Přihlásit se RYBICKY.NET »

Setkání akvaristů - České Budějovice

NápovědaFórum » Ostatní » Setkání akvaristů. 

rostlinna-akvaria.cz
Přejít na předchozí stránku Přejít na další stránku   1  
Setkání akvaristů - České Budějovice
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: azonic
Já doufám, že ano. Zatím nemrzne a musí to dobře balit.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - KastliRe: azonic
Tak za tu cenu poštovnýho předpokládam, že to bude dobře zabalený. Jinak bych si možná dvě tři bucephalandry vzal.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - azonic Re: sivon
Přežijou kytky cestu v tý zimě co je venku? Budeš nakupovat Bucephalandry? :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon – Bucephalandra
Budu si objednávat kytičky - nechce se někdo přidat?

www.akvarijnirostliny.eu/…

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - RadekCX
Jinak jsem ted delsi dobu badal v cem je problem, ze mi nerostou kytky a co se zase zmenilo...podle vseho to vypada, ze vodarny stahli obsah fosforecnanu - nikdy jsem je tu pridavat nemusel...rano jsem dosypal fosforecnan draselny a kytky bublaj jak kdybych daval cocko
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RadekCX Re: wayn
jo to ja vim, ale nerad bych aby tu rybku ted v zime nekde tahal...ale uz je to vyreseno...dneska uz sezral minimalne dve pavi oka
 Reagovat na tento příspěvek 0  - wayn Re: RadekCX
Ano. Jezdívá do Budějovic, objednej si k tomu nějaký mražený krmivo, případně cokoliv dalšího a pak ti jen oznámí termín a místo předání.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RadekCX Re: RadekCX
tak uz jsem sehnal u Bruje - ma tam ty zlaty
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RadekCX Re: wayn
myslis toho z ledenic? no me se tam pro jednu rybku za 30Kc zatim nechce moc jet
 Reagovat na tento příspěvek 0  - wayn Re: RadekCX
Ahoj, nedávno jsem je kupoval od pana Koblasy.
Vyzkoušejte
Cau, nevite nekdo, kde by meli v CB stikovce? Staci mi obycejnej lineatus a poradne hladovej...jinak me pavi oka sezerou.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - KastliRe: micz
Bral bych ty krevetky smich na další akvárko už neni místo
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: Ic3man
Áno, stále ještě překáží v akváriu smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Ic3man Re: sivon
Téhle mám nadbytek (Ludwigia repens) tu druhou mám taky,ale ta roste pomalu.
Příští týden bych se stavil pro tu kryptošku teda jestli jí ještě máš ....
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: ustavprochore
Víš, že řasy jsem už dávno přestala řešit... :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore Re: sivon
Přesně tak. A žádné zvláštní plány na následující týden nemám, tak pokud by to vyhovovalo více lidem, můžeme se sejít někdy v týdnu od 17.11. :-)
Riskneš-li kytku z akvárka se zbytečky zelené vláknité, pár stonků bych asi našla.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Roketka Re: micz
Mít na něj pořádný stojan, beru ho. Za kolik ho prodáváš?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - micz
Nechcete ho někdo? Plný krevetek... rybicky.net/nadrze/14844
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: Squit
No, pokud Dáša mohla v úterý 11.11., tak ten týden má odpolední a může až ten další krom úterka (nevím, jaké má plány na ostatní dny).
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Squit
můžeme dát jinej termín, Sivon domluv se s Dášou aby jste se časově sešli a i Azonic a dejte sem termín, mě je to jedno kdy to bude.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - George77 Re: Squit
já bych asi mohl...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon – Ludwigie
Neměl by někdo navíc Ludwigii, nejlépe asi tu s kulatějšími lítky (asi palustris)? Nějak mi prořídla :-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: Squit
Pro mne s odřenejma ušima.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - azonic Re: Squit
To nemůžu :-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Squit
zdravim všechny, domluvili jsme s Dášou termín dalšího srazu. 11.11. od 18h u Koníčka. Kdo se přidá?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Roketka
Zdravím, nebyl jste náhodou někdy někdo na výstavišti v Lysé nad Labem? Mám tam namířeno už několik let, ale vždycky mi do toho něco vleze. Jaké to tam je?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepator – Šneci-Brotia Pagodula
Zdravím Jihočechy. Nemáte někdo navíc pár šneků brotia pagodula (pagoda šnek). A kdyby byl kousek nějakého zajímavého mechu mimo jáváku, tak bych taky koupil. Nebo nevíte, kde by byly ke koupi v rámci Jižních Čech.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - azonic
Kdyby někdo uvažoval o COčku tak rád poradím palec dokážu poskládat set za docela rozumné peníze
 Reagovat na tento příspěvek 0  - George77 Re: azonic
pěkná bombička ;-)
Taky jsem si konečně koupil :-D
Vyzkoušejte
Fotka k příspěvku Konečně pořádný COčko palec

ahoj, nemáš ještě náhodou tu hnědovku? případně nějakou jinou méně náročnou kytku např. šípatkovec nebo kryptokorynu?bral bych i ty co plavou na hladině - pistie nebo něco podobnýho.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kytka Re: alfik1
Stačí napsat do podmínek osobní odběr ČB.
Napadlo mi to jen proto, že kytky v kýbku nevydrží věčnost a díky své pozici vidím, kolik lidí sleduje které vlákno. To výměnný má jednu z nejvyšších frekvencí na tomhle webu :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - alfik1Re: Kytka
jelikož se mi to nechce posílat nekam do Prahy tak právě proto jsem to dal sem do fóra pro ČB
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kytka Re: alfik1
Ahoj, koukám že aktuálně nemáte naplánovaný žádný sraz, takže na kytky doporučuji naše bleskové vlákno: rybicky.net/forum/19452
 Reagovat na tento příspěvek 0  - alfik1
též bych nabídl, vyměnil kryptokorynu srdčitou dnes jsem protrhal akva a mám v kýblu asi 20 kytek tak kdyby někdo chtěl k vyzvednutí v ČB. na máji rád bych i výměnu za něco jinneho chci dát do akva něco nového pokud mi to poroste
Když jsme u toho rozdávání, tak bych se rád zbavil samečka C. Kakadu palec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Roketka
Zdravím, nechce někdo riccii? Mám ji zase plné akva...
Zdravim, konecne mam zase trochu cas a tim padem i na akvaristiku...trosku jsem prerovnaval akvarko a nejak mi prerusta cichavec libajici - respektive uz se do toho akvarka moc nehodi - je to jedina velka ryba co tam mam (jen pro stouraly - ujal jsem se ho od Heimdalla - takze by mohla zase putovat k nekomu dalsimu)

a tradicne milion pavich ocek ;-) pridam jako bonus

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - Kastli
Potřeboval bych několik samců od sakur, stačily by nejspíš i cherryny... mam samý dospělý samice. Nemá je někdo v Budějcích?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - wayn – Ryby do školního akvária
Budu zakládat malé školní akvárium a zatím do něj mám jen ancistruse od sivon. Pokud někomu nějaké přebývají, rád se jich ujmu. Nejlépe neonky, ale nabídněte i jiné. ČB a okolí. Děkuji
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore Re: tygr202
Pár lidí z Tábora už zájem o setkání mělo rybicky.net/forum/19334-setkani-akvaristu-tabor ;-)
Ahoj, kdyby jí Dáša nechtěla pro toho známýho ;-) tak bych si jí rád vzal do toho novýho AQ. budu tam totiž potřebovat hodně velký rostliny!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - azonic Re: tygr202
Ahoj, nevím jestli v Táboře nějaký takový spolek je ale tady v Budějcích se občas scházíme ;-) pokud vám to zdravotní stav umožňuje tak se klidně někdy stavte palec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - tygr202 – Chov Cichavcu
Dobrý den jsem těžce postižený,přesto mě baví množit akvarijní rybičky,/Cichavce Modrýho, perletovýho,Zlatýho, mám v součastné době mladý,a chtěl bych,si o tom podebatovat,s někým kdo tomu rozumí,nebo vstoupit zde v Táboře,do spolku chovatelu,napište mi jaký jsou podmínky,moc se těším Pavel Tábor potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore Re: azonic
Jestli je to ještě aktuální, vezmu jí kolegyni. Její (skoro)manžel odmítá kytkám pořádně svítit tone , stonkovkám se to pochopitelně nelíbí, ale hnědovka by to mohla zvládnout. I když od tebe bude asi drobet zhýčkaná, co? :)
Fakt ji nikdo nechcete?
Nechcete někdo velkou hnědovku?
Mluvil jsem s Koblasouv Třeboni, prej tam bude i s krevetama, minule měl jen kytky.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - azonic Re: George77
Já tam asi taky zajdu :-)

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 79

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78484x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/14054-setkani-akvaristu-ceske-budejovice?od=283