Přihlásit se RYBICKY.NET »

Setkání akvaristů - České Budějovice

NápovědaFórum » Ostatní » Setkání akvaristů. 

rostlinna-akvaria.cz
Přejít na předchozí stránku Přejít na další stránku   1  
Setkání akvaristů - České Budějovice
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore
Tak se nám termín srazu pomalu blíží, mám zamluvit místa venku nebo vevnitř? A kolik, orientačně?

Jinak kdybyste někdo chtěl cca 15 vrcholových řízků Rotaly, tak si pro ně přijďte, domluva s virtuálním akvaristou nějak nedopadla. stydim
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RadekCX Re: BAKrv
mam relativne dost samcu - dokonce hezci nez ty puvodni, ale se samicema je to bida - hlavne u nich trva silene dlouho nez se pozna ze to nejsou nejake barevne odchylky - musi byt skoro dospele
dalsi vec je, ze se mi zda ze v te dalsi generaci je vyrazne vic genetickych poruch

neco ti urcite prinesu
 Reagovat na tento příspěvek 0  - BAKrv Re: RadekCX
Tak co pavčata? Uz jsou dost velka?

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - Spooky1Re: Zdendis
Díky... Snad bude v klidu. Bylo donedávna napuštěno v odchovně a fungovalo bezproblémově... Jen si budu muset půjčit někde foťák abych udělal taky nějakou fotečku.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ZdendisRe: Spooky1
Drzim ti palce at ti to vyjde a rusit ho nemusis to by byla skoda ...At se dari
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Spooky1Re: Spooky1
Tak napuštěno... Mám nějakej strach... Opravdu by to bylo dost vody kdyby to začalo téct stejně jako těch 150l... Tak snad bude držet. Mám rozdíl asi 0,5 cm v hladině upředu a vzadu. Snad to nevadí,ale prostě s tou podlahou tady nic neudělám... :( Kdyby to byl problém tak akvo zase zruším...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Spooky1
Tak nová nádržka už se plní štěrkem... Ale jde to pomaluuuuuu :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Spooky1Re: sivon
OK.Písnu dáše a nějak se s ní domluvím.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: Spooky1
Domlouvaly jsme se na úterý s Dášou na nějaké kytičky, že by zašla. Tak se s ní zkus domluvit - napřed k ní a pak můžete spolu zajít ke mně. ;-)
Odvolávám odvolávám. Ale že jsem v Rusku byl odvolat nedokážu. To je prostě realita :-D
Děvčata moc vám děkuji, šlo by se případně domluvit na úterý nějak v průběhu dne, že bych se dostavil. Sídlím u nádra,ale vezmu si auto a není problém se přemístit kam si řeknete.

Zdendis: Taky bych ho učitě ubytoval. Kousek tu sice mám,ale místo cca 150ky zařizuju 3x takový akva, takže se tam toho vejde spousta... :-D

mahy: By jsme se pak dohodli, když nechvátáš. Začátkem týdne doufám dodělám nové akva a během toho dalšího týdne bych chtěl začít dávat rybky. X-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - mahy Re: ladis
Já ale nejsem z čb,psal jsem že bych je dovezl do čb na sraz(kdyby se mi po delší době zadařilo) a nebo bych je po někom z jh poslal.
Kdyby si někdo chtěl přijet pro ně osobně do nové včelnice,tak mi to samozdřejmě vadit nebude ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ZdendisRe: Spooky1
ahoj jestli chces venuju ti Anubias barteri .... X-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: Spooky1
A když už budeš v ČB, mám odnože od všech třech kryptokoryn, dva Anubiasy b.nana, případně trochu Hemianthus micranthemoides.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore Re: Spooky1
Pod podmínkou, že odvoláš tu matičku (notabene s hrubkou), máš u mě Rotalu, trochu Ceratophylla, Ceratopteris (z hladiny), plovoučky a asi i nějaký Microsorium by se našlo. ;-) Jdu "číhat"! :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ladisRe: mahy
Zdravim cetl jsem vas prispevek jestli by to slo tak bych si jich vzal 6 kousku 3 samecky a 3samicky jestli to jde poznat ja jedu v pondeli do cb tak bych si je tam mohl vyzvednout
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: mahy
Určitě se hlásím o dva samečky, víc se mi do akvárka nevejde. :-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - mahy Re: Spooky1
nehoří to ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Spooky1Re: mahy
ZDar pane. Parmičky bych dyžtak nějaký ubytoval... Ale nejdřív tak za týden počítám, když to dobře půjde... Jak na to chvátáš?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - mahy
čauky lidičky známý i neznámý ;-)
mám tu navíc pár desítek kusů parmiček duhových(převážně samečky),kdyby jste měl někdo zájem,samozřejmě za dáčo :-) nevím teda jestli se na některý ze srazů do cb dostanu,ale když tak bych je po někom mohl poslat.A kdyby náhodou,tak budu prodávat pár akvárek různých velikostí,kdyby měl někdo zájem písnu sem rozměry ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Spooky1Re: gaume
Tak to nic moc. V Rusku a na Ukrajině, slunečno, teplo dost a ryby co jsem koukal na rybáře tak asi celkem brali... X-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - gaume
tak jsem zpet...dovolena na dve veci, doslova. jen lilo, byla zima, desivej vitr a ryby nebraly. zuzo smich
Dobré ránko akvaristi. Kdopak má doma hodně zarostlé akva a potřeboval by ho trochu protrhat či prostříhat? Dneska dovezu nové akvárečko tak bych potřeboval nějakou kytičku aby tam bylo trochu zeleně.. :-D Nějaký ty rostlinky mám,ale asi jich bude málo... :-D Děkuji předem.
Tak já se úspěšně vrátil z matičky Rusy a snad toho 15.6. nebude problém. neměl by. Zítra bych stejně nemohl protože mě během toho co jsme byl pryč začalo téct akva se skaláry a na zítra mám domluveno že se jdu podívat na nějaká akva že bych možná pořídil jiné... nebo alespoň dočasně než vyřeším tohle...

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - Kvik Re: gaume
to se tak někdo má, jel bych hned taky :-(
a ja vsechny zdravim z Norska :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Zdendis – Dohodnuty dalsi termin !!!
dnesek byl supr povedlo se , je dohodlej novej termin 15. cervna pro vsechny a zaridte si to tento termin je nemeny a co se tyka 25.5. , pristi stredy pokud chcete prijdu klidne znova .Vsem prijemny dny a at se dari hop
 Reagovat na tento příspěvek 0  - equium
Tak paráda, budu tam na sedmou :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Zdendis
kdyz kazdej napise ze tadle streda (dnesek) vyhovuje vic tak se prizpusobim a ja osobne bych mohl uz v sest ale privezu clovicka kterej dela taky akvaristiku aspon nas bude vic...... stydim
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: Zdendis
smich Teda ty jsi super, napřed dáš napevno termín a pak vzdycháš, že je to na rychlo. Vypadá to, že bychom tedy měli všichni přijít až na sedmou.

Bude někdo chtít tu bronzovou kryptokorynu (Wendtii var. tropica)? Velká mateřská rostlina cca 25 cm.
A možná bude i odnož od C. crispatula.
dneska prijedu jeste s jednim okolo sedme hodiny , je skoda ze je to az tak na rychlo ale aspon ze se uvidime a dohodnem se na pristi sraz ...... !!!!!
Vyzkoušejte
dneska to nestihnu, brzo rano jedu do Norska, musim se sbalit, nakoupit a vubec :-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore
Chjo, to je teda domluva. :-|

Zkusím se na chvilku ukázat, ale až tak okolo 7. Rezervačka není, ale předpokládám, že na těch cca 5 lidí jí ani nepotřebujem.

Budete někdo chtít menší Pistie a Salvinie?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RadekCX
hmm tak ja zitra nemohu ale je vam prano - taky nekdy muzu chybet ;-) - ochorelo nam dite a zena musi odpoledne a vecer do prace takze sesta nehrozi
tak zitra v sest a je rozhodnuto .... tone tone tone
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: equium
Mně by to vyhovovalo také více už zítra. Potřebuji už konečně "vyplít" ty přerostlé a rozrostlé kryptokoryny a nevím, jesli by do června vydržely ve sklenici. hmm
Tak jak to vidíte zítra?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - gaume Re: Zdendis
ja bych mohla
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PaDa
Tak jsem si přečetl těch pár příspěvků zpátky. A je vidět, že příliš mnoho demokracie je taky na škodu :-D
Jinak U 3trojek se nám osvědčilo určit pevný termín příštího srazu již na akci, která právě probíhá ano
tak je novej navrh , prvni stredu v cervnu kdo prijde?Doufam ze se aspon nekdo prihlasi ..... :-|
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kvik
tuto středu mám bohužel noční :(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: Kvik
A stihneme to tedy svolat tuhle středu, nebo to necháme na červen?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kvik
no mě se to moc nehodí ani koncem května ani začátkem června, jelikož čekáme druhý přírůstek do rodiny, takže budu v zápřahu a na sraz mi určitě nebude dovoleno odjet :) Takže bych to viděl na někdy jindy :)
ja tu budu mit kolegu z Prahy a asi je blby, abych ho brala na sraz :-) takze kdyby to slo prvni tyden v cervnu, budu radsi.
Pro mně by to bylo o týden dříve lepší. Protože toho 25.5. budu v pohotovosti.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RadekCX Re: ustavprochore
ja muzu takze OK
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore Re: Zdendis
palec
tak navrhuju 25.stredu vzhledem k cestam ostatnich a tudiz by nas mohlo byt vice , vyjadrete se k primemu navrhu , rad vas uvidim .Doufam ze vas prijde vic a bude hojna ucast ... tone
staci aby ste rekli termin a ja se dostavim ..... :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: sivon
Pardon, to nebyla reakce na žížaly, ale na Dášu. Nějak se zatím nikdo moc nevyjádřil, že by vůbec chtěl přijít.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: RadekCX
A "nehlašte se všichni" :-D

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 79

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78484x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/14054-setkani-akvaristu-ceske-budejovice?od=2331