Přihlásit se RYBICKY.NET »

Setkání akvaristů - České Budějovice

NápovědaFórum » Ostatní » Setkání akvaristů. 

Přejít na předchozí stránku 38 Přejít na další stránku   1  
Setkání akvaristů - České Budějovice
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Spooky1
Pokusím se dorazit...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RadekCX Re: Haimdol
ale nepovidej...kdyz mas cas chodit na prochazky....

jinak ja si pisu do denicku tedy 20.6.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Silent
Hmmm. hmm Já mám prostě přes týden smůlu. I když to vypadá, že jsem si všechno vyřídil abych měl v daný termín volno tak mi do toho vždy něco urgentního vleze. Já který býval zpočátku na srazech vždy první mám teď docházku katastrofální a to bych vás všechny tak rád viděl. :-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore Re: Squit
To by bylo fajn, ostatně před prázdninami poslední možnost. :-) Třeba můžeme zkusit probrat určení toho vašeho "Monosolenia". :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Squit
20.6. zatím nic nemám, tak bych se na Vás konečně přišel podívat na živo. zatím mi to nikdy nevyšlo. Tak snad tentokrát ano.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: ustavprochore
Tak co zůstat u pravidelné středy - tedy 20.6.2012?

Dostat jihočeské akvaristy do hospody, to je jak nahánět Black Molly v zarostlém akváriu s černým dnem. :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore Re: sivon
Tak jeden den vyber a tečka. Kdo bude chtít/moct přijde, kdo ne, ať si zůstane ve virtuálu.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Re: micz
heleny basti i rasy
 Reagovat na tento příspěvek 0  - micz
Neměl by jste někdo levatky nebo okružáky, kterých by jste se chtěly zbavit?Nemám už co krmit Helenám stydim
Já to mám v nové práci taky složitější... Směny se nám točej ze dne na den jak je potřeba...
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Roketka
Kdyby někdo chtěl paví očka, tak se mi narodilo cca 20 miminek.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: Zdendis
Kdyby to šlo PO, ST, ČT. V úterý mám cvičení a v pátek býváme v práci do nekonečna.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Zdendis
klidne si zvol den a nebo at nekdo rekne den ktery bude vyhovovat ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore Re: Zdendis
Ahoj, tak s termínem 12.6. to začíná vypadat bledě, asi mě ta inventura nemine. :-O Co ten následující týden? Den je mi úplně jedno, budu mít dovču. hop
Ahoj, nemáte někdo náhodou Fissidens fontanus? A nezbavujete se ho?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - micz
Klidně bych si ho vzal jestli ho chceš vyhodit :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RadekCX Re: RadekCX
tak ten mech mam vyhodit?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RadekCX Re: shedlo
mam ho ted v rozplavavacce, kterou se chystam zlikvidovat - je ho tam docela dost - muzes si pro nej prijet
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radovanovo – ahojte
...omlouvám se, ale jsem tak zaneprázněn prací, že sotva stíhám odkalit akvárko... hmm Rád bych vás opět po dlouhé době viděl, ale fakt nevím kdy! Tak zatím! R
 Reagovat na tento příspěvek 0  - shedlo – mechy
ahoj Jihočeši, nemáte někdo z ČB navíc javský nebo jiný mech? Nebo riccia fluitans? Děkuji, případně do pošty:)
Tak jak žijete lidičky? A jak vám žijou rybičky? Já jsem nějak časově úplně mimo poslední dobou,ale snad bude lépe...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RadekCX Re: sivon
hmm jenze to ja uz si nepamatuju jak jsi vsechny ty kryptosky urcila... mam tam tu cervenou a pak tropicu. Od tebe tu malou a naopak zase tu obri tenkou.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: RadekCX
:)Už jsme doma. Ty jsi akorát zapomněl zapisovat zasazené rostlinky do seznamu. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RadekCX Re: ustavprochore
ale jo ja to mam normalne v prezentaci Rybnik II - to je ta nadrz co totalne zarostla ruduchou (ale opravdu vystavni) a tak jsem ji pojal jako experiment zda ruducha po spravne vyzive zmizi a nebo alespon ustoupi

aniz bych ji nejak likvidoval tak uz je jen na roure od filtru a pak jsou napadane chomacky na dne, te co odumrela a odpadla - musim to odsat

jeste mi to tam kazi ta platyphyla a ten echinodorus uprostred - ruzkatec a egerie je tam jen jako kontrolka zivin - musim pockat az se mi namnozi vic ta dlouha cryptoska od Dany - pak pujde platyphyla a echinac ven a zustanou jen cryptosky

bohuzel se mi nechtelo pred focenim cistit sklo tak tak posledni fotka neni uplne idealni
rybicky.net/nadrze/10446
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore Re: Roketka
Já rybky taky umím jen česky (většinou), u kytek je to přesně naopak, tam kolikrát musím hodně přemýšlet nad českým názvem. :) Kdysi tu na stránkách bývala šikovná poznávačka, tam se to dalo dobře učit. Jdu mrknout, jestli to ještě najdu.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore Re: RadekCX
No jasně. A taky se nemusí pořád zastřihovat. smich Jinak bych taky byla docela zvědavá, jak to vypadá, pokud nechceš veřejně prezentovat, stačila by fotečka do pošty.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Roketka Re: ustavprochore
Mě osobně se s váma líbilo, akorát jsem tam šla s tím, že vím aspoň něco a pak jste tam začali všichni s těma latinskýma názvama a to mě zase usadilo :c)) Já znám jen ty, co mám v akva a to ještě většinou česky :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: ustavprochore
Nenáročné jsou. Zvláště ty ode mne, ty už toho chudinky zažily a stále rostou. :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: RadekCX
A kdy se budeme moci pokochat? ;-)
No ja uz takhle steluju jedno akvarko skoro rok - me se na nich libi jednak to ze vesmes jedou po dne odenkama, ze jsou nenarocne a ze maji pomerne velke spektrum tvaru a barev - v podstate to vypada jak kdybych mel normalni akvarko, ale jsou to vsechno kryptosky

ustavprochore napsala: Cryptocoryne x willisii, takže 5. kryptoška v mém akva. A kdyby někdo donesl nějakou další zajímavou, klidně vystěhuju nějakou stonkovku, nějak mi ty kryptošky přijdou čím dál tím zajímavější (a nenáročnější :-D ).
Vyzkoušejte
Cryptocoryne x willisii, takže 5. kryptoška v mém akva. A kdyby někdo donesl nějakou další zajímavou, klidně vystěhuju nějakou stonkovku, nějak mi ty kryptošky přijdou čím dál tím zajímavější (a nenáročnější :-D ).

Roketka, filipkriz: Dlouho jsem na srazech byla nejmladší já, tak jsem ráda, že už nejsem. Hlavně jestli vám to něco dalo. ;-)

Zdendis: Ještě dám vědět, neuvědomila jsem si, že máme někdy okolo tohohle data v práci inventuru, a nevím, jestli nás nepošlou taky počítat. Pokud to nevyjde toho 12., u mě by připadal v úvahu ten následující týden. :-)
Já jsem zakládala cca půlka března...
cus, no ja jeste rano pocital, ze pujdu, ale v poledne uz jsem vedel, ze to nedam - jen jsem se modlil, abyste tam nesedeli ve trech

co mas za novou zeleninku?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - filipkriz
mno, asi budem na tom vekove stejne a akvarko mam tusim cca od unora, takze .... ?
filipkriz kecá :c)) Nejmladší jsem tam byla já, jak věkově, tak akvazkušenostmi :c)
ja sem dorazil s kamosem, sice jen na skok ale i tak to bylo prijemne .. sice jsem byl dle ocekavani nejmladsi rybiz ale ... whatever :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Zdendis
ahoj , priste znamena 12.6 pokud Dasa potvrdi ze ano ... :) , ale predbezne sme se dohodli ze by to byl vhodny termin , kdo se hlasi ze prijde ? hop :-D
Jestli správně počítám, tak 9. A nové tváře byly tentokrát v přesile...

Já mám zas novou kytku od Dany (jo, zelenina se opravdu vždycky vejde :) ) + dočasného obyvatele malého akvárka a od Zdeňka granifery (?). S tebou a Honzou jsem chtěla probrat něco ohledně CO2, ale nedorazil jste ani jeden, tak snad příště. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RadekCX
kolik vas tam bylo?

ja jsem vcera dostal migrenu a tak jsem se radeji nadopoval praskem a zalezl pod hadr
Me to bohuzel asi nevyjde :( sakra :(
Doufám, že zítřek platí, jdu před tím ještě do kina a pak teda snad přijdu. Na chvilku. Mám nějaké kytky, snad vás tam pak poznám :c))
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ladisRe: frantisek
10mm a nebo 12mm ted nevim
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ladisRe: frantisek
120x50x50 10mm sklo
 Reagovat na tento příspěvek 0  - frantisek
to se hodíí, jakí to má rozměry??
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ladisRe: alfik1
dobry vecir ja mam sklo na akva 300 l jestli by se vam siklo
 Reagovat na tento příspěvek 0  - alfik1 – stojan
zdravim nevíte někdo o někom kdo by prodával nějaký stojany s akvarky z pěstírny za dobrou cenu v okolí Č.Budějic
 Reagovat na tento příspěvek 0  - BAKrv – Re: RadekCX
A sakra já na ty šneky uplně zapoměl sad ta stavba a její dokončování vůbec nic nestíhám a na vše zapomínám.

Doufám že mě to nebude moc bolet tone tone

A jsou ještě k mání? Že bych si je vyzvedl na srazu?
Ja myslim, ze i dojizdejici muze neco dovezt, vsak se kytky i zver bezne posilaji postou z eshopu a pokud se to dobre zabali, tak to prezije
 Reagovat na tento příspěvek 0  - equium
Snad se taky vokážu
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ladis
Dobry vecer nenasla by se tady nejaka dobra dusicka ktera by darovala par kyticek dekuji moc

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [38] ...... 79

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78484x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/14054-setkani-akvaristu-ceske-budejovice?od=1851