Setkání akvaristů - České Budějovice
2.2. se mi moc nehodí

Tak nějak. Ale můžeme to zkusit, přinejhorším se sejdeme zas jen my dvě (nebo já s Honzou).

Za mě třeba úterý 2.2.

Ahoj mám jich tak 100 navíc
ahoj...sháním vetší množství nějakých krevet..třeba sheriny...nevíte náhodou o někom?

Stav akvaristů v ČB: zimní spánek?

Starší reakce
Ahoj, už jsem tu dlouho nebyl, ale snad se to zase zlepší
Vypadá to, že budu prodávat své akvárko a to kompletně s osvětlením, filtrace atd., kdyby měl někdo zájem tak se mi ozvěte, na ceně se dohodneme

Důvod prodeje, budu si pořizovat o malinko větší a to něco kolem 900 litrů

Starší reakce
Starší reakce
Starší reakce
Tak jsem po týdnu přijela z dovolené a koukám, že žádné ohlasy. Mám tam tedy zavolat?
Starší reakce
Zase mě rybičky přemluvily, abych si nějaké koupila

. Kdo má nohy a chce nějakou droboť, ať tam taky běží. Přibyly tam miniakvárka v nich miniryby... (ale i ty velké se tam nějaké najdou

).
Tak je to zase na mně?
8.12.2015 18:00 U koníčka???
Starší reakce
no zrovna nítěnky není to po čem bych toužil

Zrovna včera jsem zavítal do globusu a u Hocha měli živé nitěnky.

u Hocha v globusu jsem na to ještě nenarazil, i když tam jezdim málo. ale zkusím toho winklera, jestli ho najdu tady v obchodech. Díkec
Starší reakce
Ahoj lidi Tak další 10.11.2015???

Starší reakce
Tak jsem po delší době zase navštívila tuto akvaristiku a byla opět velmi příjemně překvapena. Nová akvária, ještě "v záběhu" a tudíž bez ryb, ale i tak je na co koukat.
Kromě obvyklých i neobvyklých ryb a rostlin i hromada nádherných "šutrů" a kořeny. Takže jsem odešla o nějaké peníze lehčí, ale o jeden cca kilový kamínek a šest modrých neonek (k těm 15 od minula) těžší.
Válí se mi ve sklepě asi 35 m hadice 18/22 espirocrystal (transparentní). Slouží dobře jako vypouštěcí/napouštěcí hadice na akva. Jestli máte někdo o pár metrů zájem, tak písněte kolik a já to vezmu na sraz.
I já.

Ahoj, možná se taky ukážu

Za mne též možno.
Musela jsem vás trochu popíchnout

. Vždy to byla taková 14-ti denní diskuse, který den v týdnu a pak ještě datum ....
Já můžu

Takže 13.10. od 18:00 u Koníčka.

Starší reakce
Říjen snad jo.

Mně je den v týdnu celkem jedno, dělám cca do šesti.
Kde - je jasné, takže zbývá kdy. Myslím, že ten říjen by šel stihnout

Máme skluz. Říjen už asi nestihneme...
Jsou ještě v Budějcích (a okolí) nějaký akvaristi na

?
Starší reakce
Super, tebe jsem neviděla... Trochu Lomariopsisu bych si vzala.

Snad přijdu. Didiplis diandra, pár kousků Pogostemon helferi a možná i něco málo jiné zeleně
Pro mě je šestá v pohodě, stejně budu ráda, když dorazím v půl sedmé.

Půjdeme klasicky ke Koníkovi nebo zkusíme nějakou zahrádku?
Jinak doufám, že přijde Ondra, budu tu mít pro jeho vegetariány pytlík Limnobia.

Starší reakce
Jo, 21.7. by to šlo. Klasika od 18:00?
Nikdo nic, tak tedy klasicky v úterý, 21.7.?
Starší reakce
No vida, tak zkus vybrat konkrétní den.

Promiň nevšimla jsem si, že tu nejsi...
Můžeme.

Nejsem tu akorát příští týden, jinak je mi to víceméně jedno. V práci mám směny maximálně do 18:30, takže pohoda. Zkus (nebo někdo jiný) něco nahodit.

Přidat reakci
1 ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78484x