Setkání akvaristů - České Budějovice
...test na zelezo asi nejakej mam, k hovnu celkem...
Na testování stolice se používají jiné testy, než na železo!

Např. Test Self-Sure...

test na zelezo asi nejakej mam, k hovnu celkem, tak muzu pujcit
Tak to dystak dejte nejak dohromady a objedname to, ale PMFE na tom obchode kde beru ja nemaji, takze pripadne si to vemu sam.
2 roky sem pracoval v obchodaku, tak vim, jak se kde delaj nebo nedelaj vikendy, nebojte ..
V tejdnu klidne, ranni mi nevadi, naopak, kdyz mam odpoledni, tak sem v prdeli, protoze to nestihnu se tam dostat proste.
tak to taky nejsem normalni - mam to tak pekne rozdeleno:
8.000Kc akvaria a teraria
8.000Kc servery a PC
8.000Kc domacnost
filipkriz napsal:
ad squit: tyvole to mas doplatek vetsi jak normalni lidi cely rocni zalohy
Všichni volno nemají. Třeba já mám volný víkend jen 8. a 9.12. (a to hodlám péct cukroví, balit dárky a uklízet), jinak jsem do konce roku každý víkend v práci.
Pokud ti jde o vstávání na ranní, tak stejně na srazech nebýváme dýl než do deseti, to nejsou celonoční mejdany jak v Praze.
Azonic: Sranda musí být, jednou PMFE, prosím.

A jen tak mimochodem, se 6 g KNO3 moc dlouho nevystačíš...
No pokud vím, tak pro Globus je sobota a neděle, bohužel, úplně normální pracovní den.
Při slušnějším počasí také bývá hodně lidí o víkendu pryč. Já se (krom zimy) v sobotu dostanu domů buď hodně pozdě nebo vůbec.
L sumci měly být, ale nebudou, peníze na ně a ještě hooodně navíc dostane Eon. Spíš terárka jsou moje noční můra. Mam jen 2 akva 100 a 420l
když už je akvárek víc tak to pak něco stoji a L sumcum se musí trochu přitopit já loni doplácel 4500kč a to mám 2x250l a 400l
--a s tím PMDD, bych si určitě vzal, ale jen ve formě jílových kuliček už jsem je měl dvakrát a velká spokojenost
Ja budu asi este nejaky PMDD brat, ale kupoval sem to ted naposled na jiny strance kde to stalo polovinu snad skoro. akorat nevim ted esli tam maji PMFE
ad sraz: a proc to vlastne neni v nejakej normalni den ( sobota ) kdy muzou vsichni ? v tejdnu to je na palici trochu, ne ? v hospode maj otevreno porad, po kramech nechodime, vetsina lidi je tusim primo z budejovic ...
ad squit: tyvole to mas doplatek vetsi jak normalni lidi cely rocni zalohy
Jo, to jsou ty naše protisměny.

Tak co třeba úterý 11. prosince?
Ja muzu a mam zajem jakoby ob tejden.. resp. zajem mam porad ale delam na stridacku ranni a odopoledni.. a po odpoledni budu v citru tak kolem 22:30 a to je o hovne uz ..
pristi tejden mam odpoledni takze ano ale bezeme ..
Ja to mam v lednici vsechno pohromade, tim se asi nic nezkazi, ne ?
Šneky jsem nakonec vždycky někomu udala :c) Všude se najdou blázínci přes něco, já našla i přes šneky.
To by bylo idealni

ja bych byl pro ale nevim jak to bude.. v tejdnu to je 50:50
Cožpak krmení pro rybky, ale jako úklidová četa jsou k nezaplacení.
Všem: Sejdeme se ještě do Vánoc?
No ze setkání v Citru si taky asi bezšnekové kytky neodneseš.
Dáša má ale, bohužel, pravdu, kytky za to nemohou.
Tak to zkus brát z té pozitivní stránky - máš zadarmo živočišné krmení pro ryby.
Ja bych urcite nejaky ubytoval
To ale není chyba prodejny.

Když si koupila ty kytky, tak jsi je ošetřila jak?
jo Endlerky by byly fajn, mam jedno akva s neonkama, pavcatama a par black mol, tak tam by se urcite hodily. co bys za ne chtel?
Koupila jsem si v Mercury jednou kytky a zanesla jsem si celé akva šnekama. Od té doby ve zveráčích nekupuju ani kytky.
aqua daho to vozi tam jako tam, na tom neni co zkazit, pokud se to tam nenakazi necim vylozene
Globus je něco podobného jako mercury. Živočichy bych si tam nekoupil, ale kytky nebo jiné věci asi jo.
Ahoj nemate nekdo navic na prodej za dobre nejaky rybky? Chtel bych to zas nejak doplnit. Diky za nabidky na mailto:marter@seznam.cz
Díky, ale rybky nakupovat nechci nikde ve zverimexech. Dala jsem jen tip.
Nějakou břidlici mívali i na Rudolfovský v akvaristice p. Winklera.
Jinak tu občas prodávají svůj sortiment Koblasovi.
břidlici mívaj v Ternu co tam je ten zverimex, co tam zrusili rybky tak jsem tam nebil, ale mívali ji tam
Tu břidlici myslím, že na sto pro koupíš u kauflandu. Je to firma BIRO-D jsou hned u křižovatky s dlouhou loukou.
No ryby z globusu bych ti radši moc nedoporučoval, pokud tě nebaví pořád něco léčit... a dekorace a vůbec všechno je tam drahý jak prase

Já dostala tip na zverimex v globusu, prý tam mají široký výběr pro akvaristiku i co se týče dekorací, ale ještě jsem tam nebyla. Právě jsem břidlici taky scháněla.
Přidat reakci
1 ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78484x