Přihlásit se RYBICKY.NET »

Setkání akvaristů - České Budějovice

NápovědaFórum » Ostatní » Setkání akvaristů. 

rostlinna-akvaria.cz
Přejít na předchozí stránku Přejít na další stránku   1  
Setkání akvaristů - České Budějovice
 Reagovat na tento příspěvek 0  - azonic Re: filipkriz
Jsem si v tej tvojí džungli ani nevšiml že tam Blyxu máš :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - azonic Re: radovanovo
Abych pravdu řekl, tak jsem ji ani nepoužil :) měl jsem ji slíbenou od známého a než mi ji stihl dát tak jsem si koupit tlakovou lahev. Každopádně tak nějak vím jak by to mělo fungovat tak ti můžu dát nějaký školení palec
PS: pokud chceš Ancíky tak mám dva menší nejspíš jsou to asi samice
 Reagovat na tento příspěvek 0  - filipkriz
Ancika si dnes dopol odvezl novy majitel
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radovanovo
Ahojte, mě to vadit nebude, když to bude u koně (jen by se to mohlo jmenovat "U černé rybičky" smich )
To : azonic Já bych si klidně tu sifonovou bombu vzal, ale budeš mě muset naučit, jak ji používat/zprovoznit!
To: filipkriz - Jak je velký ten ancík???
R
zrovna ta me vubec nejde :(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - azonic Re: Kvik
Mě vyhání Blyxa japonica na květ palec začal jsem přidávat fosfor tak snad nakonec vykvete.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kvik
Jo a taky mi jedna kytka hodila v akva květ :-) to se ještě nestalo :-D Šlahoun asi 80 cm dlouhý.
Někdo měl problém s Budvarem, ale u koně točí Platana! Tak to si asi pivo nedám, doufám, že tam budou mít aspoň dobrý vínko. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - azonic Re: Squit
já taky ano
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Squit Re: ustavprochore
já jsem pro koně
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore
Takže se shodneme na Koníčkovi? Pokud ano, asi by to chtělo rezervaci...
Filipkriz: Eště abys za takovou potvoru chtěl prachy. :-D
esli si ten echinac nikdo neveme, ten velkej co mas este v nabidce, tak mi ho skovej ... :)
 Reagovat na tento příspěvek 1  - micz Re: filipkriz
Ty vole to sem čekal :-)
hele nechcete nekdo vetsiho ancistruse ? idealne nekdo kdo nema moc kytky nebo je moc neresi, na rovinu - zacal mi zrat echinac, kterej chci radsi nez tu rybu..

dam klidne zadarmo, za odnos .. specha
 Reagovat na tento příspěvek 0  - azonic
U Koníčka je to fajn palec
Pokud byste někdo chtěl bublat sifonovejma bombičkama tak se mi doma válí sifonová lahev a rád se jí zbavím :)

PS:ještě daruji Cichlid Gold od Hikari, dostal jsem vzorek k filtru a je mi líto to vyhodit.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Squit
u koníčka je to dobrý, můžu potvrdit, pracoval jsem 4 roky vedle a chodil tam skoro každý den na obědy, mají tam hotovky celý den, slušný výběr, ceny přátelské ;-) http://www.ucernehokonicka.cz/
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: filipkriz
Ano.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - micz
Chtěl by někdo velkej Echinodorus grisebachii 'Bleherae' ? ZDARMA. Jinak ho nejspíš vyhodím. Můžu dovézt do čb k sobě do práce. Kdyžtak přes vzkaz
:-)
myslis HOSTINEC U CERNEHO KONICKA ?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon – Hospoda
Ještě mne napadlo, že U koně jsou teď oddělené prostory pro kuřáky, mají tam velké stoly, prý slušně vaří a není to daleko od nádraží.
Tak kde to teda nakonec bude?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore Re: Squit
V tom případě díky za info, ta změna asi bude celkem čerstvá. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Squit Re: ustavprochore
ta je nekuřácká. Teď jsme tam byly 2x během měsíce a je to celé nekuřácké.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radovanovo Re: Kvik
Začínáme v 18.00 pivo Nebo jak kdo stíhá....
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore Re: Squit
Tam už je ale jenom "Literárka" a tam teda bývá odpoledne a večer zahuleno fest. Kavárna na půl cesty, která bývala skutečně nekuřácká, už minimálně rok nefunguje.
ten Lotos znam zvenku od videni, klidne to muzem nekdy zkusit, anebo to CITRO, ale asi s rezervaci protoze po ty "prestavbe" je to tam s tim sezenim nejaky vselijaky
nekuřácké podniky jsou například kavárna Měsíc ve dne ale k jídlu tam mají tak max utopence http://www.mapy.cz/#x=14.480552&y=48.977846&z=16&umc=9hIitxSgLJ¨=Nová%201870%2F3%2C%20České%20Budějovice%2C%20okres%20České%20Budějovice&t=s&u=u
Já bych byl pro Citro ;-) mě se tam líbí potlesk
Já jsem taky pro nekuřáckou hospůdku, nesnáším ani kouř z cigaret ani pak smrad z oblečení. Jo a v kolik hodin by to vypuklo? Já budu ještě asi ve 14.00 hod. V Táboře, tak abych se stačil přesunout. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Yirka Re: sivon
Nedělám si srandu, vyzkoušej a uvidíš, že v místnosti ráno nic neucítíš. Prostě to tak funguje. Balkón je řešení na vysmrádnutí tak nejmíň za 3 dny.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore Re: filipkriz
O čistě nekuřácké hospodě nevím. Podniky typu čajovna nebo mlíčňák nepočítám. :-) Ale když budou mít slušně oddělené prostory, proč ne?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - micz
Sice se srazů nezůčastňuju, ale můžu doporučit příjemnou restauraci Lotos, měli jsme tam firemní večírek. Kouří se tam, ale mají výkonou filtraci takže pohoda. Skvěle tam vaří. Je to na Husovce.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: Yirka
... na vytápěný radiátor - nejlépe k sousedům...smich
Musím to dát na balkon, to by mne doma hnali. A hlavu se mi taky nechce fenovat v jedenáct večer.
Správná připomínka je, abychom se slyšeli - byli jsme u Zelené ratolesti, tam si člověk musí vzít megafon. Jinde zase hraje hlasitě muzika. Výběr je fakt omezený.
Nekurackych hospod asi moc neni... treba v Nosferatu je predek nekurackej, ale stul tak pro 5 lidi, velky stoly vzadu sou kuracky, jinej nekurackej podnik neznam... mozna DT rock pub ale tam se taky nevlezeme ..
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radovanovo – setkání 5.února
Setkání může být pochopitelně i jinde než v Citru. Ale asi bych tíhnul k centru a kde fakt nebude zahulíno a budeme se slyšet. Ale to musíte vědět vy Budějičáci, kde se takové místo skrývá. O prostoru, kde by měli akvária jsme uvažovali x-krát, ale asi nic takového není... coze
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Yirka Re: filipkriz
Na ty stačí sprcha, ne? :)
a poradis mi, jak si tam mam dat do rana vlasy ? :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: Squit
Termín vyhovuje, při změně lokálu, prosím, berte ohled na nás nekuřáky - nehodlám týden větrat bundu, jako minule ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore
Za mě sraz i termín fajn. Změně lokálu se nebráním, jen nesmí být zahuleno.
Nevíte náhodou jestli bych někde v Budějcích sehnal eleocharis sp. xingu? Dost pochybuji o tom, že by ho někde měli ale za zeptání nic nedám ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - gelin
Zdravim vsechny,nechtel by nekdo za odvoz ancistrus L-144 2ks a ancistrus LDA 16 long fin 3ks,nakoupil jsem jiny sumce a tyhle mi prekazi a do popelnice je mi je lito hodit :-D.
5.2 taky můžu. Ve Džbánu jsem byl a líbilo se mi tam. Pokud ale většina chce do Citra, tak se přizpůsobím.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radovanovo – setkání 5.února
Ahojte, mě 5.2. docela vyhovuje, ale mohlo by to být klidně i o týden později. Ale přizpůsobím se. Počkáme, až se k tomu 5.2. vyjádří více lidí a jestli to bude ok, dám to do akcí a rozešlu pozvánky po jižních Čechách :-) Taky by možná nebyla marná rezervace v salonku Citra.
Jiný podnike než Citro jsme už několikrát hledali, ale nakonec je to asi nejlepší kompromis, mě vyhovuje blízkost nádraží....Už jsme také seděli např. v přeplněné a přehlučené pivnici, kde jsme si museli navzájem odezírat :-D
Ale nějaké velké akvárko by tam mít mohli, ne? :-)
Ja do toho Dzbanu chodim rad i mimo srazy, rybky pekny,pivo dobry,obsluha v pohode, ale tech 10 minut busem do mesta klidne dojedu. Ja jen ze se nekdo ptal na nejakej jinej navrh, tak sem dal navrh, kterej se neujal, no :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sivon Re: filipkriz
Že tobě se nechce na městskou :-D. Zase kvůli dojíždějícím to není fér, aby se museli ještě někam plácat.

Sakra práce, na stránkách to vypadá, že jsem přihlášený a nejsem :-(
Tak ještě jeden pokus o příspěvek, jelikož minulý mi neodešel :-( Já bych teoreticky 5. února taky mohl, naposledy jsem byl v CITRU :-)
Jj myslim to, zazracny to neni, ale chodim tam rad a maj tam aspon akvarka :)

jinak je mi to samozrejme uplne fuk, kde se sejdeme, klidne dojedu do CITRA, nic proti tomu nemam, krom toho budvaru, ale o to zase tak nejde
 Reagovat na tento příspěvek 0  - azonic Re: filipkriz
Jestli myslíš tohle www.sportbar-dzban.cz tak mi to moc zázračný nepřijde :-D navíc mě se v Citru líbí a myslím si, že spousta lidí si bude chtít dát něco k jídlu palec
Me napada akorat ten Dzban, je tam dobry spojeni, maj tam rybicky, dobry pivo.. akorat tam vareji akorat pizzu takovou obyc... ale radsi tlamovce nez pizzu :-D Squit tam byl taky mrknout, zbytek to asi nezna, mozna Sivon..

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 79

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78484x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/14054-setkani-akvaristu-ceske-budejovice?od=1465