Přihlásit se RYBICKY.NET »

Setkání akvaristů - České Budějovice

NápovědaFórum » Ostatní » Setkání akvaristů. 

rostlinna-akvaria.cz
Přejít na předchozí stránku Přejít na další stránku   1  
Setkání akvaristů - České Budějovice
 Reagovat na tento příspěvek 0  - vladas82 Re: sivon
Fotka k příspěvku také bych rád zašel na příští sraz dik za info :) pivo

Reagovat na tento příspěvek 0  - NemesisVixen Re: sivon
... jestli by se nikdo ze známějších "akvaristů" nepřihlásil, tak bych měla zájem alespoň o trošku Lomariopsis lineata :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: Squit
Moc pěkné "krmení".

Tak jsem byla na základě srazu nucena přeskupit miníčko a zbylo mi:

Christmas moss
Hydrocotyle leucocephala (pupečník)
Lomariopsis lineata

2 emerzní anubiasy nana
a pěkný emerzní mech (druh nevím - domácí provedience) vhodný do paludárka

Osobní odběr v ČB (Máj či Nemanická)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - NemesisVixen – :-)
... tak za sebe jsem ráda že jsem se účastnila
:-)

... Suzi byla spokojená a má radost z rostlinek
:-)

... dík moc všem zůčastněným ... i když "v tom" mám trochu hokej se zorientovat :-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Squit
zítra přijdu pozdějc,
budu rád za vše plovoucí(kytky) do karanténí nádrže. Tentokrát přinesu nějaké kytky a mechy i já. Dostal jsem spousta krmení, tak jsem to lepší vybral pro Vás.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - sivon Re: NemesisVixen
Vítán je každý (a ani nemusí nosit "vstupné" smich)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - NemesisVixen
... tak já bych s dovolením přišla,
... bohužel nemám momentálně ani moc kytek a ani rybičky a krevetky chvilku nebudou :-(

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: ustavprochore
Ty už nemáš úterky "celodenní"?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore Re: sivon
Tentokrát by mi to mělo vyjít, měla bych mít ranní. Tak se na vás budu těšit. :-)

Starší reakce

Fotka k příspěvkuFotka k příspěvku že se ptáš :o)
mam nový sekačky ty si daj určitě.

Reagovat na tento příspěvek 0  - azonic
Fotka k příspěvku chcete někdo kryptošky?

jo to můžu. zase kůň od 18h?
12.5. ??
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore
Tak kdy se sejdeme příště? :-)
Vyzkoušejte

Starší reakce

Já se pro tentokrát omlouvám, máme lístky do divadla, tak si to užijte i za mě a příště se snad uvidíme. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kastli
Přijdu...uvidím jestli něco doma najdu, ale spíš toho bude málo.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - honzacb
Hodil jsem událost na ten slavnej fejs, tak uvidíme jestli někdo přijde. Dělal jsem vcelku velkou protrhávku, takže kytky beru s sebou.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - azonic Re: Squit
Já přijdu a pokusím se natrhat nějaký kryptošky :-)
14.4 počítám se srazem. Koníček od 18h klasika. Zase se hlásim o krmivo pro moje telátka, vše plovoucí, včetně okřehku atd.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - azonic Re: sivon
Počítám s tím ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon – Sraz?
Takže další sraz 14.4.?

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - honzacb Re: wayn
Hnědovku ještě nemám, takže zájem by byl. Do té akvaristiky se chystám, ale právě jsem utratil čtyři stovky u Koblasy a moje účetní (žena) mě krotí v mém rozpočtu :) takže půjdu asi jen na průzkum trhu.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore Re: sivon
Hezkýýý. palec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - wayn
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvku Možná bych zítra taky dorazil. Měl by někdo zájem o pancéřníčka a hnědovku?

Tak jsem tam konečně zašla, moc příjemné překvapení ve srovnání s ostatními akvaristikami v ČB. Hned jsem tam nechala 403,- Kč (pardon 400,- Kč - neměla jsem menší než stokorunu a tři Kč mi byly odpuštěny stydim :-)).
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Roketka
Zdravím, v úterý by ricie měla dorazit, mám do pěti autoškolu, tak tu hoďku už to tam nějak vydržím a přijdu (doufám) :c))
Já donesu Ludwigii palustris a Limnobium.

Jinak se musíme zkusit domluvit na ten výlet do Prahy, asi před 3 týdny jsem byla na skok v Braníku (konečně :) ), určitě by to chtělo víc času (a peněz). Tady v Budějkách se pěkně vylepšil AKVA CARP na Rudolfovské za viaduktem, prodejna je zvětšená, mají pěkný výběr rybek (třeba i gavůnky, drobnoústky, menší tetry) + nějaký krevety, mají tam i pár pěkně zařízených akvárek, tak kdo jste tam ještě nebyl, určitě zajděte.

A ještě jedna věc, na konci měsíce bude burza v Třeboni: akvatera-cb.aspone.cz
Vyzkoušejte
Já vezmu nějakej mech ;-)
máme udělanou rezervačku u koně na 18h na jméno Veselý. Piskořky beru.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Ic3man Re: honzacb
Ač jsem plánoval přijít na sraz, musím se účastnit rozhodujícího duelu v hokeji :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - honzacb – Sraz 17.3.
Dal jsem termín srazu do akcí, tak doufám, že se sejdeme. Jinak bych měl určitě zájem o ty helenky a ricii.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore Re: Heimdall
Další šanci máš 17.3. :-)

Edit.: Roketka: ty samozřejmě taky.

Starší reakce

Omlouvám se, zase se mi to nepovedlo. Měli jsme od pondělí nějaký problém s přívodem elektriky a zprovoznili jsme to až dnes :c(( Bohužel,4 úhyny. No ricie je pořád dost,ale rozšířil se tam i okřehek.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Silent Re: ustavprochore
Sákryš, já chtěl včera taky přijít, ale už v neděli mně zklátila chřipka. Tak snad příště.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore Re: Ic3man
Vrbinu známe, tu tam taky někdo (asi Dana) měl. Ale tohle podle tvaru listů vrbina nebude. Měla jsem soukromý tip na Lindernia rotundifolia, ale podle fotek to taky není ona, takže pořád nevím, co to je.

Edit.: sivon palec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Ic3man Re: sivon
Není to ta kytka co nevíme co je ?? rybicky.net/atlasrostlin/lysimachia_nummularia_cv_aurea
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon – Šnek
Tak bych ty krasavce podle velmi širokého otvoru ulity typovala na uchatku rybicky.net/atlasostatnich/plovatka_toulava.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - honzacb
Tak doufám, že to dneska vyjde. Včera jsem protrhal kýbl růžkatce, egerky a limnophily. Doufám, že o to bude zájem :-) je to hroznej plevel. Vezmu i šneky, ale je toho málo. Ricii určitě beru pro naše "čichavky" :-D když bude, samozřejmě.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore Re: Squit
Levatky ano, prosím. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: azonic
Doufám, že ano :-)
Platí to tedy zítra, Koníček v 18°°?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: Roketka
Stalo se mi něco podobného, ale u mne to asi bylo díky mé neopatrnosti, kdy jsem v akváriu nechala dlouho zelí.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Ic3man
Super ! Taky na 100% dorazím. Přinesu Ludwigia repens,Rotala rotundifolia,Hygrophila polysperma

Jinak kdyby měl někdo zájem jsme i na Facebooku ve skupině : Akvaristika Č.B. a okolí
Taky dorazím palec
se srazem počítám a jdu. Zase se rád ujmu jakýchkoliv rostlinných přebytků. Můžu přinést piskořky v neomezeném množství a nějaká levatka by se taky našla pokud bude mít někdo zájem.
Ic3man: ano

Jinak jsem zkoušela psát RadkoviCX, prý ještě uvidí jak mu to vyjde, ale pokud byste někdo měl nějaké okružáky navíc, bral by je. Hanka - Gaume je přes týden pracovně v Praze, takže bohužel. :-O

Donesu zase Limnobium, příp. bych mohla zkrátit Ludwigii (? palustris), kdyžtak se ozvěte. :-)
Ahoj, jestli platí, tak bych přinesla tu ricii. Mám dotaz, myslíte, že by se mohly krevetky otrávit z nového krmení? Vymřely mi všechny krevetky přes noc. Už je mám přes rok a bylo všechno OK, včera jsem koupila nové krmení a dnes ráno tam všechny ležely :c(((
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Ic3man – SRAZ
Platí termín srazu 17.2 ???

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: honzacb
Dávala jsem kdysi upozornění i na Akvarko, ale nikdo se ani neozval, že by chtěl přijít.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Ic3man – FB
Kdyby měl někdo zájem tak v Facebooku je také naše skupina : Darovací a výměnná skupinka :-)
pro akva Č.B. a okolí.

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 79

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78484x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/14054-setkani-akvaristu-ceske-budejovice?od=182