Setkání akvaristů - České Budějovice
Tak se nám termín srazu pomalu blíží, mám zamluvit místa venku nebo vevnitř? A kolik, orientačně?
Jinak kdybyste někdo chtěl cca 15 vrcholových řízků Rotaly, tak si pro ně přijďte, domluva s virtuálním akvaristou nějak nedopadla.

mam relativne dost samcu - dokonce hezci nez ty puvodni, ale se samicema je to bida - hlavne u nich trva silene dlouho nez se pozna ze to nejsou nejake barevne odchylky - musi byt skoro dospele
dalsi vec je, ze se mi zda ze v te dalsi generaci je vyrazne vic genetickych poruch
neco ti urcite prinesu
Tak co pavčata? Uz jsou dost velka?
Starší reakce
Díky... Snad bude v klidu. Bylo donedávna napuštěno v odchovně a fungovalo bezproblémově... Jen si budu muset půjčit někde foťák abych udělal taky nějakou fotečku.
Drzim ti palce at ti to vyjde a rusit ho nemusis to by byla skoda ...At se dari
Tak napuštěno... Mám nějakej strach... Opravdu by to bylo dost vody kdyby to začalo téct stejně jako těch 150l... Tak snad bude držet. Mám rozdíl asi 0,5 cm v hladině upředu a vzadu. Snad to nevadí,ale prostě s tou podlahou tady nic neudělám... :( Kdyby to byl problém tak akvo zase zruším...
Tak nová nádržka už se plní štěrkem... Ale jde to pomaluuuuuu

OK.Písnu dáše a nějak se s ní domluvím.
Domlouvaly jsme se na úterý s Dášou na nějaké kytičky, že by zašla. Tak se s ní zkus domluvit - napřed k ní a pak můžete spolu zajít ke mně.

Odvolávám odvolávám. Ale že jsem v Rusku byl odvolat nedokážu. To je prostě realita

Děvčata moc vám děkuji, šlo by se případně domluvit na úterý nějak v průběhu dne, že bych se dostavil. Sídlím u nádra,ale vezmu si auto a není problém se přemístit kam si řeknete.
Zdendis: Taky bych ho učitě ubytoval. Kousek tu sice mám,ale místo cca 150ky zařizuju 3x takový akva, takže se tam toho vejde spousta...
mahy: By jsme se pak dohodli, když nechvátáš. Začátkem týdne doufám dodělám nové akva a během toho dalšího týdne bych chtěl začít dávat rybky.

Já ale nejsem z čb,psal jsem že bych je dovezl do čb na sraz(kdyby se mi po delší době zadařilo) a nebo bych je po někom z jh poslal.
Kdyby si někdo chtěl přijet pro ně osobně do nové včelnice,tak mi to samozdřejmě vadit nebude

ahoj jestli chces venuju ti Anubias barteri ....

A když už budeš v ČB, mám odnože od všech třech kryptokoryn, dva Anubiasy b.nana, případně trochu Hemianthus micranthemoides.
Pod podmínkou, že odvoláš tu matičku (notabene s hrubkou), máš u mě Rotalu, trochu Ceratophylla, Ceratopteris (z hladiny), plovoučky a asi i nějaký Microsorium by se našlo.

Jdu "číhat"!

Zdravim cetl jsem vas prispevek jestli by to slo tak bych si jich vzal 6 kousku 3 samecky a 3samicky jestli to jde poznat ja jedu v pondeli do cb tak bych si je tam mohl vyzvednout
Určitě se hlásím o dva samečky, víc se mi do akvárka nevejde.

nehoří to

ZDar pane. Parmičky bych dyžtak nějaký ubytoval... Ale nejdřív tak za týden počítám, když to dobře půjde... Jak na to chvátáš?
Tak to nic moc. V Rusku a na Ukrajině, slunečno, teplo dost a ryby co jsem koukal na rybáře tak asi celkem brali...

Dobré ránko akvaristi. Kdopak má doma hodně zarostlé akva a potřeboval by ho trochu protrhat či prostříhat? Dneska dovezu nové akvárečko tak bych potřeboval nějakou kytičku aby tam bylo trochu zeleně..

Nějaký ty rostlinky mám,ale asi jich bude málo...

Děkuji předem.
Tak já se úspěšně vrátil z matičky Rusy a snad toho 15.6. nebude problém. neměl by. Zítra bych stejně nemohl protože mě během toho co jsme byl pryč začalo téct akva se skaláry a na zítra mám domluveno že se jdu podívat na nějaká akva že bych možná pořídil jiné... nebo alespoň dočasně než vyřeším tohle...
Starší reakce
to se tak někdo má, jel bych hned taky

dnesek byl supr povedlo se , je dohodlej novej termin 15. cervna pro vsechny a zaridte si to tento termin je nemeny a co se tyka 25.5. , pristi stredy pokud chcete prijdu klidne znova .Vsem prijemny dny a at se dari

Tak paráda, budu tam na sedmou

kdyz kazdej napise ze tadle streda (dnesek) vyhovuje vic tak se prizpusobim a ja osobne bych mohl uz v sest ale privezu clovicka kterej dela taky akvaristiku aspon nas bude vic......

Teda ty jsi super, napřed dáš napevno termín a pak vzdycháš, že je to na rychlo. Vypadá to, že bychom tedy měli všichni přijít až na sedmou.
Bude někdo chtít tu bronzovou kryptokorynu (Wendtii var. tropica)? Velká mateřská rostlina cca 25 cm.
A možná bude i odnož od C. crispatula.
dneska prijedu jeste s jednim okolo sedme hodiny , je skoda ze je to az tak na rychlo ale aspon ze se uvidime a dohodnem se na pristi sraz ...... !!!!!
Chjo, to je teda domluva.
Zkusím se na chvilku ukázat, ale až tak okolo 7. Rezervačka není, ale předpokládám, že na těch cca 5 lidí jí ani nepotřebujem.
Budete někdo chtít menší Pistie a Salvinie?
hmm tak ja zitra nemohu ale je vam prano - taky nekdy muzu chybet

- ochorelo nam dite a zena musi odpoledne a vecer do prace takze sesta nehrozi
Mně by to vyhovovalo také více už zítra. Potřebuji už konečně "vyplít" ty přerostlé a rozrostlé kryptokoryny a nevím, jesli by do června vydržely ve sklenici.

tak je novej navrh , prvni stredu v cervnu kdo prijde?Doufam ze se aspon nekdo prihlasi .....

A stihneme to tedy svolat tuhle středu, nebo to necháme na červen?
Pro mně by to bylo o týden dříve lepší. Protože toho 25.5. budu v pohotovosti.
tak navrhuju 25.stredu vzhledem k cestam ostatnich a tudiz by nas mohlo byt vice , vyjadrete se k primemu navrhu , rad vas uvidim .Doufam ze vas prijde vic a bude hojna ucast ...

staci aby ste rekli termin a ja se dostavim .....

Pardon, to nebyla reakce na žížaly, ale na Dášu. Nějak se zatím nikdo moc nevyjádřil, že by vůbec chtěl přijít.
A "nehlašte se všichni"

Přidat reakci
1 ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78484x