Setkání akvaristů - České Budějovice
Mám přinést ty Crystal Red, jak jsme řešili na burze? A kolik?
Mohu přinést nějakou azolu a lomariopsis.
streda Citro mi vyhovuje

Tak co?
Středa 24.10. v Citru, nebo má někdo jiný návrh

Starší reakce
Uvidíme, jestli se někdo (třeba Milda?

) ozve, setkání ve 2 asi nemá moc smysl. V Třeboni byla předběžně řeč o příštím týdnu.
Jestli se něco uskuteční tak přijdu

pokud teda nebudu zrovna v práci

Ahoj, jak jsem pochopila včera v Třeboni, někteří by rádi zase uskutečnili nějaký sraz, tak co se zkusit domluvit?
Třeba i na nějaké společné objednávce rostlinek z pěstírny, dokud ještě nemrzne. Vzhledem k té včerejší (ne)nabídce...
Jestli ještě sháníš ty piskořky tak ti klidně něco nalovím

Dobří lidé, kdo jste se mi nabídl že mi pučíte tu vodáckou konev na stehovani rybicek a vody ? Zjistil sem, ze tenhle portal neuchovava zpetne vsechno, a ty zpravy, kde sme to resili mi zmizeli, a ja si ted zaboha nemuzu vzpomenout, kdo byl odesilatel :(
Starší reakce
Ahoj nemáte někdo nějaký přebytky rostlinek, nebo piskořek? Za nějakou rozumnou cenu? Předání v Třeboni /ČB / JH
No já zakládám akva tak by se piskořky šikli...co za ně?
Nechce někdo maličké piskořky? Mám jich plné akva...
Starší reakce
Burza v Třeboni? O tom jsem ani nevěděl

v tom případě Strakonice ruším a pojedu radši do Třeboně

Děkuji za tip
To neporadím, tam jsem nikdy nebyla. Ale 13.10. bude burza v Třeboni, i s přednáškou.

Starší reakce
Starší reakce
Já ho v Budějkách nesehnal nikde tak jsem si ho nakonec musel objednat na netu. Šel jsem do Rataje.
zdravim,nevite nekdo kde v C.B sezenu dobry jehlak na CO2,mam tam ted jehlak na propan -butan a na mirne stelovani to moc neni ,otocim o milimetr koleckem a CO2 jde moc

Zdravím,
kdyby chtěl někdo ricii, mám ji v akva plno, původně jsem ji plánovala do krevetárka, ale momentálně rekonstruui a nějak došly peníze, takže se krevetárko odkládá. A je mi ji líto vyhazovat, tak kdyby se někomu šikla...
Starší reakce
Myslím že všichni používáme síta od Mirka Eisenvorta z HavlBrodu...
Nemáte někdo v plánu nakupovat něco u Rataje? Chtěl bych permanentní CO2 test a nechce se mi platit 137Kč za poštovné. Pokud se k něčí objednávce budu moc vetřít, tak se s ním pochopitelně o poštovné podělím.
zdravim, shánim síta na plankton nějaká za dobrou cenu nemusí být nová nevíte náhodou někdo o někom kdo by je chtěl prodat
Starší reakce
Měli je v Zoo Hoch naproti Ternu.
Sice sem si řek že do akvárka žádný šneky nechci ale začal se mi líbit šnek Neritina zebra tak bych se vás chtěl zeptat jestli se jich někdo nechcete zbavit nebo jestli nevíte kde bych je v Budějcích sehnal.
4 RadekCX: ja mam akvarko jen mensi, tak bych rad pisek a nejaky kytky nechal v nem spolu s par centimetrama vody, ryby ven, kamen ven, koren ven, filtr ven. konev zapujci Squit, stehovat bych se mel jen z Vltavy na Sumavu, a akvarko mam na kusu kuchynsky linky tak to snad bude za co chytit a prenest, ale uz posledne dys sem to podkladal prave tou linkou, tak sem to mel skoro cely vypusteny a bylo to tezky jak krava
diky za rady
Já bych jela ráda, ale je to ještě daleko, nevím, co mi do toho zase vleze. Ale jestli sháníš odvoz, tak bohužel nepomůžu, spoléhám na vlaky...
Já se chystám

ale sem strakoňák a když pánbu dá a zadaří se tak pojedu už v pátek ke trojkám

ja uz jsem se jednou stehoval narychlo po povodnich se 160l akvarkem - sezen si vodacke konve a ryby stehuj v nich - ja tam nahazel jen na volno kytky a po prevozu strcil do kazde jeden vzduchovaci kamen a vydrzely bez problemu 14 dnu - navic jak jsou ty konve nepruhledny tak to ryby tolik nestresuje
kdyz pouzijes puvodni pisek (nebo alespon cast) tak se to zajede mnohem rychleji
Starší reakce
Pokud mi vsechno dopadne jak je naplanovano a budu se muset stehovat, byl by nekdo ochoten si vzit k sobe moje rybky nez prestehuju akvarko a necham ho zabehnout ? Pripadne kdyby mel nekdo nadrz na pujceni, stacilo by neco mensiho snad, na den , dva. Jelikoz se zrejme budu stehovat do tretiho patra bez vytahu, tak to budu muset asi temer kompletne vypustit a nevim esli by me rybky prezily v igelitakach nez bych to dal zase cely dohromady, s tim ze do tretiho patra tezko potahnu 80l "zabehly vody" ...
diky
a jaký potřebuješ průměr? Mám větší zbytek(pár metrů), vnější průměr 6 mm. Modrá, neprůhledná ve vodě bez problémů.
Pro někoho je cenové dostupnej set za 7tis. Každopádně když seženeš tlakovou lahev za lacino tak už to tolik potom nestojí. Redukčák jsem koupil na aukru za 215Kč, elektromagnetický ventil za 350Kč, jehlový ventil jsem měl zadarmo akorát za lahev jsem dal 1000Kč :-/
Měl by někdo zájem o krevetky Blue Pearl? Nějak se mi potvůrky množí

Starší reakce
zajdi si obcas do kovosrotu - onehda jsem tam koupil dve stejne flasky jako jsi mela pujcenou tu moji - cena 10Kc/kg - vzal jsem si dve - obe za 60Kc
pak staci jen koupit nekde ve svareccsky potrebach koupit lahvovej ventil na CO2 - stoji kolem 400-500Kc
naplni ti to bud v nadrazni (vedle hasicu) tam jezdim ja plnit flasky na svarovani
a nebo ti to naplnim i ja - mam prepoustak - jen to hodime na vahu a zaplatis mi co se prepustilo - 1kg CO2 u nich stoji cca 44Kc
Cožpak naplnění lahve, ale kdybyste někdo věděl, kde sehnat cenově dostupný plnitelný set, případně se byl ochotný za nějaký rozumný peníz podílet na jeho složení, byla bych vám neskonale vděčná...

Poslal jsem ti odkazy ve vzkazu.
Ahoj, nevíte prosím někdo kde by mi v Budějcích naplnili lahev CO2? Kdyžtak hoďte zprávu do vzkazů. Děkuju Martin
Starší reakce
zdravim chtěl bych se pokusit vytřít číchavce, jen mám bohužel samé dospělé samice čichavce modrýho a mramorovanýho a tak bych chtěl pro holky sehnat dospělé samce za rozumnou cenu
Starší reakce
Moc pěkná rostlinka, pokud máte nějakou navíc tak bych měl zájem. Klidně si přijedu. Děkuji Martin
Pokud byste měl někdo zájem o mladé rostlinky Aponogeton undulatus, ozvěte se. Dnes mi jich kopice přišla poštou.
Heleny... s tím mechem se domluv s alfikem1 byl rychlejší ale myslím že je ho dost.Zbytek prosím přes vzkazy
2 kousky Beťáků myslíš?

Přidat reakci
1 ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78484x