Setkání akvaristů - České Budějovice
Kolik budeš chtít těch edlerek?
mensi, neboj
giganteu vim, ze skoro nikdo nechce
Vallisnerii myslíš giganteu? Něco menšího klidně.
Jinak pokud komukoli přebývá třeba Limnobium, Salvinie nebo Pistie, ráda se pár kousků ujmu. Já donesu Rotalu.
A kdy teda, počkáme na Radovana nebo ne?
Děláš mi radost
. Přinesu Ti dva párečky a bude to do dvacky až až....
ahojte! děsně rád bych přijel! ale budu teď 14 dní hooodně zaneprázdněný, ale možná se to poddá! uvidíme! Pak na 100 procent můžu od 13. listopadu dál...kdyby jste to vydrželi...
Nějakou endlerku bych uvítal do 20 litrového krevetárka.Radovan
Já jsem taky pro...
Tak děťátka, jak to bude v listopadu?
Starší reakce
Listopad se nám pomalu blíží, tak jak?
Starší reakce
Ježišmarjá! Já na to zapomněl jak na smrt.
mam tady zase nabidku kytek - cca pul mensiho kyble Egeria densa a stale je tu nekolik mocnych trsu Sagitaria subulata (kterou si Honza nevyzvedl)
Starší reakce
0 10.10.2010 20:37 alfik1 zdravim nevite kde sehnat jemný písek buď přímo z řeky či potoka nebo ho někde koupit kolem Budějic
Starší reakce
Ahojte, odjíždím do zahraničí, takže nestíhám ani burzu v Třeboni, ani setkání....takže jsem pro setkání v listopadu! Mějte se! R
To koukám
Já jsem pro pevný termín dá se to naplánovat předem (práce, rodina, zájmy ......) a přizpůsobit se tomu datu. Do konce tohoto týdne nemůžu už mám diář plný.
Jsem pro zrušení pevného termínu. Hospu máme. Tak budeme řešit pouze termín a určitě se sejdeme ve více lidech. Navrhuji zítra nebo víkend.
Samozřejmě, vyber si
OK. Tak tedy na příští měsíc. Já alespoň dojdu dneska vyměnit konečně v autě olej, řemen a nějaký filtry. Ve dvouch to opravdu asi nemá cenu
A co další? Se přiznám, že bych tu nerad celkem někde čtyři hodiny čekal a pak tam byl sám...
tak ja dneska urcite nejdu
equium napsal: Tak co, jo nebo jo?
A můžeme si vybrat?
zatim jsem 4 -5 teda pokud pocitam spravne. Kolik je vic?
Tak zítra to tu budu tak do třech sledovat. Když by někdo šel tak půjdu a když nikdo nepůjde tak pojedu dom
vcera mi omarodila cela rodina (chripka) tak nevim jak na tom budu - jinak bych asi sel - mel jsem narocnej vikend
Já bych mohl... Praha padla...
Tak co, jdeme ve středu?
Nééé já budu zdravej
teda pokud mě něco nepřejede
nebo na mě něco nespadne
BAKrv napsal: Tak co jde se ve středu??? Nebo to bude až od listopadu????
stejne zase dostanes rymu...
Taky by mě to zajímalo. Sice ještě nevím jestli nepojedu do PHY, ale třeba bych PHU odložil pokud to půjde...
Starší reakce
SMS Elektro v Suchým Vrbným. Tam je kupuju já. Mají tam Philipsy za rozumnou cenu.
Jen tak lehce mimo téma, kde nakupují Budějčáci třípásmové zářivky? (Chci si koupit osvětlovací rampu a ráda bych aspoň ty zářivky koupila v kamenném obchodě.)
Už se to lepší jsem práce schopen
Jelikož jsem si na sebe uši bič tak nestíhám
a takhle to bude až do cervna
no kde vsude bys mohl byt, ale nejses
co "ryba" uz jsi se "vybarodil"?
Ze mě??? Jak si na to přišel???
hele z tebe se stava virtualni osobnost
Tak ne burzu nejdu zase mi to nevyjde
Přidat reakci
1 ...... [61] ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78481x