Setkání akvaristů - České Budějovice
Já doufám, že ano. Zatím nemrzne a musí to dobře balit.
Tak za tu cenu poštovnýho předpokládam, že to bude dobře zabalený. Jinak bych si možná dvě tři bucephalandry vzal.
Přežijou kytky cestu v tý zimě co je venku? Budeš nakupovat Bucephalandry?

Starší reakce
Jinak jsem ted delsi dobu badal v cem je problem, ze mi nerostou kytky a co se zase zmenilo...podle vseho to vypada, ze vodarny stahli obsah fosforecnanu - nikdy jsem je tu pridavat nemusel...rano jsem dosypal fosforecnan draselny a kytky bublaj jak kdybych daval cocko
jo to ja vim, ale nerad bych aby tu rybku ted v zime nekde tahal...ale uz je to vyreseno...dneska uz sezral minimalne dve pavi oka
Ano. Jezdívá do Budějovic, objednej si k tomu nějaký mražený krmivo, případně cokoliv dalšího a pak ti jen oznámí termín a místo předání.
tak uz jsem sehnal u Bruje - ma tam ty zlaty
myslis toho z ledenic? no me se tam pro jednu rybku za 30Kc zatim nechce moc jet
Ahoj, nedávno jsem je kupoval od pana Koblasy.
Cau, nevite nekdo, kde by meli v CB stikovce? Staci mi obycejnej lineatus a poradne hladovej...jinak me pavi oka sezerou.
Bral bych ty krevetky

na další akvárko už neni místo
Áno, stále ještě překáží v akváriu

Téhle mám nadbytek (Ludwigia repens) tu druhou mám taky,ale ta roste pomalu.
Příští týden bych se stavil pro tu kryptošku teda jestli jí ještě máš ....
Víš, že řasy jsem už dávno přestala řešit...

Přesně tak. A žádné zvláštní plány na následující týden nemám, tak pokud by to vyhovovalo více lidem, můžeme se sejít někdy v týdnu od 17.11.
Riskneš-li kytku z akvárka se zbytečky zelené vláknité, pár stonků bych asi našla.
Mít na něj pořádný stojan, beru ho. Za kolik ho prodáváš?
0
[132] 08.11.14 15:59 micz No, pokud Dáša mohla v úterý 11.11., tak ten týden má odpolední a může až ten další krom úterka (nevím, jaké má plány na ostatní dny).
Neměl by někdo navíc Ludwigii, nejlépe asi tu s kulatějšími lítky (asi palustris)? Nějak mi prořídla

Pro mne s odřenejma ušima.
To nemůžu

Zdravím Jihočechy. Nemáte někdo navíc pár šneků brotia pagodula (pagoda šnek). A kdyby byl kousek nějakého zajímavého mechu mimo jáváku, tak bych taky koupil. Nebo nevíte, kde by byly ke koupi v rámci Jižních Čech.
pěkná bombička

Taky jsem si konečně koupil

ahoj, nemáš ještě náhodou tu hnědovku? případně nějakou jinou méně náročnou kytku např. šípatkovec nebo kryptokorynu?bral bych i ty co plavou na hladině - pistie nebo něco podobnýho.
Stačí napsat do podmínek osobní odběr ČB.
Napadlo mi to jen proto, že kytky v kýbku nevydrží věčnost a díky své pozici vidím, kolik lidí sleduje které vlákno. To výměnný má jednu z nejvyšších frekvencí na tomhle webu

jelikož se mi to nechce posílat nekam do Prahy tak právě proto jsem to dal sem do fóra pro ČB
Ahoj, koukám že aktuálně nemáte naplánovaný žádný sraz, takže na kytky doporučuji naše bleskové vlákno:
rybicky.net/forum/19452 též bych nabídl, vyměnil kryptokorynu srdčitou dnes jsem protrhal akva a mám v kýblu asi 20 kytek tak kdyby někdo chtěl k vyzvednutí v ČB. na máji rád bych i výměnu za něco jinneho chci dát do akva něco nového pokud mi to poroste
Zdravim, konecne mam zase trochu cas a tim padem i na akvaristiku...trosku jsem prerovnaval akvarko a nejak mi prerusta cichavec libajici - respektive uz se do toho akvarka moc nehodi - je to jedina velka ryba co tam mam (jen pro stouraly - ujal jsem se ho od Heimdalla - takze by mohla zase putovat k nekomu dalsimu)
a tradicne milion pavich ocek

pridam jako bonus
Starší reakce
Potřeboval bych několik samců od sakur, stačily by nejspíš i cherryny... mam samý dospělý samice. Nemá je někdo v Budějcích?
Budu zakládat malé školní akvárium a zatím do něj mám jen ancistruse od sivon. Pokud někomu nějaké přebývají, rád se jich ujmu. Nejlépe neonky, ale nabídněte i jiné. ČB a okolí. Děkuji
Ahoj, kdyby jí Dáša nechtěla pro toho známýho

tak bych si jí rád vzal do toho novýho AQ. budu tam totiž potřebovat hodně velký rostliny!
Ahoj, nevím jestli v Táboře nějaký takový spolek je ale tady v Budějcích se občas scházíme

pokud vám to zdravotní stav umožňuje tak se klidně někdy stavte

Dobrý den jsem těžce postižený,přesto mě baví množit akvarijní rybičky,/Cichavce Modrýho, perletovýho,Zlatýho, mám v součastné době mladý,a chtěl bych,si o tom podebatovat,s někým kdo tomu rozumí,nebo vstoupit zde v Táboře,do spolku chovatelu,napište mi jaký jsou podmínky,moc se těším Pavel Tábor

Jestli je to ještě aktuální, vezmu jí kolegyni. Její (skoro)manžel odmítá kytkám pořádně svítit

, stonkovkám se to pochopitelně nelíbí, ale hnědovka by to mohla zvládnout. I když od tebe bude asi drobet zhýčkaná, co?

Mluvil jsem s Koblasouv Třeboni, prej tam bude i s krevetama, minule měl jen kytky.
Já tam asi taky zajdu

Přidat reakci
1 ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78484x