Setkání akvaristů - České Budějovice
0 20.04.2013 20:30 rejpal1977 jaka vubec byla burza prisel jsem o neco krom setkani s vami
jÁ BYCH MOHL
takze priste jmenovky !!
a propo priste - od utery za tyden ? 30.4. ?
to nebudes sam
k tomu pleteni se - na posledni sraz sem prisel pozdeji, a tak nejak ani nevim, kdo byl kdo - co se tyka novych tvari ... ?
No okřehek raději ne, toho si mohu nabrat na rybníce mraky
i když na zastínění je mi to asi fuk. Tak zítra na viděnou
Budu mít velký výběr kořenů, tak si přijďte vybrat
Njn, asi se za námi budeš muset zase někdy vypravit.
Jinak bych tu měla mít asi i nějakou Salvinii, okřehek asi chtít nebudeš...
No úžasné, jste zlatí, koukám že už si vás po tom roce neúčastí i pletu
Nějakou Pistii ti vezmu.
Dášo to by bylo super
A nějaké plovoučky snad na burze budou.
Piskořky můžu přinést, ale plovoučky jsem v sobotu vyházela
A kdyby někomu doma přebývalo pár piskořek, byl bych i za ně nesmírně vděčný.
ja mam akorat nejaky egerie, esli chces .. nebo kdokoliv
Ahoj koukám, že od dob kdy jsem jezdil na srazy se budějická parta rozrostla. Přátelé, rád bych vás poprosil o přebytky plovoucích kytek. Nemáte někdo doma navíc piscii a nebo jiné plovoučky? Budu na burze u stánku s kořeny a rád přijmu jakou koliv rostlinku. Ty doby kdy jsem jich týdně vyhazoval kbelík jsou bohužel pryč :(
0 17.04.2013 22:38 Kastli Na burzu taky nejspíš dorazim, teda pokud se něco nezvrtne.
0 17.04.2013 20:33 rejpal1977 zkousel jsem sefa ukecat na pracovni nedeli a ne sobotu
a to jsem nemel delat pac ted mam pracovni celej vikend
chjo takze papa burzo nekdy jindy
ja vstavam v 5:00 celej tejden, sem pak dycky uplne KO, natoz po koncertu.. ale budu se snazit...samozrejme...
Myslím, že většina lidí tam bude na 9:00, či přešlapovat před vchodem ještě před otevřením. Máš to kousek, tak snad o půl deváté vstaneš
Kdo tedy vlastne vsechno jde ? Ja bych sel snad urcite, ale v patek jdu na koncert tak nevim uplne kdy dorazim, no... ale chci koupit krevetky a mozna nejaky neonky nebo tak .. kafe pak klidne jo
Ahoj Dášo, já na burze určitě budu a i nějaké to kafčo bych dal. Jen budu mezi prodávajícími, tak nevím v kolik by jste chtěli jít.
A nemel bys ten test na jedno pouziti na pujceni ? nechce se mi kupovat kvuli jednomu dvema mereni test za 350 kč nebo kolik to stoji :(
Kdo se chystáte na sobotní burzu, budete po burze spěchat pryč nebo dáme někde kafčo jako v Třeboni?
Taky trpím nedostatkem fosforu
jestli můžu doporučit tak test od JBL
Mimochodem v Budějckej vstupní vodě je fosfor neměřitelnej.
a test na fosfor, pripadne zkusenosti s nim ? stalo se vubec nekdy nekomu v CB ze by ho mel v akvariu malo ? mam obavu, ze to co sem si myslel ze je ruducha je mozna GSA, ktera je co sem tady vectl indikator spatneho pomeru fosforu a dusiku ..resp. ze je ho asi malo..
Kvůli té milé paní sem tam přestal úplně chodit...
ma neco prez 200l a vsechno mu pohltila rasa,ale ja na ni netrvam vzhledem k tomu ze neni pro me tak proto beru jen co zbyde
pac je skoda to vyhodit kdyz vim o lidech kteri za kytky budou radi takze kdyz neudas vsechnu tak na me vzpomen
Ten tvůj kámoš má snad deset akvárek nebo kam to furt dává?
Rotaly je docela dost tak vás nějak podělím
Respektive chtěl bych touto cestou požádat všechny účastníky fóra o přebytky rostlin a šneků do mé nové 120l. Pokud by to bylo ve vašich silách tak budu 20.4. na burze v ČB.
Nemáte někdo zájem o 2ks Garra rudohnědá cca 8cm .Koupil jsem je na doporučení paní v akvaristice na Rudolfovské a nějak mi nezapadají do koncepce
Díky
Pokud je ještě k mání tak bych jí bral
Smotat ho do kýble, jako když sem ti ho dones...
Ono to dost lidem pomaha ale i kdybych to chtel zkusit, tak dejme tomu ze s tema anubiasama to jde, ale jak vytahnouta ponorit echinac, kterej ma listy pres pul akvaria ?
cauky,kdyz ji neudas tak ja ji klidne vemu pro kamose
Doporučuji koupel v PMFE
Mimochodem nechcete někdo Rotalu? Jinak poletí do koše.
nedaj - nesehnal jsem je ani pres znamou v laborce - prej to nepouzivaji - musel jsem je koupil na netu
pokud bys prosim te objednaval, dej mi prosim te vedet, protreboval bych objednat 3 molární roztok KCl - nebo i treba samotnej KCl (namicham si to sam) na konzervaci sondy pH metru....
azonic napsal: Nevíte kde bych v Budějcích sehnal kalibrační pH roztoky?
odřezky jsou hotové, čekam že přijdou ty plechy, psal, že je v pondělí pošle je středa a stále nic. Ještě jsem to nespočítal, zas to visí na těch reflektorech.
ja si myslim ,ze tam mam vylozene ruduchu, takovou tu klasiku co se dela na anubiasech.. a tam sem ji mel teda i predtim, ale dneska sem koukal, ze mi preskocila i na ten vedlejsi echinac ,ale jen 1 nebo 2 listy, zbytek zatim OK... driv byla jen na anubiasu, tak si myslim, esli to rozmnozeni i na jinej druh kytky neni tim svetlem, no.. z toho anubiasu sem ji nikdy nedokazal dostat, savo sem teda nezkousel zatim, bojim se abych nedopadl jako Azonic
Squitaku jak to vypada s tema odrezkama ? Pocital si tu kalkulaci ? nechci bejt nikde nic dluznej dlouho
nastrikal sem to cely na cerno, horejsek je super, predek bohuzel jak nebyl vodorovne, tak se trochu roztekl, tak premejslim, esli to zkusim nejak odendat redidlem nebo cim, nebo obrousit a znovu a lepe ... ale i tak to pekne ladi s tim spodkem.
uz abych to vypodlozil a hura nafotit
zatim je tam 2x 860 T5 39W a ještě tam přijde 1x 860 21W
Co jste tam nakonec dali za zářivky?
a to počkej až tam dáme tu třetí zářivku a reflektory, to pak teprve bude sunshine, nakup rybám sluneční brejle, nebo krátký bílý hůlčičky.
No vyhodil sem listy kde začínala růst byl to ten jelení paroh nebo jak se tomu nadává. A ted o víkendu sem to pořádně odkalil. Zatím je klid ale ani tak to nebylo nic hroznýho, jen pár malejch kousků....
a jenom tim šokem nebo si to pak nejak reguoval jinak este ?
Mě se začala dělat taky se silnějším světlem... ale už je snad pryč...
zacina se mi rozsirovat ruducha (zrejme) z anubiasu, i na vedlejsi echinac, kterej do sava proste nedam.. nevim esli to je pridanim svetla nebo uz to zacalo driv , a uz vubec nevim co s tim ?
Přidat reakci
1 ...... [17] ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78481x