Setkání akvaristů - České Budějovice
Ahoj lidi. Kdyby někdo z vás mířil do Akvacarpu na Rudolfovské, pozor! Mají změnu prodejní doby kvůli rekonstrukci vedlejší ulice 14-17 hod.
Starší reakce
Nejspíš se na vás taky zajdu podívat.

Teda Ty mě zásobuješ

Mám jednoho osamoceného samečka, může být tvůj.
Nechce někdo pár okružáků?
Takže 28.6. mohu také. Piskořky zkusím nějaké pochytat

Zamluvíte stůl?
Starší reakce
Na prezentaci přiďte naživo

A kdy bude prezentace????

Za mě jedině 28. Já už taky zaběhl

Ahojte, tak už jsme se doma zaběhli dost na to, abych mohl vyrazit mezi přátele akvaristy (a taky na

).Jak to vidíte v červnu? 21 nebo 28?
Starší reakce
Tak já trochu něco vypleji

, ale dva metry spolknou hooooodně kytiček.
4 je taky kolektiv

Trochu jsem doufal, že mi pomůžete zalesnit moji novou 2 metrovou nádrž...
No, chtěla jsem termín hodit i na FB, aby to lidi věděli s větším předstihem, ale tam má zájem o sraz jen 1 osoba, tady jsme dejme tomu (s Danou

) 3. Tak nevím...

Starší reakce
Což takhle za týden opět v úterý?
Tak kdy se sejdeme příště? Měsíc nám zase utekl jako voda...

Starší reakce
Ahoj, chtěl bych se zeptat zda tu někdo v okolí ČB nechová nějaké divoké živorodky? Sháním je a nějak se nedaří. Díky
Starší reakce
Starší reakce
Nebo se zajdi podívat na Rudolfovskou - až za viadukt do Akvakarpu.
A proč rybičky přes net ne? Doporučuji koblasa.cz Napiš, které rybičky chceš a pan Koblasa téměř vše sežene a osobně předá na domluveném místě, zdravé a levné

Zdravím. Prosím Budějčáky o radu. Zakládám akvárko a chťel bych vědět kde nejlépe v Budějcích koupit rybičky. Rostliny koupím přes NET, ale rybičky raději ne. Díky za tipy a vaše zkušenosti.
To by asi šlo.

Ahoj, nevím jestli mi to vyjde, ale rád bych se k vám připojil.
Já bych asi mohl

Starší reakce
zdravim po case....nevite kde by mohli mit v CB a blizkem okoli takovehlo shubunkina
www.projezirko.cz/… Dal jsem rezervačku pro 8 lidí, ale doufám že nebude problém, kdyby se nás náhodou sešlo víc.
Starší reakce
I já.

Byl bych rád, kdyby jsme se sešli v tento termín. Pak se narodí prcek a budu mít pravděpodobně ze začátku omezené vycházky na

Já jsem měl také nějaký výpadek

Ale co říkáte na úterý 1.3. klasika od 18:00 u Koníčka ? Jestli máte někdo helenky navíc, tak bych za ně byl moc rád.
Starší reakce
Já se moc omlouvám, potřebovala jsem v práci zůstat o hodinu déle a pak už nebyly síly.

Snad příště, zkusme vymyslet kdy. Že bychom to napevno nechali třeba na poslední (nebo první) úterý v měsíci?
Takže 26.1. 18:00

?
Zkusit se to může, ne? Jsem sice v práci, ale do půl sedmé bych mohla dorazit. A celý den bych se v ústavu na vás těšila...

To asi nestihne většina lidí ani zjistit, že se vůbec bude konat sraz.

Přidat reakci
1 ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78484x