Setkání akvaristů - České Budějovice
...do chvíle, než dorazí domů manželka a vymyslí si třeba věšení záclon nebo nějakou jinou legrácku v rámci předvánočního běsnění, ne?
Tak jak teda?
to je 8.12.? To nemuzu!!! To je stavka!! Hned ja prijdu z prace tak si lehnu do postele a budu stavkovat.
Byl bych taky pro posunutí na přespříští týden.
Hmm, mně se 1.12. taky moc nehodí, vzhledem k tomu, že hned po práci musím na nějaký nablblý školení, asi už pak nebudu v moc použitelným stavu.
Otázka na možný přesun srazu na následující týden je asi moc troufalá, což?
0 26.11.2010 22:13 sivon [1716] - Plži Starší reakce
K té hospě bych rád dodal, ať tam nemají webkamery. Někdo si řekne kravina, ale dá se to lehce zneužít.
První středa v měsíci. Ale jak vidíš, tak hospa se zase usilovně hledá.
zdravím Vás. dejte prosím vědět kdy bude další szar pokud budu v čechách tak bych zaskočil.o)
Starší reakce
Já vím, bydlím tak 3 minuty odsud.
V Baarovce jsme měli nedávno sraz z vejšky, bylo tam příjemně. Trochu problém je v okolí, museli bychom se navzájem vyprovázet.
No vidíš to, u Sida jsme mívali srazy z gymplu, ale tak 3 roky zpět jsme se přestěhovali jinam, protože tam pátky a soboty nebylo slyšet vlastního slova. Ráda slyším, že se to změnilo.
Jinak tu kdysi někdo navrhoval Starý časy (Železná panna), já bych si dovolila přidat ještě tip na Baarovku - hned vpravo u vchodu je takovej malej sympatickej salónek, obsluha a ceny v pohodě, dobrý jídlo a pivko tuším Gambáč a Plzeň...
Radek: Acha... No tak já nevím no... Tak můžeme hospodu změnit. Bývávalo celkem příjemné prostředí v London Baru u nádraží a dalo se tam celkem v pohodě povídat,ale tam už jsem taky několik let nebyl...
vevnitr jsem sedel uplne na zacatku - tam byl zase hroznej kraval - sice jen tri lidi v hospode ale radio na plne koule a nebyla moc ochota ho ztlumit
Tak dá se pak začít chodit dovnitř ne? A obsluha? To škoda, že jsem tam nebyl... Občas mě to baví je prudit když kašlou na zákazníky, jan pak bývá občas trochu ostuda...
no hospoda...
tak do 21h bylo vse v pohode, pak nejdriv zacla bejt zima ... a pak uz tam ani nechodili cisnici
uroven hospod v CB je neuveritelna...
Baku v pohodě. Jezdím taxikem, takže zajížďky nejsou porblém...
Co bych pro to tvý pifko neudělal.
Dáši proč měnit hospodu? V Jackovi už se nelíbí?
Já taky díky za příjemný srazík a Hance a Daně za kytičky.
Příští sraz bude Mikulášský, zatím můžete dávat návrhy na novou hospůdku.
to je kapek zajížďka
Pokud bych příště měl jet autem a nevyužil bych nabídky spánku tak bych tě mohl odvézt případně
Hani: Příště se nějak zařídím a dyžtak se domluvíme.
Děkuji moc za nabídku. Sem si byl téměř jistej, že mě jede nějaká mašinka po devátej a ono prd... Buď v osm nebo courák v půl jedenáctý a to bych byl doma skoro o půlnoci.A jak jsem dojel v šest dom tak už sem byl nějakej línej vzít auto a valit z5 do ČB...
Tak se tedka tak koukám na vlak jak pojedu dom a ono mě nic rozumně nejde... Sakra... Tak holt pojedu dom, vezmu auto a povalím autem... Nic jiného mě nezbývá pač přespat taky asi nemám kde...
Zamluveno. Takže zítra od 7 večer "u Jacka" se na vás těším.
Třeba já, ale ono ve všední den stejně plno nebude.
Pokud přijdeš tak bych si něco vzal nějak mi to namixuj, ale ne moc mám malé akva
No pokud toho máš pane moc tak bych něco vzal. Klidně ještě nějakej kousek te sagitarie... Jsem se posledně rozdělil s kamarádem co jsem mu daroval akva a něco by tam ještě užil a já bych to moje zase trochu pozměnil...
ahoj, snad ano - mam nejaky nabity program (ted jsem byl 4 dny fotit a pristi vikend jedu zas) a tak jsem docela rad zalezlej doma, ale ono me to do stredy prejde
jinak jestli nekdo chcete - nejak se mi rozbujelo micranthemum (uz ani thoracaty nedokazou tu houstinu luxovat) tak jestli chcete tak ostriham a prinesu
stale tam jsou ty S.subulaty a pul kyblu egerie
19 hod??? A co Radek jde???
Mě stačí klidně jedna rostlinka... Šak ona se časem rozroste...
Přijdu.
Co se místo provokací zkusit vyjádřit, jestli se na nás přijdeš podívat?
Ale ne, uvidíme, co Hanka donese, a určitě se nějak podělíme.
Mně bude stačit, když si zapamatuješ tohle: "Já jsem si vzpomněl, nezapomněl, na domněnku o pomněnce."
já se vzdám rostlinek ať Dáša má více
Když bude valisnerka nějaká menší tak bycj asi taky nějakou dokázal uschovat k sobě do akvárek
jasny
To je pravda já zapoměl že Hanka je v jiné dimenzi něž mi
kolik dáš klidně jich vezmu 10 ks +/- autobus
Žádnej strach, když Hanka trochu propleje tu svojí šestistovku, na naše skromná akvárka zbyde dost.
Přidat reakci
1 ...... [60] ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78481x