Tahle rostlina asi není akvarijní co?
Před časem jsem objednal u pana Růžičky několik rostlin, mimo jiné i Ludwigii var. Cuba.
Co je tohle za směs? To vypadá, jak když jsou to dvě rostliny v jednom, spodní listy vypadají jinak, než ty uprostřed
Dobrý den,chtěla bych se zeptat co je to za rostlinku.V atlasu tady na rybicky.net jsem ji nenašla(nebo možná přehlédla)
U této rostliny mi nějak unikl název, ostatní se snažím evidovat. Roste mi tu už 10 měsíců, během té doby změnila listy(přechod na submerz) a výrazně zakrsla, což si vysvětluju "přebytkem" světla (v atlasu u mnohých rostlin popisováno) a nebo, a tomu věřím víc, se jí prostě nedaří. Roste dost pomalu. Listy jsou dlouhé max 5cm, nové listy čím dál menší. Mám tu fotku aktuální i po založení nádrže. Za případné info díky...

Hezký den, netuší někdo copak by tohle mohlo být. Nasla jsem u táty v akvariu, tak by mě to zajímalo.
vzhledově se moc nepodobají (barva, velikost atd...).... děkuji ale s touto odpovědí se moc nespokojím....
prosím o pomoc při specifikaci.... rostliny (viz označeni na foto).... nějak mi začiná zaplevelovat akvarium...
Ahojte,Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 225651x