Nevíte někdo co je to za rostlinu? Omylem jsem to dostala zadarmo, když obsluha zverimexu vytahovala jinou rostlinu. Díky
Dobry den, chtel bych vas poprosit o identifikaci rostlinek... Zarizuji si akvarko, a byli mi darovene rostlinky. Bohuzel ale dotycna osoba nevi co to jsou za rostlinky... Tak se na vas obracim s prosbou o identifikaci. At vim, jake to jsou rostlinky a jak se k nim mam chovat...
byla jsem na burze a privezla jsem si 3rostlinky a nerekli mi co to jsou zac
hledala jsem v atlase podle fotografie a nenasla jsem..takze jsem asi prehlídla poradí nekdo prosím?
Ahoj,
Zase tápu...
Tohle pravidelně vyndavám z akvária při údržbě...když jsem to z akva vyndal už asi po třetí napadlo mě, že to asi nebudou kořeny rostlin který zůstaly nad substrátem.
Ahoj tady vám všem.Mám dotaz hlavně na lidičky co mají doma nějakej ten rybníček.Dostal jsem rostlinku do rybníčku.Bohužel mi dotyčný neřekl jméno.prosím zná někdo tuto rostlinku.Teď zrovna kvete.Květ je podobný Blatouchu.Všem za snahu děkuji.
Ahoj akvaristi opět jsem dostal od kámoše dvě rostliny a nevím co to je další informace kolem nich. Tak mi prosím vás poradte nekdo co jsou zač. Děkuji vsem...
Mohli by jste mi prosím pomoci identifikovat "rostlinku". Myslím si, že by se mohlo jednat o nějakou bublinatku...ovšem netučím jak se mi vylíhla v akvárku 

zdravim! kupil som si na burze zopar echinodorov, no v tom frmole som sa zabudol spitat co su to vlasne zac..........mohol by mi prosim pomoct niekto zkusenejsi s urcenim? 
Mohol by mi niekto poradiť s týmito dvoma rastlinkami... Že ako sa volajú? Dostal som sa k nim, tak by som rad vedel, že čo to je zač. Moc vďaka.Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 225651x