Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Zákal vody

NápovědaFórum » Řasy » Zákaly vody 

Přejít na předchozí stránku 37 Žádná další stránka   1  
Zákal vody
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.08.2006 08:06 pirát Re: Alex
zmizí to samo,pokud by se jednalo o nálevníky dobré jsou perloočky,na noc do akva vpustíš perloočky,ty přes noc sežerou část nálevníků a ráno ryby sežerou perloočky,jinak pravidelně men vodu a přidej kromě filtrování ještě vzduchování,pomůže ti to k rychlejšímu odstranění toho mléčného zákalu.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.08.2006 00:01 Marccello Re: Alex
No udělat můžeš určitě jedno - vyměnit alespoň čtvrtinu vody, a filtrovat a filtrovat a filtrovat. Pro nastartování bio rovnováhy v akvárku se dá taky koupit pár vhodných přípravků, které můžeš do vody po výměně a po vyprání filtru přidat, já používám START a BIOFILTR od firmy DAJANA PET a jsem s tím docela spokojenej. Mléčný zákal může vzniknout taky překrmením nebo přehnojením! Takže všeho s mírou! ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.08.2006 20:58 Alex – Hrůza...
Mám dva problémy a potsřebuji radu. Mám 240l aq založené něco přes měsíc. Všechno bylo v pohodě až do doby než jsem asi před týdnem odkaloval a já vůl vyčistil pod čistou vodou dokonale můj filtr. Mám ten závěsnej akva-el fnz3. Vím, že jsem odrovnal všechny ty užitečný bakterie. Fakt nevím na co jsem při tom myslel Od té doby mám pořád zkalenou vodu. A to docela dost. Nádrž nemám přerybněnou. Mám tam zatím pár neonek, malých skalár a malých ancistrusů.

Už se na to nemůžu dívat... Mám to strašně zkalené. Je vidět maximálně na 15cm a pak už je pouhá temnota... na akvarko.cz mi řekli, že to můžou být přemnožení nálevníci... co si o tom myslíte vy? Ten zákal je takovej mléčnej... Může to ublížit rybám? Zmizí to samo nebo musím proti tomu něco udělat? Díky všem...

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... 36 ...... [37]

Zpět na obsah sekce Řasy • Zobrazeno 20188x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/15415?od=1801