Setkání akvaristů - České Budějovice
Me je to celkem jedno

muzu kdykoliv

Tak co tedy 15.10., mohlo by více lidí?
Ja prijdu

asi by bylo dobry to dat do AKCI aby se vedelo kolik nas bude

Viděl bych to na Citro

pokud ještě někdo potvrdí účast tak tam klidně zavolám a zamluvím nám stůl v salonku.
Ja pocital stim ze je to na sto pro

...jen je otazka kam s tema pytlikama zalezem ?

Ahoj, nepřebývá někomu pár šneků? Jakýchkoliv pěkných, ale nesmí ničit rostliny anebo se schovávat pořád ve krytu osvětlení...

Alex mi dal na jednom ze srazů 2x ampulárku, ale jedna mi už pošla a ta druhá mi pěkně pořád čistí AQ. Tak pokud by mi je někdo přinesl v út na sraz, byl bych rád.
Díky, Jirka.
Aponogeton undulatus
Mimochodem co to úterý, dáme dohromady nějakej sraz?
Klidně na sraz, myslíš, že nějaký bude?
jinak co je ta květinka za druh?...at si ji nastuduju? :´)
mužu je vzít do hejna 12 ks...

...tak na srazu?..nebo osobně?...
To je dobře, já se snažím teď nic nepřidávat, ale kdyby ji nikdo nechtěl, byla bych ji ubytovala k ostatním.
Pokus bys chtěl 3 kousky neonek obecných, ráda ti je daruji - už nechci nové přikupovat a na hejno je to trochu málo. Jsou to ale dospělé (a jak říká Dáša - pěkně vyžrané) kusy.
ano dostal jsem k akva jen jednu...a není to muj biotop, tak se toho zbavuji....už jsem ji slíbil Dáše..
Ta parmička duhová je jenom jedna?
8 je ok

....
TO Azonic: nějakej aponogeton bych taky ubytoval....jinak rybky furt jsou ;)...
Já bych mohla až to další úterý, nevím jak Filip.
nějaký aponogeton bych si vzal. Moje nové ryby mi docela redukujou stonkovky a jemnolisté kvítí, tak musim zjistit jaké jim nechutnají

takže další termín aby to vyhovovalo lidem se směnami je 8.10? To by mělo být OK?
Třeba někomu stačí sledovat to tu zpovzdálí...

Zatím se nic nekonalo

ale něco by se mohlo udělat, mám asi metrovou kryptošku kterou je mi líto vyhodit a k tomu asi 20 Aponogetonů.
myslím že žádný nebyl....on sem ani už moc nikdo nechodí :/...
ahojte...NABÍZÍM...1x gavůnek nádherný, parmička duhová, 3x trigonostigma heteropoda, 1x sekavec příčnopásý...za kytky , přebytečné vybavení, neonky nebo jiné tetry...nebo za odvoz

...všecko dospělé kusy

Starší reakce
...a co to přesunout na další úterý 24. 9.?
Tak to necháme být. Sice jsem vyplela akvárka a mám tady nějakou zeleninu, ale stejně by asi nebyl žádný zájemce.
Já bych mohla nejdřív v 7, otázka je, zda to má v tak málo lidech smysl...

A ono je neco domluvenyho

ja myslel ze tobyl jen navrh

cus, zitra nedorazim....musim do naseho nejhlavnejsiho mesta - sluzebne - jinak by me tam dobrovolne nikdo nedostal
Ahoj všem, omlouvám se, ale stal se ze mě sezonní akvarista...Resp. mě úplně pohltila práce a dlouho jsem tu nebyl. Protože se budu stěhovat, musím prodat rakvičkárium
rybicky.net/nadrze/17549
Zatím jsem to dal na aukro za 4500/5000 Kč komplet,ale kdyby jste někdo měl zájem, něco i slevím...Nevím, jak budu dál provozovat akavristiku, ale teď se akvárko prostě nikam nevejde...
Radovan
Starší reakce
Taky bych kdyžtak ráda nějakou Blyxu, když zbyde.
Já jsem pro

klidně bych to bral i týden před
OK, tak co třeba úterý 17.9.?
Tak já bych si tu blyxu teda vzal

Ahoj nevim co je jogi

ale v praci jsem do sedmi

tu blixu jestli ji nikdo nechce klidne vem taky ja ji udam jako vzdy

0
[63] - Rostliny 03.09.13 15:21 azonic Taky bych byl pro nějakej sraz

Dáša: Sagittarii ještě mám tak ti ji můžu někam hodit.
Ivan: Zítra budu mít cestu kolem Jogi tak ti tam můžu hodit tu hnědovku.
Mimochodem tu Blyxu nikdo nechcete? Mám ji plnej kyblík a je mi líto ji vyhodit.
já sem pro

...dlouho se nic nedělo
Já bych nějakou tu sagitárku ubytovala, jestli ještě máš.
Mimochodem, co nějaký sraz, když už je po prázdninách...
Starší reakce
Ahoj, rád se ujmu některých společenských rybek pokud někomu přebývají, třeba výměnou za nějaké rostliny.
Cauky ty vykradas pestirny bo co

je mi to trapny,ale pokud nesezenes nikoho na tu hnedovku tak se hlasim

nejak jsem se do ni zamiloval a kdybys nahodou mel nejakou piskorku tak ta by se mi taky hodila

Starší reakce
Jojo to me napadlo, ja sem bydlel primo v tom panelaku naproti tomu... ale to sem este nemel rybky

Přidat reakci
1 ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78484x