Setkání akvaristů - České Budějovice
tobe se az tak moc chce v sobotu rano vstavat?

jasny, cislo na nej mam, proste neodjedu bez nich

a casove se mi to hodi spis az v nedeli, v sobotu mam od sesti volejbal. nevadi? dam je do akva a pak vylovim, neboj.
Tak mě tak napadá, jestli bysme si neměli dát sraz chvilku před začátkem...
ja uz jsem se s mahym domluvil - nechci je zadarmo takze ja mu je urcite zaplatim - mam jich objednanych cca 15ks - takze si to s nim domluv (myslim ze to nebude problem) a i to kde si to predate (pry ma na tebe telefen) - pak bysme se smluvili kam a kdy si mam pro ne k tobe prijet - problem je ze ja budu celej vikend delat mimo CB - mohl bych se stavit vzdy tak kolem 18-19h az pojedu domu
jasnyyyy, no to bude uplna parada, tak dve samice bych si z dovolenim nechala

odpoledne jsem se domlouval s Mahym, ze ty ocka co maji v Globusu jsou od nej (jsem to tipoval) a nabidl mi ze mi jeste nejake posle a vezme je do Trebone - ja se tam bohuzel nedostanu, ale mohla bys je tam treba vyzvednout (pocitam ze ti zustanou nejake za drapkem

)
vyzvedl bych je nekdy o vikendu jak by se ti to hodilo
ja ti klidne samce dam, toho mam (jednoho), jestli to pomuze

ja s tebou pocitam...jenze jak jsem zjistil tak mi je zrala asi SAE - takze ted je odlovuju stranou - predevicrem asi 30ks cerstve narozenych - ale uvidime - urcite nebudou vsechny tyhle "bile tuxedo"
jinak je maji nove v Globusu za nechutnou cenu 35Kc/ks, ale asi jich tam par koupim na oziveni chovu - mam ted jen jednoho samce
kup japoniky (i tak je lepsi nechat je vyrust tak na 5 cm, ve velkym akva byly nekolik mesicu schovany, holt se boji, i kdyz u me nemaji ceho).
a no jo, to vis, kdyz tu porad rikas, ze mam dodat krmeni

jee,ze bys mi pak par tehlech ocek dal? az se ti vic namnozi.

a jeste skupinka

a ze nekecam - oni snad prasknou
bylo to tak pul na pul dafnie a buchanky - ale prekvapilo me ze nektery byly neskutecny mackove
rybnik mam za barakem - Mladohaklovsky
www.mapy.cz/…
zatim to bylo vzdycky v pohode
Radku a mohl bys prozradit kde je ten rybník? Jedná se o buchanky nebo dafnie? Tam co bylo krmení v zimě v okolí ČB tak ted už skoro nic není.
Tak na jihu už jsou? U nás na východě ještě stále nic. Holt jižní kraje, tam je všechno dřív.

no ale muzu ti prinest zamrazenou kostku - ono je rozdil i v tom mrazenym z kramu a v tom co si nalovis
Tý jo! A nemohl bys mě taky nějaké dafnie nachytat??? Aspoň na ukázku...

nejvetsi krevetky jsou asi japoniky z bezne dostupnych
jinak jsem byl dneska lovit v rybnice - myslel jsem ze to bude bida...a prinesl jsem ctvrt kyble huste polivky z dafnii (pekne vypasene)
ryby jsou nacucany jak balony - prvni ziva potrava po pul roce
Hani jedna krevetka mi přežila

měl jsem je s neonkama a po 14 dnech už zbyla jen ta poslední a ta stále žije (jen se sama nemnoží - někdo jí asi chybí

)
spíš mi doporuč nějakou větší co přežije u mě doma v akváriu

ale ja jsem ty krevetky od tebe nevrazdil!!! a ani nekrmil!!! mel jsem je u pavich ocek - jen jsem nezaznamenam to ze by se nejak mnozily - postupne mizely - treba to byla nejaka sterilni generace...nevim jak o ne prisel Bakr, ale nemam pocit ze bych je nejak vedome zlikvidoval
nemuzes take verit vsemu co ti napovidame - ja zkrmim maximalne nejake nemocne ryby (kdyz uz se teda objevi) zelve - stejne tak sneky co vytahnu na kytkach - jestli je sezere Helena a nebo zelva je podle me uplne jedno
a dneska uz jdu na rybnik neco nachytat
Vetsiho sneka? No tak to jedine nase mazliky:
www.cncnet.info/… (velikost po 12 mesicich)

Jsou interaktivni, neboji se a jsou nenarocni... Miluji kvalitni papir - treba lepsi kopirovaci papiry (Xerox apod.) jsou pro ne pochoutkou
hanku nejak zpracujeme - ja uz jsem udelal specialni odchovnu na pavi oka - zrovna vcera jsem tam prelovoval cca 30 pavich ocek - tak nas snad vezme na milost a nejakou tu smesku poskytne - treba japonicy s malyma pavyma okama si vyslovene lebedi
co ty na to Hanko...

0
[2] 23.03.11 09:13 BAKrv Pokud se budeme chtít sejít musíme si dát někde sraz (místo a čas

)
Jelikož Hanka nám nechce dávat žívé žrádlo, tak plánuji koupit nějaké krevetky. Co mi doporučíte aby mi to rybičky nesežrali , přece jen to budu platit

(v akva mám bojovnice, neonky, parmičky duhové, pancečníčky). A ještě plánuji většího šneka co mi doporučíte?
ok, jeste mi to kdyztak pripomen, dekuju

Kvik: jj... Jedu z tebou ale řídíš. Klidně moje auto,ale já budu kočírovat celou noc takže budu po cestě asi spát...

Jinak mě taky nepřehlédnete.

super - prinesu ti misto ni samce - do Trebone se ted nedostanu, takze bych to nechal asi na dalsi sraz - dik
tak samici ti klidne muzu dat

Ahojte, taky mám trochu obavy, jestli se tam vůbec nějak sejdeme...Bude tam chaos a každý navíc bere rodinu či známé. Uvidíme, aspoň se pozdravíme!
No, jsem dost bez peněz, tak nevím za co budu nakupovat, ale jestli tam budou nějaké pěkné rybky....

taky se jedu kouknout a něco nakoupit. Ale po mnoha mojich zkušenostech si s sebou beru jen přiměřeně peněz. Už se znam

0
[1] - Asie 21.03.11 11:10 lucius 
Tak ten víkend to vypadá, že také dorazím. Moje první akva burza, takže jsem plna očekávání. Beru s sebou manžela a 3 děti, takže bohužel nevím, na jak dlouho. Nejlepší by to bylo dorazit na tu devátou, v krčínově domě už jsme byli, ale klidně si to zopakuju. Tak zatím jen zhruba, uvidím, jak se to vyvine... PS: Musím se podělit o radost - svlékla se mi krevetka molucká a naprosto úžasné, nechápu, jak může svléknout i ty filtrující vějířky a tykadla (nebo jak se tomu odborně říká), no prostě jsem z toho celá uchvácená

(v prezentaci je pár dokumentárních foto - to není reklama, ale nemůžu si pomoct

)
My v Budějcích jsme nepřehlédnutelní. Mimochodem, dá si někdo biftek

Žádnej strach, mě jen tak nepřehlídnete.

Pojedem, až jak zavelí řidič - Hanka. Ale řekla bych, že hned na 9.
Na rychlou kávičku klidně pujdu, ale nás bude celá rodina (2 dospělí a 2 děti). V kolik tam chcete jet???
Co takhle kromě kafe i malá exkurze:
www.trebonsko.cz/… ? (Akorát netuším, zda už mají otevřeno)
Jasně, vykoupíme burzu a mažem na kafe! Vypadá to, že nakonec nebude ta přednáška, ale návštěva u akvaristů! (nevím, co si konkrétně pod tím představit, ale každopádně bych to rád viděl!!!

)
Jen abyste nebyli virtuální akvaristi dva!

Podle posledního setkání to vypadá, že nás tam bude dost, já jedu určitě. Mohli bychom dát někde kávičku

Přidat reakci
1 ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78484x