Setkání akvaristů - České Budějovice
snad jsem uz sehnala, uvidim. potrebovala jsem 160x70
zitra v Citru to plati doufam ze prijde aspon nekdo ...

ja bohuzel take ne - omarodili nam obe deti

Haló, takže sraz je zítra v Citru???
napis prosim velikostjakou potrebujes podle toho se da dal orientovat a z ceho to udelat , dekuji za info
Bolbitis není problém, ale ne zítra, jsem do 9 v práci.
Kdyby náhodou měl někdo přebytek menší Valisnerie nebo Bolbitis, byla bych mu moc vděčná.
Starší reakce
nevadí kdo pozdě chodí sám sobě víte co

Já bych vás taky ráda viděla, ale v pondělí jsem nastoupila do nový práce (kdo jezdí nakupovat do jednoho nejmenovaného obchoďáku v Českém Vrbném, tak se možná někdy potkáme

), tak ještě nevím, jak mi vyjdou směny.
Pokud dorazím, můžu donést nějaký paví oka - barevný mix, převážně samci. Nějaká zelenina snad taky bude.

ahoj nepotesim te uz je pryc takze se omlouvam .....
nebudete nekdo objednavat neco na netu? potreboval bych 2ks membran do vzduchovadla Sera 275 - dal jsem nahradni takze to zatim nechvata, ale pokud by nekdo neco bral tak bych se svezl s postovnym
ja si je klidne vezmu - jeste se mi tam cryptosek vejde dost a dost - kdyby mel jeste nekdo nejake jine kryptokoryny tak nepohrdnu
Budu se také snažit dorazit.
Mám ještě nějaké ty malé kryptokoryny, kdyby měl někdo zájem.
Uvidím co a jak bude. Zkusím se zařídit...
ja myslim ze by to slo...budu mit snad pomerne dost malych pavych ok samic (bile tuxeda), ale neprebrane - tak reknete ze mam prinest
a hanka chtela tu samici blackmoly - tak jestli dorazi - tak ji vezmu sebou
Já asi přijdu, ale s dcerou. Tak to nebude na dlouho.
ahoj vsem , navrhuju setkani ve stredu 16.11 jako vzdy kdo muze prijit nebo chce prijit at se napise

Starší reakce
Díky. mám to do konce října ještě v práci dost divoké, pak už to snad bude lepší...
Asi tím, že jsem kvůli Punktolu zvýšil teplotu vody, tak se mě vykulilo několik živorodek...vypadá to na black molly? od Dany...Nejdřív jsem je chtěl nechat svému osudu, ale pak mě jich přišlo líto a dal jsem je do odchovničky (do velkého akvárka)...snad je krupice nezničí, možná budou super odolné...Na příští setkání už tedy doufám budu!!!
Já jsem tentokrát taky nebyla, tak to příště napravíme společně.

Jsou osvědčenější léčiva, ale držím

Ahojte...omlouvám se, ale od akvaburzy nestíhám a jen makám...takže jsem promeškal setkání v Citru a ani jsem se nestihl omluvit...

Tak ani nevím, jak to dopadlo, jestli a kdo přišel a tak.
Jinak z burzy z Třeboně jsem si přivezl ryby

, které jsem ani vlastně nechtěl, ale kamarádi do mě hučeli....a taky žybky drápatečky....Ty jsem taky nechtěl...ach jo! Navíc jsem si zatáhl krupici! Ale děsnou!!!! Jsem z toho všeho trochu vedle. Léčím Punktolem, malinké zlepšení, ale to chce asi čas. Tak se mějte! Jdu měnit 50 % vody a doplním Punktol...

zdravim nevíte někdo nebo přímo nemáte k prodeji mikry jsem z Českých Budějovic ještě jsem s nima nikdy nekrmil ani je doma nemnožil a chtěl bych to vyzkoušet děkuji za odpověd a pak nabízim šneka šnekožrouta - Clea Helena za levný peníz nebo se mužem domluvit popříoadě za co
Starší reakce
Díky, Milda mi už nabídl svého známého, tak si asi plácnem.
kontakt na šikovného výrobce nemám,ale mohl by dodat KVIK. Ten si tu jeho dlouhou potvoru nechával lepit na zakázku a nebylo to ani nějak drahé pokud si dobře pamatuji.

Dík za reakci, 150 l už je moc. To už by skříňka neunesla. Taky si na to netroufám, vzhledem k sousedům. Tohle dopadlo dobře, manžel stál zrovna vedle, tak držel spoj, vyteklo 5- 10 litrů na podlahu a ryby si teď vesele plavou v 20 l kbelíku- myslím, že tam s filtrem nějakou dobu vydrží.
To zapůjčení jsem myslela něco menšího přechodně, než vymyslím , co dál, protože katastrofy přicházejí zásadně před víkendem a pátky jsou u nás v práci do večera. Ale nejpíš použiji starou techniku a kryt a nechám si slepit o 5 cm vyšší akvárko o stejné podstavě.
Nemáš nějaký kontakt na šikovného výrobce?
Tak to je velice nemilé :( Znám to taky. Tedy ne já,ale drahá polovička, když jsme byl na jaře v Rusku. Bohužel takhle velké akvárko nemám. A ani nevím o nikom kdo by měl něco velikostně podobného. KDyby jsi chtěla přejít na nějaké trochu větší tak bych se mohl zkusit zeptat kamaráda co mu ještě zbylo za akvárka...
PS: Kolik má ta tvá skříňka? Možná by tam měl jedno cca 50x50 základna a má asi 60 na výšku... měl v něm chovný pár skalár...
PS2: Nechcete někdo pestřence červené? Mám asi 15 malých... (cca 1,5cm)
Tak jsem měla dnes ráno doma menší gejzír z akvária. Rybičky v kbelíku. Zítra to začnu řešit nanovo. Prosím, nemá někdo z budějčáků doma navíc na zapůjčení na pár dní cca 40-50 l ? Max šířka 60 cm. Dojeli bychom si pro něj.
Dana

Já v sobotu studoval takže akvaburza bohužel byla mimo mě a dneska práce. Neměl jsem si to s kým vyměnit...
ja byla taky

čaute! takže 12.10. ve středu??? Já byl v Třeboni na akvatrzích, ale docela jsem to jenom prolít....myslím, že jsem zahlídl Kvika, ale jinak nikoho...Radovan
Starší reakce
Ráda vás opět uvidím - píšu si do kalendáře.
Tak na 12.10. si přehodím týden s kolegou abych měl volno,ale 8.10. do Třeboně bohužel nedorazím. Musím do školy.
ale jooo ja to sleduju, jen to na me je zatim nejak moc dopredu
na 12.10 bych si cas udelal sem pro

Jsem pro

Včíl se už můžu přihlásit i já. Jsem pro.
jj můžeme, jako minule

Přidat reakci
1 ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78484x