Setkání akvaristů - České Budějovice
Jsem si v tej tvojí džungli ani nevšiml že tam Blyxu máš

Abych pravdu řekl, tak jsem ji ani nepoužil

měl jsem ji slíbenou od známého a než mi ji stihl dát tak jsem si koupit tlakovou lahev. Každopádně tak nějak vím jak by to mělo fungovat tak ti můžu dát nějaký školení
PS: pokud chceš Ancíky tak mám dva menší nejspíš jsou to asi samice
Ancika si dnes dopol odvezl novy majitel
Ahojte, mě to vadit nebude, když to bude u koně (jen by se to mohlo jmenovat "U černé rybičky"

)
To : azonic Já bych si klidně tu sifonovou bombu vzal, ale budeš mě muset naučit, jak ji používat/zprovoznit!
To: filipkriz - Jak je velký ten ancík???
R
zrovna ta me vubec nejde :(
Mě vyhání Blyxa japonica na květ

začal jsem přidávat fosfor tak snad nakonec vykvete.
já taky

Takže se shodneme na Koníčkovi? Pokud ano, asi by to chtělo rezervaci...
Filipkriz: Eště abys za takovou potvoru chtěl prachy.

esli si ten echinac nikdo neveme, ten velkej co mas este v nabidce, tak mi ho skovej ...

Ty vole to sem čekal

hele nechcete nekdo vetsiho ancistruse ? idealne nekdo kdo nema moc kytky nebo je moc neresi, na rovinu - zacal mi zrat echinac, kterej chci radsi nez tu rybu..
dam klidne zadarmo, za odnos .. specha
myslis HOSTINEC U CERNEHO KONICKA ?
Ještě mne napadlo, že U koně jsou teď oddělené prostory pro kuřáky, mají tam velké stoly, prý slušně vaří a není to daleko od nádraží.
V tom případě díky za info, ta změna asi bude celkem čerstvá.

ta je nekuřácká. Teď jsme tam byly 2x během měsíce a je to celé nekuřácké.
Začínáme v 18.00

Nebo jak kdo stíhá....
Tam už je ale jenom "Literárka" a tam teda bývá odpoledne a večer zahuleno fest. Kavárna na půl cesty, která bývala skutečně nekuřácká, už minimálně rok nefunguje.
ten Lotos znam zvenku od videni, klidne to muzem nekdy zkusit, anebo to CITRO, ale asi s rezervaci protoze po ty "prestavbe" je to tam s tim sezenim nejaky vselijaky
Nedělám si srandu, vyzkoušej a uvidíš, že v místnosti ráno nic neucítíš. Prostě to tak funguje. Balkón je řešení na vysmrádnutí tak nejmíň za 3 dny.
O čistě nekuřácké hospodě nevím. Podniky typu čajovna nebo mlíčňák nepočítám.

Ale když budou mít slušně oddělené prostory, proč ne?
... na vytápěný radiátor - nejlépe k sousedům...
Musím to dát na balkon, to by mne doma hnali. A hlavu se mi taky nechce fenovat v jedenáct večer.
Správná připomínka je, abychom se slyšeli - byli jsme u Zelené ratolesti, tam si člověk musí vzít megafon. Jinde zase hraje hlasitě muzika. Výběr je fakt omezený.
Nekurackych hospod asi moc neni... treba v Nosferatu je predek nekurackej, ale stul tak pro 5 lidi, velky stoly vzadu sou kuracky, jinej nekurackej podnik neznam... mozna DT rock pub ale tam se taky nevlezeme ..
Setkání může být pochopitelně i jinde než v Citru. Ale asi bych tíhnul k centru a kde fakt nebude zahulíno a budeme se slyšet. Ale to musíte vědět vy Budějičáci, kde se takové místo skrývá. O prostoru, kde by měli akvária jsme uvažovali x-krát, ale asi nic takového není...

Na ty stačí sprcha, ne?

a poradis mi, jak si tam mam dat do rana vlasy ?

Termín vyhovuje, při změně lokálu, prosím, berte ohled na nás nekuřáky - nehodlám týden větrat bundu, jako minule

Za mě sraz i termín fajn. Změně lokálu se nebráním, jen nesmí být zahuleno.
Zdravim vsechny,nechtel by nekdo za odvoz ancistrus L-144 2ks a ancistrus LDA 16 long fin 3ks,nakoupil jsem jiny sumce a tyhle mi prekazi a do popelnice je mi je lito hodit

.
Ahojte, mě 5.2. docela vyhovuje, ale mohlo by to být klidně i o týden později. Ale přizpůsobím se. Počkáme, až se k tomu 5.2. vyjádří více lidí a jestli to bude ok, dám to do akcí a rozešlu pozvánky po jižních Čechách

Taky by možná nebyla marná rezervace v salonku Citra.
Jiný podnike než Citro jsme už několikrát hledali, ale nakonec je to asi nejlepší kompromis, mě vyhovuje blízkost nádraží....Už jsme také seděli např. v přeplněné a přehlučené pivnici, kde jsme si museli navzájem odezírat
Ale nějaké velké akvárko by tam mít mohli, ne?
Ja do toho Dzbanu chodim rad i mimo srazy, rybky pekny,pivo dobry,obsluha v pohode, ale tech 10 minut busem do mesta klidne dojedu. Ja jen ze se nekdo ptal na nejakej jinej navrh, tak sem dal navrh, kterej se neujal, no

Že tobě se nechce na městskou

. Zase kvůli dojíždějícím to není fér, aby se museli ještě někam plácat.
Tak ještě jeden pokus o příspěvek, jelikož minulý mi neodešel

Já bych teoreticky 5. února taky mohl, naposledy jsem byl v CITRU

Jj myslim to, zazracny to neni, ale chodim tam rad a maj tam aspon akvarka
jinak je mi to samozrejme uplne fuk, kde se sejdeme, klidne dojedu do CITRA, nic proti tomu nemam, krom toho budvaru, ale o to zase tak nejde
Jestli myslíš tohle
www.sportbar-dzban.cz tak mi to moc zázračný nepřijde

navíc mě se v Citru líbí a myslím si, že spousta lidí si bude chtít dát něco k jídlu

Me napada akorat ten Dzban, je tam dobry spojeni, maj tam rybicky, dobry pivo.. akorat tam vareji akorat pizzu takovou obyc... ale radsi tlamovce nez pizzu

Squit tam byl taky mrknout, zbytek to asi nezna, mozna Sivon..
Přidat reakci
1 ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78484x