Setkání akvaristů - České Budějovice
cus, no ja jeste rano pocital, ze pujdu, ale v poledne uz jsem vedel, ze to nedam - jen jsem se modlil, abyste tam nesedeli ve trech
co mas za novou zeleninku?
mno, asi budem na tom vekove stejne a akvarko mam tusim cca od unora, takze .... ?
ja sem dorazil s kamosem, sice jen na skok ale i tak to bylo prijemne .. sice jsem byl dle ocekavani nejmladsi rybiz ale ... whatever

ahoj , priste znamena 12.6 pokud Dasa potvrdi ze ano ...

, ale predbezne sme se dohodli ze by to byl vhodny termin , kdo se hlasi ze prijde ?

Jestli správně počítám, tak 9. A nové tváře byly tentokrát v přesile...
Já mám zas novou kytku od Dany (jo, zelenina se opravdu vždycky vejde

) + dočasného obyvatele malého akvárka a od Zdeňka granifery (?). S tebou a Honzou jsem chtěla probrat něco ohledně CO2, ale nedorazil jste ani jeden, tak snad příště.

kolik vas tam bylo?
ja jsem vcera dostal migrenu a tak jsem se radeji nadopoval praskem a zalezl pod hadr
Me to bohuzel asi nevyjde :( sakra :(
10mm a nebo 12mm ted nevim
to se hodíí, jakí to má rozměry??
dobry vecir ja mam sklo na akva 300 l jestli by se vam siklo
zdravim nevíte někdo o někom kdo by prodával nějaký stojany s akvarky z pěstírny za dobrou cenu v okolí Č.Budějic
A sakra já na ty šneky uplně zapoměl

ta stavba a její dokončování vůbec nic nestíhám a na vše zapomínám.
Doufám že mě to nebude moc bolet
A jsou ještě k mání? Že bych si je vyzvedl na srazu?
Ja myslim, ze i dojizdejici muze neco dovezt, vsak se kytky i zver bezne posilaji postou z eshopu a pokud se to dobre zabali, tak to prezije
Dobry vecer nenasla by se tady nejaka dobra dusicka ktera by darovala par kyticek dekuji moc
Jé, tak to se mi ulevilo. Strašně nerada někam nově chodím :c)
uz jsem si to poznamenal - zatim s Citrem pocitam
p.s.: Bakra urcite privezte - aspon mu vytmavim, ze si nevyzvedl sneky, ktere chtel a ani se neobtezoval dat vedet, ze se neobjevi
A taky tam dobře vaří (pečou).

15.5. plati ? to mam dokonce i ranni tak bych mohl prijit na tri pivka
Neboj, já tam taky nikoho neznám a mám panickou hrůzu z cizích lidí a tudíž brzo uteču

Myslím, že budeš překvapená, jak to funguje. Každý nabídne přebytky, co zrovna má a většinou na stole nic nezbyde.
:c) Tak kytky ne, ale aspoň něco. Copak si můžu vzít něco jen tak?
Když mi poradíš, kam ji do té mé džungle nacpat...

Jé, ty jsi hodná. Vážně za to nechceš aspoň nějakou kytku nebo něco?
Ahoj, to by bylo super, ale já asi opravdu vydržím tak hodinu a pak půjdu :c) Opravdu nejsem vůbec společensky založená.
Přinesu granifery, piskořky věžovité a možná vyhrábnu nějakou tu tmavou neurčenou "piskořku". Můžeš si vybrat.
Pokud se jedná o dopravu do Tvého bydliště, jedu autem a BAKa i Tebe samozřejmě svezu.

Nemusíme.

"Thiary" a piskořky ti bude muset donést někdo jiný, u mě se jim zrovna moc nevede, mají asi hlad a taky hodně poškozený ulity, už i ty malý...

Ahoj, musíme si vykat? :c) Docela se mi líbí takové ty s tou zvláštní ulitou, thiara, myslím. Nebo nějaké s podobnou ulitou. No a pak ty piskořky, ale ty už mám zamluvené u Sivon. Borovany jsou skutečně doslova pár kroků, děkuju za tip.
A co sháníte za šneky? Můžu donést kružníky a pár okružáků. Ohledně dojíždění se zkuste domluvit s "BAKrv", Borovany jsou kousek.

Nemáš se za co omlouvat, přece jsme se domluvily, že se ozveš, až se nějaké ukáží :c) Jen se ptám, protože jsem dojíždějící do vesnice a po osmé už se domu nedosnatu. Ale ještě jsem našla další, které by se mi líbili.
Určitě ti nějaké přinesu, omlouvám se, že jsem je ještě neposlala.
15.5. by to asi šlo.
Nevíte náhodou někdo o volné samičce halančíka pestrého, ta z burzy se rozhodla, že umře hlady

Stále žiji a aj rybičky ještě mám...
Jen času teď bylo málo. Nová práce atd. Ale příští úterý bych snad měl mít ranní tak bych se pokusil dorazit...
Ještě pořád chceš ten mech?
jsem pro rád vás uvidím a vezmu snad nového člena

tak jestli dobre pocitam tak utery 15 by melo byt sude tak navrh na 15 .5 v 18:00
v Citru , doufam ze sem se neprepocital a bere se to podle pondeli v mesici
Tak někdo navrhněte čas a místo a podle toho se pak třeba nějak odrazíme...
... a zase ticho po pěšině...
Starší reakce
Tak se budeme muset přispůsobit

Jo, sraz by byl fajn.

Jen se mnou je to trochu horší s časem, můžu liché pondělky, středy, čtvrtky nebo sudé úterky.
Přidat reakci
1 ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78484x