Přihlásit se RYBICKY.NET »

Setkání akvaristů - České Budějovice

NápovědaFórum » Ostatní » Setkání akvaristů. 

rostlinna-akvaria.cz
Přejít na předchozí stránku Přejít na další stránku   1  
Setkání akvaristů - České Budějovice
 Reagovat na tento příspěvek 8  - Sid Re: filipkriz
...test na zelezo asi nejakej mam, k hovnu celkem...
Na testování stolice se používají jiné testy, než na železo! :) Např. Test Self-Sure... :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - filipkriz
test na zelezo asi nejakej mam, k hovnu celkem, tak muzu pujcit
 Reagovat na tento příspěvek 0  - azonic
Já chci určitě PMFE a rozmíchaný tenso koktejl (vydrží totiž půl roku) a test na železo. Třeba se konečně začne dařit echinodoru palec
Tak to dystak dejte nejak dohromady a objedname to, ale PMFE na tom obchode kde beru ja nemaji, takze pripadne si to vemu sam.

2 roky sem pracoval v obchodaku, tak vim, jak se kde delaj nebo nedelaj vikendy, nebojte ..
V tejdnu klidne, ranni mi nevadi, naopak, kdyz mam odpoledni, tak sem v prdeli, protoze to nestihnu se tam dostat proste.
ustavprochore: 6g KNO3 mám rozmíchané v 0,5l vody a dávám denně 3ml takže nějakej čas vydrží :-) každopádně mám NO3 furt hodně nízko (5-10mg/l) ale mám strach dávat víc aby mi nezačaly růst řasy.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RadekCX Re: filipkriz
tak to taky nejsem normalni - mam to tak pekne rozdeleno:

8.000Kc akvaria a teraria
8.000Kc servery a PC
8.000Kc domacnost

filipkriz napsal:
ad squit: tyvole to mas doplatek vetsi jak normalni lidi cely rocni zalohy
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore Re: filipkriz
Všichni volno nemají. Třeba já mám volný víkend jen 8. a 9.12. (a to hodlám péct cukroví, balit dárky a uklízet), jinak jsem do konce roku každý víkend v práci.
Pokud ti jde o vstávání na ranní, tak stejně na srazech nebýváme dýl než do deseti, to nejsou celonoční mejdany jak v Praze. :-D

Azonic: Sranda musí být, jednou PMFE, prosím. :-) A jen tak mimochodem, se 6 g KNO3 moc dlouho nevystačíš...
Taky mi víkend moc nevyhovuje, navíc bejvaj hospody dost narvaný a je o ničem aby jsme se tam překřikovali. Já jsem klidně pro toho 11.

alfík1: PMDD jílové kuličky mám taky, zatím je nijak chválit nemůžu páč je mám asi 14 dní ale ne všechny rostliny přijímají živiny kořenovým systémem takže v mém případě je třeba tam něco i přikápnout.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: filipkriz
No pokud vím, tak pro Globus je sobota a neděle, bohužel, úplně normální pracovní den.:-(
Při slušnějším počasí také bývá hodně lidí o víkendu pryč. Já se (krom zimy) v sobotu dostanu domů buď hodně pozdě nebo vůbec.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Squit Re: alfik1
L sumci měly být, ale nebudou, peníze na ně a ještě hooodně navíc dostane Eon. Spíš terárka jsou moje noční můra. Mam jen 2 akva 100 a 420l
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - alfik1Re: filipkriz
když už je akvárek víc tak to pak něco stoji a L sumcum se musí trochu přitopit já loni doplácel 4500kč a to mám 2x250l a 400l
--a s tím PMDD, bych si určitě vzal, ale jen ve formě jílových kuliček už jsem je měl dvakrát a velká spokojenost
Ja budu asi este nejaky PMDD brat, ale kupoval sem to ted naposled na jiny strance kde to stalo polovinu snad skoro. akorat nevim ted esli tam maji PMFE

ad sraz: a proc to vlastne neni v nejakej normalni den ( sobota ) kdy muzou vsichni ? v tejdnu to je na palici trochu, ne ? v hospode maj otevreno porad, po kramech nechodime, vetsina lidi je tusim primo z budejovic ...

ad squit: tyvole to mas doplatek vetsi jak normalni lidi cely rocni zalohy
Nepotřebujete někdo hnojivo? www.plantagrow.eu Potřebuju přikoupit PMDD a chtěl bych zkusit i PMFE a rád se s někým podělím o poštovné :)
11. můžu palec

Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore Re: filipkriz
Jo, to jsou ty naše protisměny. :-O Tak co třeba úterý 11. prosince?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Squit
taky bych se sešel, teda jesli jestli do té doby nezrušim akvárka, terárka a nespácham harakiri.(přišel doplatek od Eonu 7,725Kč) A je po vánočních dárcích pro rodinu jako například geophagus winemilleri, L114, L239, L025, L191 do mojí 420l sad
Ja muzu a mam zajem jakoby ob tejden.. resp. zajem mam porad ale delam na stridacku ranni a odopoledni.. a po odpoledni budu v citru tak kolem 22:30 a to je o hovne uz ..
nebo až ten další :-)
pristi tejden mam odpoledni takze ano ale bezeme ..
Tak někdo nahoďte nějaký datum, byl bych klidně pro už příští týden.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Sid Re: filipkriz
Nezkazí.
Ja to mam v lednici vsechno pohromade, tim se asi nic nezkazi, ne ?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Sid Re: azonic
Nemusí.
Nepřidáváte někdo náhodou do akva KNO3? By mě zajímalo jestli se musí po rozmíchání taky skladovat v lednici a spotřebovat do měsíce jako PMDD.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Roketka Re: sivon
Šneky jsem nakonec vždycky někomu udala :c) Všude se najdou blázínci přes něco, já našla i přes šneky.
To by bylo idealni :) ja bych byl pro ale nevim jak to bude.. v tejdnu to je 50:50
Sraz by byl fajn, třeba bych už taky konečně přišel.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore Re: sivon
Cožpak krmení pro rybky, ale jako úklidová četa jsou k nezaplacení. :-)

Všem: Sejdeme se ještě do Vánoc?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: Roketka
No ze setkání v Citru si taky asi bezšnekové kytky neodneseš. ;-)

Dáša má ale, bohužel, pravdu, kytky za to nemohou.
Tak to zkus brát z té pozitivní stránky - máš zadarmo živočišné krmení pro ryby.
Ja bych urcite nejaky ubytoval
Vyzkoušejte
Nechcete někdo náhodou piskořky?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore Re: Roketka
To ale není chyba prodejny. :-P
 Reagovat na tento příspěvek 0  - equium Re: Roketka
Když si koupila ty kytky, tak jsi je ošetřila jak?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - marter Re: azonic
jo Endlerky by byly fajn, mam jedno akva s neonkama, pavcatama a par black mol, tak tam by se urcite hodily. co bys za ne chtel?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Roketka Re: equium
Koupila jsem si v Mercury jednou kytky a zanesla jsem si celé akva šnekama. Od té doby ve zveráčích nekupuju ani kytky.
aqua daho to vozi tam jako tam, na tom neni co zkazit, pokud se to tam nenakazi necim vylozene
 Reagovat na tento příspěvek 0  - equium Re: Roketka
Globus je něco podobného jako mercury. Živočichy bych si tam nekoupil, ale kytky nebo jiné věci asi jo.
marter: nechtěl bys Endlerky?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - marter Re: tercovec5
Z Budejc.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - tercovec5 Re: marter
Odkud jsi?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - marter – nakup rybicek
Ahoj nemate nekdo navic na prodej za dobre nejaky rybky? Chtel bych to zas nejak doplnit. Diky za nabidky na mailto:marter@seznam.cz
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Roketka
Jinak nějakou hezkou vystavují občas na aukru.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Roketka Re: micz
Díky, ale rybky nakupovat nechci nikde ve zverimexech. Dala jsem jen tip.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore
Nějakou břidlici mívali i na Rudolfovský v akvaristice p. Winklera.
Jinak tu občas prodávají svůj sortiment Koblasovi.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - alfik1Re: azonic
břidlici mívaj v Ternu co tam je ten zverimex, co tam zrusili rybky tak jsem tam nebil, ale mívali ji tam
 Reagovat na tento příspěvek 0  - micz Re: azonic
Tu břidlici myslím, že na sto pro koupíš u kauflandu. Je to firma BIRO-D jsou hned u křižovatky s dlouhou loukou.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - micz Re: Roketka
No ryby z globusu bych ti radši moc nedoporučoval, pokud tě nebaví pořád něco léčit... a dekorace a vůbec všechno je tam drahý jak prase :-|
Až pojedu nakupovat tak se tam zajdu kouknout ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Roketka Re: azonic
Já dostala tip na zverimex v globusu, prý tam mají široký výběr pro akvaristiku i co se týče dekorací, ale ještě jsem tam nebyla. Právě jsem břidlici taky scháněla.
Ještě tam pani nějaké měla ;-)

Btw nevíte kde bych v Budějcích sehnal břidlici? Včera jsem se byl poptat v Bauhausu ale tam ji bohužel nemají.

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 79

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78484x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/14054-setkani-akvaristu-ceske-budejovice?od=1632