Přihlásit se RYBICKY.NET »

Setkání akvaristů - České Budějovice

NápovědaFórum » Ostatní » Setkání akvaristů. 

Přejít na předchozí stránku 32 Přejít na další stránku   1  
Setkání akvaristů - České Budějovice
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Nicky Re: romant
Tak mi napsal, že je má, mnohokráte děkuju! potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Nicky Re: romant
Děkuju. Psala jsem email, ale v oficiální nabídce tyhle rybky nemá...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R romant Re: Nicky
Zkusil bych se poptat tady. www.akvahaidinger.wz.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Nicky
Nemáte někdo náhodou na prodej skaláry platinum silver?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Squit Re: radovanovo
můžu poprosit o tu obyčejnou hnědovku? Mám přebytky salvinia minima kdyby někdo chtěl. A i okřehku je na rozdávání.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore Re: sivon
Za mne může být.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - baronvontarkyn
Snad budu taky moct...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - filipkriz
Ja muzu 50:50, mam sice ranni, ale uz sem neco slibil, takze neslibuju nic
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radovanovo
..jak už jsem psal, je mi to celkem jedno, takže 8.1. můžu. Můžu přivézt mladého samečka endlerky ´Red Scarlet´ (zbyl mě samotný) a pak nějaké větší hnědovky (i malé) - obyčejné i ´Windelow´, růžkatec, řečanku a snad i něco dalšího. Šneky bych taky bral, mám jich málo! ano
(jen mě napadá, jestli to není domlouvané moc narychlo, aby se to stihli dozvědět i ostatní!)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - azonic Re: sivon
Já 8. můžu palec
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: ustavprochore
Takže 8.1.2013 ? pokud to není moc brzo.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - baronvontarkyn Re: gaume
já ti kdyžtak nějaký přinesu pokud bude čas..............
 Reagovat na tento příspěvek 0  - gaume Re: alexejvesel
ja je nechavam zit, jen jich mam ted nejak malo.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - alexejvesel Re: gaume
ja chovám okru žáky na krm...ale mam teď asi tak 1-3mm
 Reagovat na tento příspěvek 0  - gaume
a já už taky přijdu :-) jen hoďte termín. kdybyste chtěl někdo rostlinky, tak něco můžu donést a naopak, ráda bych přebytky šneků - jakýchkoli nebo nějakých živorodek - krom pávčat a edlerek. díky! potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore Re: azonic
Já můžu v sudý týden v ÚT a lichý v PO nebo ČT - NE.
A moc ráda bych zase jednou viděla třeba Richarda, Mildu, Honzu, Hanku, teda jestli jim nějaký termín bude vyhovovat. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - azonic
Co třeba v úterý? Nebo pak až další týden.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radovanovo
Tak navrhněte nějaký termín! Já nemám kalendář :-D Já mám teď skoro pořád volno, takže se přizpůsobím!
Pokud se nějak domluvíme tak to klidně zarezervuju ;-) kdyby náhodou dostala v ten den půlka Budějc chuť na pizzu.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: radovanovo
Teď už se dovoláš... :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radovanovo Re: azonic
Že by??? Hlavně, aby na místě bya rezervace! Pro případ, že by bus, kterým pojedu, opět narazil do dodávky... :-D
Celkem bych to uvítal, ikdyž začínám být opět trochu bez peněz...
Dneska jsme si s Dášou říkali, že by se mohl uskutečnit nějakej sraz, co vy na to? Třeba příští nebo přespříští týden :-)
Nemate doma nekdo nepouzivany patronovy difuzor na CO2 z bomby ? ;)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radovanovo Re: Zdendis
Díky! Nápodobně přeji vše nej v novém roce!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Zdendis
Ahoj preji VSEM VSE NEJ v roce 2013 at se dari nejen vasim rybam , ale i VAM ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Roketka – Betta Splendens
Ahoj ve spolek,

nemá někdo zájem o samečka bojovnice pestré? Mám 4 cca 4měsíční miminka, ale ten samec je už pořádný macek, spíš už jako dospělý. Během dne dodám fotky.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - mirafRe: alexejvesel
Zítra kolem poledne budu v ČB a násady jsou připraveny, tak mi napište č.tel. abychom se mohli spojit nebo napište na mailto:m.fikar@seznam.cz kde Vás najdu.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - baronvontarkyn Re: azonic
Já jich mam taky ještě asi 8 tak ti je dám jestli chceš. :)
Nechcete ještě někdo nějakou Endlerku? Mám tu asi posledních deset kousků ;-) převážně jsou to samci.

PS: kusem Riccie na oplátku bych nepohrdnul stydim
 Reagovat na tento příspěvek 0  - alexejvesel Re: sivon
ja bych zajem měl taky...a co je žádáno na oplátku?:)
coze
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - mrázeček
to sivon: já bych zájem prosím pěkně asi měl. Jsem od krumlova,tak neni problém přijet. Mrázeček
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon – Krevetky
Měl by někdo zájem o Blue Pearl?
Vzhledem k počasí jen osobní odběr (ČB).
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon – Dárek?
Tak Ježíšek to zase popletl a přinesl dárkový šek 500?- Kč do ZOO Hoch (U Terna nebo Globus). Navíc platí jen do konce ledna.
Neplánujete někdo náhodou nějakou investici? Může to být něco i pro ostatní domácí mazlíčky (které my bohužel nevlastníme). Krmení mám do zásoby a nechce se mi to utrácet za blbosti.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - alexejvesel Re: miraf
ta ceratophylu...roste před očima...takže žere dost živin jestli hnojíte je to jedno...osobně mam radči tu ceratopteris;)..pekna kapradinka to je
cestu plánuju na víkend tak si to ještě koncem týdne upřesníme a kytka to je jedno,kterou máte přebytek(a na okružákách si aspoň pochutnají mřenky :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - alexejvesel Re: miraf
no já sem budějčák...akorát 27 ,28 du do roboty dopoledne :/...jinak kterou kytku chcete? :)...můžu je věnovat i s okružákama :-D tone
násadu grindalu i miker ti dám, ale kde by jsme se sešli?mezi svátky plánuju cestu do Třeboně přes Č.Krumlov a ČB nebo jestli budeš někde kolem Lipna
 Reagovat na tento příspěvek 0  - alexejvesel
lidičky...když sou ty vánovce tak pomozte:-D...zhaním grindal(mikry)...pro moje potvory a už nevim kde shanět...neměl byste někdo násadu?...
mohu vyměnit za ceratophylum submersum a ceratopteris thalicroides(siliquosa)... hop ...jinak pěkné svátky přeji;).
 Reagovat na tento příspěvek 0  - micz Re: filipkriz
Ok to by bylo supr :-)
ok pokusim se na leden neco pripravit
To by byla paráda... bydlím kousek od Velešína, teď mám teda do 7 ledna dovolenou jinak makám v ČB.
dopoledne sem ji zase dost vyhodil ale budu na tebe myslet a az budu zase prostrihavat, dam ti nejaky horejsky stranou, OK?

kde bydlis ?
Nemám sice nic moc osvětlení ale tu Rotalu bych klidně zkusil.... růžkatec jsem měl a musel jsem ho vyhodit, protože mi díky němu přestalo všechno růst.
ja bych mohl darovat Ceratophyllum demersum (růžkatec ponořený), toho vyhazuju tejdne ci ob tyden docela dost.. a Rotala rotundifolia (kolovka indická) - to uz taky nemam moc kam davat, takze pokud chces ..
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Squit Re: micz
ahoj, celkem se spožděním reaguju na tvůj příspěvěk. Stonkovky mám, druhy přesně nevím ale jsem schopen dodat fota. Echináč bych si rád vzal.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radovanovo Re: micz
Ahoj, škoda, že ses neozval cca o týden dřív, ostříhal jsem Rotalu rotundifoliu....Teď ty rostliny asi budou stagnovat a nebudou moc přirůstat, uvidíme. Snad časem naroste i Ludwigia repens.
Nevíte kde bych v Budějcích koupil KNO3?

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - micz
Ahoj nechtěl by jste někdo vyměnit nějakou pěknou nenáročnou stonkovku za pěkný velký Echinodorus grisebachii 'Bleherae'? Mám v nádrži celkem 4... stydim
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radovanovo Re: sivon
Ahojte, no dost mě to štvalo(štve) a mrzí, fakt jsem se těšil. Jenže kdo může čekat, že se může pravidelná linka busu srazit s náklaďákem, že??? rozzureny A taky, že Citro bude narvaný... ne Tak příště, kytek už mě ale asi moc nenaroste (snad jen ty rychlé plevílky) R
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: radovanovo
Mysleli jsme na tebe, ale bohužel nebylo počasí na to čekat venku. Škoda toho zpoždění. V 18:15 jsme se vydali hledat nějakou hospodu. Nebylo jak se s tebou spojit.

Pro všechny:
Ta čísla by bylo asi lepší přes osobní vzkazy, už takhle dumám, kde se k mému číslu různé instituce dostaly.

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [32] ...... 79

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78484x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/14054-setkani-akvaristu-ceske-budejovice?od=1551