Přihlásit se RYBICKY.NET »

Setkání akvaristů - České Budějovice

NápovědaFórum » Ostatní » Setkání akvaristů. 

rostlinna-akvaria.cz
Přejít na předchozí stránku Přejít na další stránku   1  
Setkání akvaristů - České Budějovice
 Reagovat na tento příspěvek 0  - equium
Ahoj, dnes se též musím omluvit z účasti. Snad příště :-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Spooky1
Mi máme odpoledne schůzi z práce... A vůbec nevím jak to skončí...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - gaume
vecer nedorazim, jedu v poledne do Prahy :-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - gaume Re: Zdendis
snad jsem uz sehnala, uvidim. potrebovala jsem 160x70
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Zdendis
zitra v Citru to plati doufam ze prijde aspon nekdo ... tone
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RadekCX Re: BAKrv
ja bohuzel take ne - omarodili nam obe deti :-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radovanovo – setkání
Haló, takže sraz je zítra v Citru???
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ZdendisRe: gaume
napis prosim velikostjakou potrebujes podle toho se da dal orientovat a z ceho to udelat , dekuji za info
 Reagovat na tento příspěvek 0  - BAKrv
špatná zpráva, zítra nepřijdu, jelikož toho mám hodně a nestíhám
Nahodou nevite nekdo, kde bych sehnala vodovzdornou preklizku? nebo kdybyste mi poradili, na to jinyho dat svetlo. aby to bylo lehky a vydrzelo to. dekuju moc. zbytek uz mam, lezi mi doma dve super rampy, ale jaksi je neni na co dat.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore Re: sivon
Bolbitis není problém, ale ne zítra, jsem do 9 v práci.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon – Rostlinky
Kdyby náhodou měl někdo přebytek menší Valisnerie nebo Bolbitis, byla bych mu moc vděčná.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - BAKrv Re: Zdendis
nevadí kdo pozdě chodí sám sobě víte co :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore
Já bych vás taky ráda viděla, ale v pondělí jsem nastoupila do nový práce (kdo jezdí nakupovat do jednoho nejmenovaného obchoďáku v Českém Vrbném, tak se možná někdy potkáme :) ), tak ještě nevím, jak mi vyjdou směny.

Pokud dorazím, můžu donést nějaký paví oka - barevný mix, převážně samci. Nějaká zelenina snad taky bude. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ZdendisRe: BAKrv
ahoj nepotesim te uz je pryc takze se omlouvam .....
2-3 ks samiček bile tuxedo bych si vzal. Děkuji
Na srazu mi někdo nabízel suché krmivo za 50 kč. Má ho dotyčný ještě?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RadekCX
nebudete nekdo objednavat neco na netu? potreboval bych 2ks membran do vzduchovadla Sera 275 - dal jsem nahradni takze to zatim nechvata, ale pokud by nekdo neco bral tak bych se svezl s postovnym
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RadekCX Re: sivon
ja si je klidne vezmu - jeste se mi tam cryptosek vejde dost a dost - kdyby mel jeste nekdo nejake jine kryptokoryny tak nepohrdnu
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon – Sraz

Budu se také snažit dorazit.
Mám ještě nějaké ty malé kryptokoryny, kdyby měl někdo zájem.
Uvidím co a jak bude. Zkusím se zařídit...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - equium
Snad mi to vyjde...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RadekCX Re: Zdendis
ja myslim ze by to slo...budu mit snad pomerne dost malych pavych ok samic (bile tuxeda), ale neprebrane - tak reknete ze mam prinest

a hanka chtela tu samici blackmoly - tak jestli dorazi - tak ji vezmu sebou
 Reagovat na tento příspěvek 0  - BAKrv Re: Zdendis
Já asi přijdu, ale s dcerou. Tak to nebude na dlouho.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Zdendis – sraz
ahoj vsem , navrhuju setkani ve stredu 16.11 jako vzdy kdo muze prijit nebo chce prijit at se napise ;-)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - radovanovo
Díky. mám to do konce října ještě v práci dost divoké, pak už to snad bude lepší...
Asi tím, že jsem kvůli Punktolu zvýšil teplotu vody, tak se mě vykulilo několik živorodek...vypadá to na black molly? od Dany...Nejdřív jsem je chtěl nechat svému osudu, ale pak mě jich přišlo líto a dal jsem je do odchovničky (do velkého akvárka)...snad je krupice nezničí, možná budou super odolné...Na příští setkání už tedy doufám budu!!!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore Re: radovanovo
Já jsem tentokrát taky nebyla, tak to příště napravíme společně. ;-)
Jsou osvědčenější léčiva, ale držím palec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radovanovo – setkání
Ahojte...omlouvám se, ale od akvaburzy nestíhám a jen makám...takže jsem promeškal setkání v Citru a ani jsem se nestihl omluvit... :-( Tak ani nevím, jak to dopadlo, jestli a kdo přišel a tak.
Jinak z burzy z Třeboně jsem si přivezl ryby palec , které jsem ani vlastně nechtěl, ale kamarádi do mě hučeli....a taky žybky drápatečky....Ty jsem taky nechtěl...ach jo! Navíc jsem si zatáhl krupici! Ale děsnou!!!! Jsem z toho všeho trochu vedle. Léčím Punktolem, malinké zlepšení, ale to chce asi čas. Tak se mějte! Jdu měnit 50 % vody a doplním Punktol... sad
 Reagovat na tento příspěvek 0  - alfik1 – mikry
zdravim nevíte někdo nebo přímo nemáte k prodeji mikry jsem z Českých Budějovic ještě jsem s nima nikdy nekrmil ani je doma nemnožil a chtěl bych to vyzkoušet děkuji za odpověd a pak nabízim šneka šnekožrouta - Clea Helena za levný peníz nebo se mužem domluvit popříoadě za co

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: Spooky1
Díky, Milda mi už nabídl svého známého, tak si asi plácnem.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Spooky1Re: sivon
kontakt na šikovného výrobce nemám,ale mohl by dodat KVIK. Ten si tu jeho dlouhou potvoru nechával lepit na zakázku a nebylo to ani nějak drahé pokud si dobře pamatuji. ;-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: Spooky1
Dík za reakci, 150 l už je moc. To už by skříňka neunesla. Taky si na to netroufám, vzhledem k sousedům. Tohle dopadlo dobře, manžel stál zrovna vedle, tak držel spoj, vyteklo 5- 10 litrů na podlahu a ryby si teď vesele plavou v 20 l kbelíku- myslím, že tam s filtrem nějakou dobu vydrží.
To zapůjčení jsem myslela něco menšího přechodně, než vymyslím , co dál, protože katastrofy přicházejí zásadně před víkendem a pátky jsou u nás v práci do večera. Ale nejpíš použiji starou techniku a kryt a nechám si slepit o 5 cm vyšší akvárko o stejné podstavě.

Nemáš nějaký kontakt na šikovného výrobce?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Spooky1Re: sivon
Tak to je velice nemilé :( Znám to taky. Tedy ne já,ale drahá polovička, když jsme byl na jaře v Rusku. Bohužel takhle velké akvárko nemám. A ani nevím o nikom kdo by měl něco velikostně podobného. KDyby jsi chtěla přejít na nějaké trochu větší tak bych se mohl zkusit zeptat kamaráda co mu ještě zbylo za akvárka...

PS: Kolik má ta tvá skříňka? Možná by tam měl jedno cca 50x50 základna a má asi 60 na výšku... měl v něm chovný pár skalár...

PS2: Nechcete někdo pestřence červené? Mám asi 15 malých... (cca 1,5cm)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon – ruplé akvárko
Tak jsem měla dnes ráno doma menší gejzír z akvária. Rybičky v kbelíku. Zítra to začnu řešit nanovo. Prosím, nemá někdo z budějčáků doma navíc na zapůjčení na pár dní cca 40-50 l ? Max šířka 60 cm. Dojeli bychom si pro něj.
Dana :-(
Já v sobotu studoval takže akvaburza bohužel byla mimo mě a dneska práce. Neměl jsem si to s kým vyměnit...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - gaume Re: radovanovo
ja byla taky :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radovanovo
čaute! takže 12.10. ve středu??? Já byl v Třeboni na akvatrzích, ale docela jsem to jenom prolít....myslím, že jsem zahlídl Kvika, ale jinak nikoho...Radovan
tam misto urcite bude, to bych se nebala.
kdo zajistí stůl, nebo to necháme na náhodu?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Silent
Tak ve středu nedorazím, protože ve čtvrtek ráno odlétám na Kypr. Při tom fofru jsem na to úplně zapomněl :-| takže si to užijte beze mně.
jestli nekdo chcete zitra vzit, tak se ozvete.
jinak kdybyste mel nekdo nejaky mecovky nebo molly, tak se hlasim, je to u me docela bida :-(
bily tuxedo uz nemam vubec :-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kvik
Tak co, kdo se ukáže v sobotu v Třeboni?
nemáte někdo přebytek samiček od pavčat (bílé tuxedo). Mě je ty moji samečkové uštvali :-( a teď jim malinko hrabe.

Starší reakce

ja bych mohla i do ty Trebone, aspon doufam :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: BAKrv
Ráda vás opět uvidím - píšu si do kalendáře.
Tak na 12.10. si přehodím týden s kolegou abych měl volno,ale 8.10. do Třeboně bohužel nedorazím. Musím do školy.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RadekCX Re: BAKrv
ale jooo ja to sleduju, jen to na me je zatim nejak moc dopredu
zatím nás moc neni :-) přihlásí se další ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Zdendis – ahoj
na 12.10 bych si cas udelal sem pro ano
 Reagovat na tento příspěvek 0  - equium Re: BAKrv
Jsem pro :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Silent Re: BAKrv
Včíl se už můžu přihlásit i já. Jsem pro.

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 79

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78484x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/14054-setkani-akvaristu-ceske-budejovice?od=2229