Zákal vody
0 14.03.2010 17:17 Marekkt skusim ich vybrat tak na 5 dni medzi tím budem odkalovat filtrovat ako doteraz a dufam ze to zmine .. cete foto nazdrze z boku ako to je asi zakalene?
v pozadi subofer ak niekto neviete a dlzka aqva je cca 70 cm
Tak právě kořeny mohou být oním zdrojem hniloby.
0 14.03.2010 17:09 Marekkt – špinava voda
80 l aqva , odkalujem filtrujem stale dookola a voda je stale spinava a vo filtri som uz aj menil molitan 2 krat a nepomaha nic .. nieco mi tam musi asi hnit . mam tam 2 korene z makkeho dreva ale z toho to asi nebude
mozem aj to vyskusat,teraz aktualne mam pusteny fiter naplno a aj vzduchovanie tak uvidim co to zroby.
A neni to z přemnožených bakterií,zkus vyčistit filtraci,vyměnit část vody a 48hodin nech naplno běžet filtraci a uvidíš a během tý doby nekrm......
skusal som aj to ale vzdycky to tam je tak uz neviem ako dalej .
lebo nalevnika som uz mal ,bolo to vidiet podla zakalu.ale teraz to nieje ziadny zakal ale doslova ako drobny prach.
kubasan napsal:..a nalevnik to nieje..
Jak to vis?
s "prachem" ti asi nikdo moc neporadí. jak to vypadá?
Hod foto.....myslel jsem právě na nálevníka....
Co vyměnit 30% vody??????
v akva sa mi rozmnozil neznami druch parazita ,je strasne malicky ,myslel som si ze jeto akokeby prach ktory plava vo vode ,ale ked som to odlovil do flase tak to plavalo aj po 2h.je toho strasne vela a neviem si stym dat rady.tak vas prosim o pomoc ako by sa dalo toho zbavit ,myslel som si ze je to filtrom ale filter funguje skvele.a nalevnik to nieje . prosim vas o radu
Starší reakce
0 05.03.2010 17:45 Citroneek Pokud bys chtěl závěsný vnější filtr potřebuješ mít kolem akvária cca 20cm místa v místech kam přijde zavěsit.
No pak jedině osázet celou nádrž, zavést CO2 a udělat z akva výrobnu na biomasu s 10 rybkami
0 05.03.2010 17:40 Citroneek Pokud se ti to takhle nelíbí tak si pořiď vnější filtr. Tam můžeš sací potrubí dát za pozadí. Jenže tam počítej s minimální investicí 1000.-
0 05.03.2010 17:32 Citroneek shop.rataj-spk.cz/…=
To myslíš neco takoveho ? Pac jestli ano tak 2 000 za filtr asi vazne nedam ;)
Koupíš molitan k němu čerpadlo. Molitan má sací trubku přímo pro čerpadla Atman, sesadíš, vložíš do nádrže a uvedeš do chodu. Po cca třech týdnech je filtr biologicky aktivní. Do té doby funguje spíše mechanicky.
0 05.03.2010 17:30 Citroneek Ale já mám velkej problem stim pozadim mam tak dirku presne na ten filtr takze ted bude uplne nevyuzita a ten molitan bude nekde v rohu ve vdoe ;( To nebude pekne
Nejlevnější a neefektivnější bude kostka bioakvacitu a regulovatelné čerpadlo.
0 05.03.2010 17:18 Citroneek Jáj tak to je dost špatny pac tam nanej uz mam tu Diru v polyesterenu .. Nemohly by jsme mi neakej doporucit pro 80 l akva ? Já jsem se držel toho 50-100Litrů
Tenhle filtr je naprosto nevhodný pro umístění za pozadím. Jeho funkčnost je takhle mizivá pokud vůbec nějaká.
0 05.03.2010 16:55 Citroneek Něco sem zahlídli úplně vlevo vzadu v rohu ale nevím,nevím jestli to je filtr
1 05.03.2010 16:07 JFK – Re: Lila1
Cetl jsem ze to psal, prave proto se ptam "kde je?", a ne "mas filtr?" Ale at se kouka jak se koukam, tak tam nic co by se podobalo filtru nevidim...
Podle té pěny na hladině bych řekl, že ten štěrk nebyl dobře vypláchnutý.
Až se připojí, třeba napíše, kde přesně ten filtr je
jj tak proč to nenapsal
citronek psal, že filtr běží:
Citroneek napsal: Nemuze to trvat 9 dnu a je to den odedne horsi ..Filtr bezi .. A vzduchovani taky ..
bez filtru?
Jj kde je filtr přesně
0 05.03.2010 15:09 JFK – Re: Citroneek
A kde je filtr?
0 05.03.2010 14:31 Citroneek Toj e normalni vzduchovaci musle za 179Kč z akvaristiky .. A prosímte jaka trubka ? Za tou škeblí je jeskynka v pozadi ..Pokud mysliš vlevo tu černou čaru to je silikon . a nahore na akvariu je jen sterka
0 05.03.2010 14:20 JuraS Co je to za škebli vevnitř ? A ta trubka ?
0 05.03.2010 14:15 Citroneek Epoxy 1200 ale normalne jsem to neutralizoval Octem !
...cim to natrel???
- normalne taku vodu nemoze mat tolko dni...
asi s vapnom
...a cim si natieral to 3D pozadie???
Přidat reakci
1 ...... [30] ...... 36 37
Zpět na obsah sekce Řasy • Zobrazeno 20188x