v CB, tak se to vsechno stihne, ale jedu za rodinou do Tabora, nebyl sem tam snad od Vanoc a uplne sem na to zapomnel, ze uz sem to slibil, kdyz je potom svatek :(
ja sem tradicne pro dzban .... ale je me to xxxxx platny
no tak me zavolal chlapík že mam jít do práce...tak sem přišel o možnost obohatit se o nové přírustky...jinak já sem pro citro...a termín taky vyhovuje....
Já si nemohu stěžovat, sice jsem skoro nic neprodal ale dovezl jsem si krevety a ryby za úžasné ceny. Kde seženete japoniky a coridorasy (panda a sterbai) za 15Kč/kus. Ke konci už to nechtěli asi vozit domů
Já bych byl pro Citro
pokud se shodne většina tak tam klidně zase zavolám a zamluvím to
Mimochodem burza zas tak špatná nebyla sehnal jsem pěkné méně známé rostlinky a hlavně Crinum calamistratum akorát nevím kam ho dát
fakt ? to sou kravy ...
tak hlavne esli rybky prezily.. oni sou z nich dycky uplne hotovy..
jinak tetry mechovy zatim moc nechteji jist, ale plavou statecne, vypadaj OK. krevety uz sem pak nevidel
30.4. je dobrej termín, taky přiletím.
A jako na to, že na burze moc prodejců nebylo, jsem si toho přinesla zas dost. Mimochodem, lovící pidikočka pytlík s neonkama drápkem propíchla, naštěstí to vyteklo až doma na kuchyňskou linku.
0 20.04.2013 22:01 rejpal1977 je to skoda ze budejcka burza zaostava,ale aspon nemusim litovat toho,ze jsem byl v praci pac ani pocasi nebylo nic moc zacinam si zvykat,ze prez tyden kdy je krasne jsem zavrenej v bunkru a o vikendu kdy by se clovek mohl kochat prirodou a obdivovat ladne krivky a kypre tvary ceskych zen,trci doma pac je venku hnusne a premysli nad nesmrtelnosti brouka a nad tim proc zrovna jemu se v akvarku rozjela rasa zabi vlas pche to je pech
souhlas, byl jsem na obou burzách a ČB byly tak třetinový, čvrtinový oproti Třeboni
Ti co byli v Třeboni, říkali, že bída.
Přidat reakci
1 ...... [16] ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78481x