Přihlásit se RYBICKY.NET »

Setkání akvaristů - České Budějovice

NápovědaFórum » Ostatní » Setkání akvaristů. 

rostlinna-akvaria.cz
Přejít na předchozí stránku Přejít na další stránku   1  
Setkání akvaristů - České Budějovice
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore
Tak jak s tím srazem? Jestli chceme týden před 25., tak už je to příští středu...

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - RadekCX Re: BAKrv
ja se nebojim - tohle jsou bojovy pavi oka - jsou pobity cvockama a v nose maj sichrhajcky - pracuji ve skupinach

nedavno jsem pozoroval jak doslova utloukli centimetrovou dafnii - holyma rukama
 Reagovat na tento příspěvek 0  - BAKrv Re: RadekCX
Děkuji za foto, až budou připravené na stěhování dej vědět. Neboj mám pouze neonky ty je seseřerou :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RadekCX
Fotka k příspěvku tak jsem je jen cvaknul pri krmeni

BAKrv napsal: ty velký :-) děkuji, štikovec je dobrej taky jsem ho v prvním akva používal :-)

Reagovat na tento příspěvek 0  - Kvik
já bych měl být 25.5. doma :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore Re: sivon
Jj, já bych taky šla do Pogostemonu, nějaké malé kryptošky a chtěla bych znovu zkusit Cardamine lyrata. :-) Jinak dobrá zpráva, časem snad bude Staurogyne, po 6 týdnech v akváriu se konečně trochu hnula. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: equium
Mě vyhovují oba termíny
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - equium
šlo by to o týden dříve stydim ?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: ustavprochore
No, já bych ráda ten Pogostemon, ale snad nás bude víc.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - gaume
co 25.5., jak to vidite?
ty velký :-) děkuji, štikovec je dobrej taky jsem ho v prvním akva používal :-)
jako ktere? ty male nebo ty od mahyho? ty od mahyho muzu vyfotit to neni problem

uz jsem si poridil dokonce tri stikovce - musim ty hybridy nejak "recyklovat"
tak si jich pár zamlouvám hop , nemáš je vyfocené?
ocek (bile tuxedo) budu mit asi dost, ale jsou jeste maly - ale na prespristi sraz uz asi budou akorat
 Reagovat na tento příspěvek 0  - BAKrv
Co se týká srazu tak asi nepůjdu, jelikož tento měcíc maturuji :-( a nějak nestíhám sad

Jelikož se mi ztratila beta (umřela a sežrali ji), tak bych chtěl dát do akva nějaká pěkná paví očka (něco co měl Mahy). Nemáte je někdo?

Mám plonkovou samici bety nemáte zájem?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Spooky1
Zdar lidičky. Já bych měl v pátek odjíždět nach rusia a vrátit se až 22týho, takže mě je to celkem úplně jedno asi, pač tady nejspíš nebudu...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Zdendis – Sraz
ahoj co se me tyka tak se snadno prizpusobim zvlast pokud se budem schazet okolo 18-te hodiny tak z me stranky to nebude problem , navrhnete termin tak aby vam vyhovoval .S pozdravem vsem Zdenda ahoj hop
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore
Tak kdy si dáme srazík v květnu? :)

Jinak bych měla dotaz, zda se nechystáte někdo objednávat kytky z pěstírny? Ráda bych se připojila s pár kousky, samozřejmě s příspěvkem na poštovné... ;-)

Starší reakce

tak dneska jsem našel v akvarku další přírůstky a to od Pavích oček ano Malé mečovky se už začínají rozplavávat po akvárku, takže místo v houští přeberou Paví oka :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radovanovo
Ahoj všem. Doufám, že jste si setkání náležitě užili....dle reakcí asi ano :) Já se dopotácel z práce až k půl deváté domů.... :-( a to se mě ještě o setkání noc před tím zdálo, že se určitě zúčastním....Tak příště snad už bude volněji a vše klapne!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: RadekCX
Nevadí, bude si ji muset sehnat jinde.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RadekCX Re: sivon
ahoj, mluvili jsme o nich spolu, ale ted hned ti zadnou dat nemohu - mam tri. Samce by nebyl problem.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon – žluté paví oko
Má někdo z ČB sytě žlutou samičku pavího oka navíc? Potřebovala bych jednu pro kamarádku. Na srazu o nich byla řeč, ale nějak jsem v té době nevěděla, že bude třeba.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kvik Re: ustavprochore
ne jen ruce, takový fanjšmekr zatím nejsem :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore Re: Kvik
Pinzetka byla? :)
Můžu říct, že mě to i bavilo :) Přesadil jsem kytky a celkově předělal a snad k lepšímu :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore Re: Kvik
palec A nikdo ti nenadával! (Ovšem o tom, na koho jsi nadával ty při výměně, vůbec nepochybuju. smich )
Vyzkoušejte
první foto po výměně dna a přesázení kytek. Doufám, že mi zase nebudete nadávat :-D
tak jsem udělal akci kulový blesk a vyměnil jsem celé dno :-D Snad to rybičky přežijí ano Pak udělám pár fotek až se to v akva ustálí ;)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RadekCX Re: Karel
cheche tak jsme se minuli - ja prisel pred chvili a ted jsem 30minut to daval do lednice - mam toho tak na rok krmeni - a presne tak jsou uz jenom dafnie, ale zato neuveritelny mackove
tak sraz se mi moc líbil, už se těším na další :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Karel
RadekCX- tak dneska asi 2kg za 10 minut a je už jen hrotnatka(dafnia) buchanka(cyklop)už není z nedostatku kyslíku rozpuštěnýho ve vodě. Moje ryby maj boule za ušima :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: Spooky1
Nejste první, kdo na srazu zjistil, že má v akváriu něco jiného, než si do té doby myslel. hop smich
Zdendis: Ty plaveš,ale mi z KVIKem jsme se přímo topily... stydim Chvílema se na nás mluvilo dosti sprostě... :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Zdendis – Upresneni
dik za vcerejsi podvecer rad sem vas poznal a zjistil sem ze v rostlinach pekne "plavu" coze ,zajimave debaty a sem o neco chytrejsi (snad).Upresnuji rostliny ktere mam v akvarku 3x Anubias Barteri var.Barteri,1xAnubias Congensis a Valisneria Rubra Serpanta .Diky vsem uz se tesim na priste , preji vsem prijemny den a at se dari .... ahoj
Aj dom jsme uspěšně dojeli, i když o trochu později než bylo plánováno. Stálo mě to krabku cigár a omluvu a že prej teda dobrý. :-)
tak za 3 min se Spooky1 vyrážíme směr Č.B. do Citra :)
Já teď trelefon a večer musím vydělávat... :( Volal kolega že by potřeboval abych si to s ním vyměnil. A samozřejmě musím bejt hodnej pač si to kolikrát potřebuju vyměnit já a oni jsou taky hodní... :( Přemýšlím že bych to nějak spáchal a dorazil alespoň na hodinku... hmm
 Reagovat na tento příspěvek 0  - gaume Re: BAKrv
super, diky! a bezva, ze zijou, to jsem sama rada :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - BAKrv Re: gaume
Pavcata beru, neboj ty tvoje zijou. Kolega by chtel do akva. Max 20 ks.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - equium
Tak já taky nepřijdu, choroba stále řádí. Těšil jsem se na Vás moc, těšil jsem se i na biftek(mimochodem bere se to jako smažený nebo jako grilovaný?). Mám spousta kytiček, co bych rád rozdal, snad vydrží do příště :-( . Tak si to užijte ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - gaume
chcete nekdo pavi ocka? :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - gaume Re: RadekCX
pocitam s tim :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RadekCX Re: gaume
hanko pisni mi sem zda pocitas s tema kropenacema - abych vedel ze je mam vzit sebou - budu dneska na jednani v Praze tak nebudu na netu - tak abych az prijedu vecer jen nalovil ryby a sel
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RadekCX Re: Karel
musim tam zase zajet - dochazi mi to co jsem si uz ted na jare zamrazil - nicmene ryby po tom pribiraji naprosto fantasticky - mam ted asi 50 pavich ocek a po krmeni musim vzdycky vsechny nadrze odsat (elementky bez dna)
ted mam pocit ze v poslednim chytani je uz valna vetsina buchanek
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RadekCX Re: radovanovo
takze strevlicky pustim zpatky do rybnika...
cus, ten vzduchovaci motorek bych bral - nejak ten muj uz tem 4 elementkam nestiha.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Silent
Tak já bohužel taky nedorazím. Budu pracovně mimo Budějice a vracím se až v pátek. Právě vyjíždím a to je jedna ráno. :-|
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sportsmen Re: radovanovo
Škoda a to jsem ti chtěl přivézt tu hildebrandii jak jsem se o ní bavili minule X-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radovanovo – zítra
Milí přátelé! Nakonec zítra nedorazím... :-( Nestíhám v práci, nakupilo se nám hodně objednávek a nestíháme je odbavovat, všichni chtějí všechno hned...začalo jaro a se mnou to bude teď blbý....Tak se moc mějte a užijte!!! Vzpomínám....R

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 79

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78484x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/14054-setkani-akvaristu-ceske-budejovice?od=2382