Setkání akvaristů - České Budějovice
Pro mě je úterý 5.3. jediný den v tom týdnu, kdy můžu, takže mám jasno.
Baarovka je OK, přinejhorším kdyby se nám nelíbilo, je tu poblíž hospod víc - U Vlka, Na Rychtě,...

V Baarovce je to docela fajn, měli jsme tam taky sraz z vějšky. Nevím, zda tam večer vaří.
Toho Citra je škoda, je tam dobré jídlo, ale ten salonek po předělání už asi opravdu není vhodný (leda by chtěl někdo sedět na zemi a hrát si s hračkami pro děti).
..dnes jsem se víc nenasmál!
U Koníčka mě taky štvalo, že se pořádně neslyšíme (prakticky se mohl člověk bavit jen s nejbližším sousedem, což je docela škoda a nepřeje to hromadným debatám

Takže jsem spíš pro nějaký salonek!
Přizpůsobím se datu i místu! Citrom máme vyzkoušené, ale nutné je rezervé a taky 20 lidí se tam asi nevejde (leda bychom srazili všechny stoly v salonku dohromady

za mě také raději 5....

a jak se ten podnik jmenuje a jaky tam mají pívo ? a vari se tam i vecer ?
me tak napada...ze jsem se tam i zenil...

a co teda Baarovka? je to v podstate kousek od Citra a nebejvala to spatna hospoda (Jarda majitel je hospodskej jak remen) - bejvaly doby kdy jsem tam byl pomalu obden

- meli jsme tam pred cca dvema lety sraz gymplu a bylo to stale OK
www.mapy.cz/…
je tam vzadu salonek oddelenej od hospody, na Sady na autobus je to kousek a na nadrazi pesky je to tak 15 minut
Pokud nas bude jako ted posledne tak se nevejdem do Citra, ale u toho Konicka sem obcas neslysel ani sam sebe, coz me docela sralo, kdyz sme si tam sli vylozene pokecat ...
co treba do Dzbanu ?

Mě v Hlíza gasu naplnili 500g za 99Kč

to je docela nepoměr. Každopádně teď mám cca 3 měsíce čím bublat a doufám, že do té doby seženu nějakou větší flašku za rozumné peníze.
zkus to zde
www.mapy.cz/…
plni to takova sikovna ukrajinka (fakt makava - myslim ve smyslu prace

) a vetsinou neni problem se s ni domluvit
jinak pokud mas nejakej nestandard tak je lepsi reseni si koupit snehovej hasicak a prepoustak a tu malou flasku si sam plnit a pak jednou za cas si nechat naplnit hasicka
tam co jsem psal stoji velkej 6kg hasicak 260Kc
Ahoj,
poradí mi někdo při výběru vnějšího filtru ? Budem kupovat 350 litrovku

Tak ho svolejme na 5.3., otázka je, zda zopakujeme hospodu.
resilo se neco zacatkem brezna ale to ted tezko asi rict hromadne esli vsichni budou moct nebo ne ..
A to je blby ? Vsak to je ve finale to sami, ne ? pokud to neni teda nejaky extra drazsi
Za mě 5.3. pohoda.

U plnění CO2 mi strejček google vyplivnul ještě tohle:
www.hasbu.cz , osobní zkušenost nemám.
No, mě taky moc nepřeje příroda, ale je únor, tak je to očekáníhodné

Možná to nevydržím a objednám pár kytek z Ad už na tento týden, konečně snad začnu zařizovat tu novou průhlednou skříňku...Jestli někdo spěcháte a vybrete z nabídky, která je aktuální na Ad, tak bych kytky třeba přeposlal....
R
Dal jsem ti palec

K tomu srazu, mě 5. března nevyhovuje, jsem totiž v práci

Jsem pro 6. března

0
[63] - Rostliny 15.02.13 12:04 azonic Myslím si že asi nikdo

kdyžtak se to objedná za plnou cenu, zase takový rozdíl to není.
a ma tedy nekdo aktivni zivnostak na koupe prodej ?
No chtěl bych do nového akva eleocharis a pogestemon helferi ostatní zatím rozmýšlím

No jo, ty chceš určitě nějaký špeky. To budeš muset prubnout spíš Rataje nebo Adama Votavu.
kdyby nebylo na koho tak na me se to do CB klidne objednat muze, mam tu trvaly bydliste a postu asi 100m od baraku
Tak už mě z Aqua-Daho odpověděli, je to přesně jak říkám....Napíšu víc raději ve vzkazu, eventuelně mě tady napiště! Díky. R
Jak tak na to koukám tak kytky co bych chtěl zrovna nemají

Ahoj, já bych se nákupu akvarijních rostlin v zimě nebál vůbec.
Jen kdyby byly tuhé mrazy - 15 a víc.
Kdysi jsem si taky nechal posílat kytky v zimě a v pohodě to dorazilo (když si vezmeš, tak balík putuje někde v autě nebo je někde v místnosti, pokud to není kamion, který je jen zaplachtovaný, tak to musí přežít ty 1-2 dny cestování).
Hromadná objednávka není vůbec špatný nápad, asi bych se přidal, ikdyž jsem švorc.
Mohlo by se to objednat na někoho z Budějic na nějaký den před srazem a pak bychom se šábli a rozdělili kytky.
A kdybychom objednávali takhle hromadně častěji, mohli bychom se stát "obchodníkem" a získat jiné ceny než drobný akvarista (teď jsem jim psal dotaz, tak uvidíme co a jak). Já mám třeba živnostenský list i na nákup-prodej (jen teď na zimu pozastavenou živnost

)
R
Kamos kamose ted zarizoval asi 475l nadrz a koupil velkou krabici od aqua daho, asi nejakej ten balik pro akvarium dle velikosti a prislo to dobre zabalene, polystyren, noviny, igelit, mokre noviny, oznaceni proti mrazu ... a kytky uplne v cajku, takze na lepsi pocasi ani treba necekat
leknin me dycky vyleti az nahoru a akorat stini, videt neni pres kryt .... skoda, nevim... mozna mit HODNE svetla tak se za nim nepozene ale ... myslim si ze to je proste takova kytka.. nevim
Počkej, počkej!
Já myslel, že ta růžice listů zůstane u dna...Jestli to vyžene všechny listy na hladinu (což leknín běžně dělá, nevím však jestli i tropický), tak to ho radši ani nebudu chtít!
R
Jo tak to by mne taky zajímalo.Z počátku paráda, udělal nádhernou kopici lupenů a časem začal blbnout a leze nahoru.Nějaký listy jsou tak 20 cm nad dnem a jiný vyletí během dvou dnů až na hladinu.

nahodou jak to udelaji, ze tim ten leknin roste u dna, nevite ? me to zene sileny slahouny na hladinu okamzite, klidne 40-50 cm stonek ..
Ahoj, já jsem na stránky Aqua-daho koukal několikrát a furt mě vrtalo hlavou, jak to, že rostlinna-akvaria.cz nabízejí od Aqua-daho lekníny a samotné Aqua-Daho je nemá! A teď mě došlo, že Aqua-daho je nemá pojmenované latinsky Nymphaea ´Tiger Lotus Red´ nebo Nymphaea lotus 'Zenkeri', ale jen "Tiger Lotus Red".....
(přitom tam několik leknínů mají a pojmenovaných Nymphaea...)
Nevím, proč tam mají jen obchodní název, když vše ostatní mají latinsky!
Tak díky za radu!
R

tak sem si teda udělal set co2...no už mi to bublá skoro týden...tady je photo ;)
tady
http://aqua-daho.cz/aqua-daho/katalog/T02.htm je máš po 45 kč/ks a i obrázek se shoduje

ja sem tam kupoval nejaky veci k CO2 ( dropchecker, indikator a difuzor ) a ze srandy sem tam hodil jednu kytku. to co sem koukal a to co doslo me tak je akorat prebaleny aqua daho s par (desetikorunama ) korunama prirazkou
jinak s obchodem zkusenosti v pohode,jednani dobry, dodani druhej den, ceny taky OK
takze bych to zkusil

Hele, znáte někdo tento eshop, eventuelně už jste tady něco kupovali???
www.rostlinna-akvaria.cz/…
(nechal jsem tam scválně lekníny, protože mě příjdou neuvěřitelně levné, nechápu

)
Tak, už ji máš za ušima
Ale CO2 sety by azonic mohl za dobrý peníz vyrábět, plus servis samosebou!
R
Přidat reakci
1 ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78484x