Přihlásit se RYBICKY.NET »

Setkání akvaristů - České Budějovice

NápovědaFórum » Ostatní » Setkání akvaristů. 

rostlinna-akvaria.cz
Přejít na předchozí stránku Přejít na další stránku   1  
Setkání akvaristů - České Budějovice
 Reagovat na tento příspěvek 0  - gaume
a já už taky přijdu :-) jen hoďte termín. kdybyste chtěl někdo rostlinky, tak něco můžu donést a naopak, ráda bych přebytky šneků - jakýchkoli nebo nějakých živorodek - krom pávčat a edlerek. díky! potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore Re: azonic
Já můžu v sudý týden v ÚT a lichý v PO nebo ČT - NE.
A moc ráda bych zase jednou viděla třeba Richarda, Mildu, Honzu, Hanku, teda jestli jim nějaký termín bude vyhovovat. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - azonic
Co třeba v úterý? Nebo pak až další týden.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radovanovo
Tak navrhněte nějaký termín! Já nemám kalendář :-D Já mám teď skoro pořád volno, takže se přizpůsobím!
Pokud se nějak domluvíme tak to klidně zarezervuju ;-) kdyby náhodou dostala v ten den půlka Budějc chuť na pizzu.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: radovanovo
Teď už se dovoláš... :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radovanovo Re: azonic
Že by??? Hlavně, aby na místě bya rezervace! Pro případ, že by bus, kterým pojedu, opět narazil do dodávky... :-D
Celkem bych to uvítal, ikdyž začínám být opět trochu bez peněz...
Dneska jsme si s Dášou říkali, že by se mohl uskutečnit nějakej sraz, co vy na to? Třeba příští nebo přespříští týden :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - filipkriz
Nemate doma nekdo nepouzivany patronovy difuzor na CO2 z bomby ? ;)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radovanovo Re: Zdendis
Díky! Nápodobně přeji vše nej v novém roce!
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Zdendis
Ahoj preji VSEM VSE NEJ v roce 2013 at se dari nejen vasim rybam , ale i VAM ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Roketka – Betta Splendens
Ahoj ve spolek,

nemá někdo zájem o samečka bojovnice pestré? Mám 4 cca 4měsíční miminka, ale ten samec je už pořádný macek, spíš už jako dospělý. Během dne dodám fotky.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - mirafRe: alexejvesel
Zítra kolem poledne budu v ČB a násady jsou připraveny, tak mi napište č.tel. abychom se mohli spojit nebo napište na mailto:m.fikar@seznam.cz kde Vás najdu.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - baronvontarkyn Re: azonic
Já jich mam taky ještě asi 8 tak ti je dám jestli chceš. :)
Nechcete ještě někdo nějakou Endlerku? Mám tu asi posledních deset kousků ;-) převážně jsou to samci.

PS: kusem Riccie na oplátku bych nepohrdnul stydim
 Reagovat na tento příspěvek 0  - alexejvesel Re: sivon
ja bych zajem měl taky...a co je žádáno na oplátku?:)
coze
 Reagovat na tento příspěvek 0  - mrázeček
to sivon: já bych zájem prosím pěkně asi měl. Jsem od krumlova,tak neni problém přijet. Mrázeček
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon – Krevetky
Měl by někdo zájem o Blue Pearl?
Vzhledem k počasí jen osobní odběr (ČB).
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon – Dárek?
Tak Ježíšek to zase popletl a přinesl dárkový šek 500?- Kč do ZOO Hoch (U Terna nebo Globus). Navíc platí jen do konce ledna.
Neplánujete někdo náhodou nějakou investici? Může to být něco i pro ostatní domácí mazlíčky (které my bohužel nevlastníme). Krmení mám do zásoby a nechce se mi to utrácet za blbosti.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - alexejvesel Re: miraf
ta ceratophylu...roste před očima...takže žere dost živin jestli hnojíte je to jedno...osobně mam radči tu ceratopteris;)..pekna kapradinka to je
cestu plánuju na víkend tak si to ještě koncem týdne upřesníme a kytka to je jedno,kterou máte přebytek(a na okružákách si aspoň pochutnají mřenky :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - alexejvesel Re: miraf
no já sem budějčák...akorát 27 ,28 du do roboty dopoledne :/...jinak kterou kytku chcete? :)...můžu je věnovat i s okružákama :-D tone
násadu grindalu i miker ti dám, ale kde by jsme se sešli?mezi svátky plánuju cestu do Třeboně přes Č.Krumlov a ČB nebo jestli budeš někde kolem Lipna
 Reagovat na tento příspěvek 0  - alexejvesel
lidičky...když sou ty vánovce tak pomozte:-D...zhaním grindal(mikry)...pro moje potvory a už nevim kde shanět...neměl byste někdo násadu?...
mohu vyměnit za ceratophylum submersum a ceratopteris thalicroides(siliquosa)... hop ...jinak pěkné svátky přeji;).
 Reagovat na tento příspěvek 0  - micz Re: filipkriz
Ok to by bylo supr :-)
ok pokusim se na leden neco pripravit
To by byla paráda... bydlím kousek od Velešína, teď mám teda do 7 ledna dovolenou jinak makám v ČB.
dopoledne sem ji zase dost vyhodil ale budu na tebe myslet a az budu zase prostrihavat, dam ti nejaky horejsky stranou, OK?

kde bydlis ?
Nemám sice nic moc osvětlení ale tu Rotalu bych klidně zkusil.... růžkatec jsem měl a musel jsem ho vyhodit, protože mi díky němu přestalo všechno růst.
ja bych mohl darovat Ceratophyllum demersum (růžkatec ponořený), toho vyhazuju tejdne ci ob tyden docela dost.. a Rotala rotundifolia (kolovka indická) - to uz taky nemam moc kam davat, takze pokud chces ..
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Squit Re: micz
ahoj, celkem se spožděním reaguju na tvůj příspěvěk. Stonkovky mám, druhy přesně nevím ale jsem schopen dodat fota. Echináč bych si rád vzal.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radovanovo Re: micz
Ahoj, škoda, že ses neozval cca o týden dřív, ostříhal jsem Rotalu rotundifoliu....Teď ty rostliny asi budou stagnovat a nebudou moc přirůstat, uvidíme. Snad časem naroste i Ludwigia repens.
Nevíte kde bych v Budějcích koupil KNO3?

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - micz
Ahoj nechtěl by jste někdo vyměnit nějakou pěknou nenáročnou stonkovku za pěkný velký Echinodorus grisebachii 'Bleherae'? Mám v nádrži celkem 4... stydim
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radovanovo Re: sivon
Ahojte, no dost mě to štvalo(štve) a mrzí, fakt jsem se těšil. Jenže kdo může čekat, že se může pravidelná linka busu srazit s náklaďákem, že??? rozzureny A taky, že Citro bude narvaný... ne Tak příště, kytek už mě ale asi moc nenaroste (snad jen ty rychlé plevílky) R
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: radovanovo
Mysleli jsme na tebe, ale bohužel nebylo počasí na to čekat venku. Škoda toho zpoždění. V 18:15 jsme se vydali hledat nějakou hospodu. Nebylo jak se s tebou spojit.

Pro všechny:
Ta čísla by bylo asi lepší přes osobní vzkazy, už takhle dumám, kde se k mému číslu různé instituce dostaly.
Prave kuli tobe jsem tady tu vymenu cisel rozjel... Hanka ( Gaume ) se bohuzel neucastnila....
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radovanovo – včera neděle nebyla,...(ale pátek třináctého)
Ahojte, tak já měl včera pátek třináctého Do Budějic jsem jel s plným kýblem kytek, ale v Třeboni se náš autobus srazil s dodávkou Toptransu (naštěstí se nic nestalo, jen prasklo čelní sklo busu). Nicméně to znamenalo víc jak půlhodinové čekání na další bus, který zase pro změnu zastavoval na každém rohu....Do Citra jsem dorazil až těsně před 19 hodinou (namísto 17.35). Našel jsem jen plné Citro a obsazený salonek a vydal jsem se domů....Pochopitelně mě ještě ujel vlak před nosem, takže další hoďka na nádraží jak v ČB, tak ve Veselí! Prostě parádní akvaristický večírek!!! Takže moje číslo : 607 800 424. Radovan
P.S. Psal jsem Hance (Gaume)už kolem čtvrté, ale bez odezvy, asi je to už nefunkční číslo??? Kytky jsem předal dnes Mahymu, takže snad nepříjdou vniveč
Vzhledem k dnesni zkusenosti, kdy v Citru bylo plno a museli sme jit jinam padl navrh vymenit si telefony , nejen pro tyto pripady. napad s FB se neujal, tak snad se ujme aspon tohle, je to opravdu ryze prakticke

777 96 39 50 - Filip
snad se taky s pritelkyni objevime po 7 h
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radovanovo – dnes
Ahojte,snad to stihnu vyrvat z akvarka a přinesu nějaký vodní kvítí. Takže večer naviděnou! R
 Reagovat na tento příspěvek 0  - baronvontarkyn Re: radovanovo
Tak se zítra domluvíme.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radovanovo Re: baronvontarkyn
Ahoj, pokud ti přebývají, tak je beru. R

Starší reakce

Moc jsem to nestudoval, každopádně nejlevnější kytka byla myslím za 69Kč
A ty kytky, myslis neco extra jako ... je to aqua daho, nebo ne ? :-)
V IGY je novej zverimex a mají tam i rybičky palec akorát v akvárkách mají kalnou vodu a mrtvý ryby :-) takže žádná fajnovka
Mají tam i nějaký kytky a ty vypadají docela solidně ale ceny už tolik solidní nejsou :-|
 Reagovat na tento příspěvek 0  - baronvontarkyn Re: radovanovo
Mam 4 dva větší a dva menší 2 samce a 2 samice.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - baronvontarkyn
Taky přijdu....
:-)
mimochodem vedete nekdo FB ? ne ze by to bylo pro akvaristiku tak dulezity, ale neni od veci pak na srazu vedet, s kym se kdo vlastne bavi :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radovanovo Re: ustavprochore
Ahoj, mám to datum poznačený v kalendáři a nic nemám, takže chci dorazit! :-) Kdyby jste někdo měli nějaké ancíky (spíš malé a hlavně zadarmo), tak beru :-) Snad vylovím nějakou kytku, uvidíme! R

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 79

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78484x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/14054-setkani-akvaristu-ceske-budejovice?od=1565