Setkání akvaristů - České Budějovice
Ahoj, no nemám do toho co mluvit, když jsem pak sám nemohl...ale mrkni na stránku č. 2 téhle debaty, kde sám píšeš, že to bude 5.3. Většina lidí s tím souhlasila, tak to bylo 5.3. v úterý...
(nic si z toho nedělej, furt lepší než to proležet v posteli)
R
tak to je hustý :(...ono to bylo včera?...ja jen že tady jednou padlo rozhodnutí že to bude 6. a nakonec to šlo na pátýho :(...to sem v šoku:(...tak snad zas za měsíc :(
pripojuji se bylo to fajn a diky za to,ze jste me neukousli
Díky za příjemný a zábavný večer, rostlinky i parádní kořen.
Jinak jsem tady do obchodů doplnila prodejnu Aquacarp
rybicky.net/obchody/726 , můžete ještě něco dodat.
Filip: Chudák Alča, teď tady bude vypadat jak nějaká stíhačka.
Presne to sami , snad do pismene, mi nedavno psala Dasa
Taky by tě jednou mohla pustit samotnýho
ja s pritelkyni asi po 18 30 protoze v tolik konci v praci, plus nez se tam od prioru dotrmacime
v cem tam ty kytky ponesu, kdyz nemam gumicku, to by me zajimalo... asi v konvici na kafe ...
nakonec budeme budeme nejvetsi neorganizovana akvaristicka organizace na jihu Cech
a Spolek akvaristu CB bude chodit na nase srazy
tak ja se pokusim sve stydlive ja nechat doma,hodim do baglu to drevo a pokud jeste mate misto rad se srazu zucastnim
Na to se vyser, ja sem dycky taky sebral co nikdo nechtel a nikdy neprinesl nic, protoze mi to proste nerostlo, a zejtra taky neprinesu nic exkluzivniho. Aspon pro me to o tom vubec neni, je to o tom poznat ty lidi co znas tady z webu na zivo, dat si pivko a pokecat o vsem moznym i nemoznym.. kdyby chodili jen lidi co maj co rozdavat, moc se nas tam nesejde
My nekoušem a na sraz nepotřebuješ žádnou "vstupenku".
Většina lidí také poprvé ( i podruhé, potřetí ...) přišla jen pokecat, či takticky získávat informace
Zpravidla jen rozdáváme přebytky, které by jinak většinou skončily v koši a těší nás, že druhému tím uděláme radost.
A třeba by se i ty kořeny (pokud ti opravdu přebývají) někomu hodily
ja bych o ni zajem mel,ale bohuzel na vas sraz nejdu ne,ze bych nemohl,ale krom mensich korenu nemam co hodit do placu a a je mi trapny tam prijit s prazdnou kdyz jsem jeste nikdy na zadnym vasem srazu nebyl tak snad priste
ja vemu rotalu, ricii a ruzkatec, mrkev a mozna nejaka mala kryptoska.
kdyz se to nerozebere tak to vyhodim, mozna tu kryptosku enbo co to je si necham, ale ta se ujme urcite
zbytek nemam kam dat takze budu rad kdyz to nekdo vyuzije
ja sem se slecnou nikdy problem nemel, sice mi obcas radila debility ale snazila se, o rybkach neco vi a ma zajem komunikovat ...
Jenze ona roste jak pitoma a uz to neni kam davat
já budu chtít valisnerku;) vyhodit je to škoda ;)
Budete někdo chtít vallisnerii giganteru??? Nebo jí rovnou vyhodim...
ja snad donesu aspoň tu mrkev a nějaký stonky ještě...a máš ještě zájem o plevely Radovane?
Nějakou drobotinu nasbírám.
No potěš, nevím zda ten echinodorus vydrží měsíc na okně. No musela bych mu zajistit lepší "bydlení".
při předělávání starého akva jsem nenašel ani jednu piskořku abych je mahl přendat do nového, tak prosím, prosím smutně koukám daroval by mi na srazu někdo několik piskořek? Předem díky.
Ahojte, tak to vypadá, že jsem si na plese uhnal nějaký vir, cítím se nic moc a mám horečku. Nevím, nevím, jestli dorazím....Ach jo!
Jen přemýšlím, jak vám poslat ty kryptošky...nebo to ještě měsíc vydržíte? R
Já si myslím že se to určitě udá
BTW přinesu nějakou L. Repens a Riccii
Budete chtít někdo "mrkev" (Ceratopteris) a Pistie nebo to mám rovnou hodit do koše?
me to ani tak prazdny nepripada, spousta lidi ma i "zarostly" a zajety akva po letech min porostly nez ty ted
Vypadá to moc pěkně
až to zaroste tak to nebude mít chybu.
rybicky.net/nadrze/17549
Taky mě ta prezentace docela trvala. Je půlnoc, došudlal jsem prezentaci a mrtvý upadám do postele...(včera byl ples).
Je to zatím bída, příjde mě to plochý, ale hlavní efekt by měly dělat kytky a to chce čas! Pozadí nebude, jen černá tapeta.
Díky všem za rostliny a rady!
Zítra tam vypustím krakeny (= 4x ancistrus od baronvontarkyn) a nějaké ryby
Mě ten kokos za 3 týdny ožrali úplně do hladka.
Jestli to chceš pro Ancíky tak jim tam nech i ty "chlupy" rádi to sežerou
Vydlabáno mám
Takže jen opláchnout a sup do akvárka? Udělám ubytovnu pro ancíky
Stačí ho vydlabat a opláchnout
0 01.03.2013 14:09 rejpal1977 koukam ze slecna od Winklera je dost oblibena
to nwm ale ma BMW mašinu...
jestli to je ta slecna co myslim ( flashe v usich ? ) tak mam dojem, ze predtim pracovala v zoo obchode v merkury
taky se mi vždy zdála sympatická když sem si tam kupoval hadičky na vzduch
Rezervaci jsem dnes udělala, tak to Radovan může hodit do "akcí". Je to na 18. hodinu, na jméno Langerová, do malého salonku hned po pravé straně, když se vejde. Pro 10 - 12 lidí, tak snad nás nedorazí 20 jako minule.
Pro ty, co jezdí podle navigace, ještě přidávám adresu - J. Š. Baara 34.
Azonic: Já jí tam včera koupila fakt za 39,-. Asi jsi slečně byl taky "sympatický".
Ale jinak souhlas, netuším, proč si tam p. Winkler vzal zrovna tuhle slečnu, ono i když se tam člověk mrkne po akvárkách, je ten její "zájem" znát.
Dáša to prej zamluví
Limnophilu aromaticu bych bral, ale momentálně bych ji asi neusvítil
Hele, už někdo udělal tu rezervaci????
R
Tak jsem se dneska stavil pro tu Limnophilu aromaticu sice byla za 55,- ale chci ji zkusit jestli u mě poroste
mimochodem ta slečna (pani) co tam obsluhuje je strašně sympatická
to jo dvě štětinky na celým akva
Přidat reakci
1 ...... [24] ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78481x