Jeste mi appka nasla toto: shoda 87% - ruzkatec ponoreny, sle uplne si nejsem jist, jestli roste v cechach. Ale vypada ‘pevneji’ a celkem podobne tomu tvemu
No moje chytrá aplikace toho moc nenabídla…
Najde se odborník na rostliny v našich řekách? Potřeboval bych pomoci s identifikací. Nalezeno v Jihlavě ve stejnojmenné řece. Zkusil jsem zasadit do akvária 

Dobrý den koupil jsem si 4 rostliny. Ale nevím jak se jmenujou. Vím měl jsem se zeptat u prodejce ale zapomněl jsem. Prosím pomozte mi z identifikací rostlin.
Štítky z akvaristiky jsem si bohužel neschovala.
Ahoj, prosím nevíte někdo jestli se tato rostlina jmenuje Cryptocoryne parva? Snažím se to zjistit, ale nejsem si jistá.
Ahojte, chcem si zobrať rastlinu do akva na foto. Je to rastlina s povrchovej studne s lazov. Dve základné otázky: čo je zač a čo tým riskujem? Je v pitnej vode brutál studenej a mäkkej a navyše v tme (preto je asi biela). Chcem ju dať teda do akva vody- teplej, tvrdej a veľa svetla. Ako ju privyknúť a ako tak dezinfikovať od prípadných nechcených návštevníkov. Môj plán preplachnut vidovodnou vodou a nechať v nej odstáť cca 2dni. Nech chlór spraví niečo a privyka na tvrdú a postupne teplejšie vodu, ako sa bude ohrievať na izbovú teplotu. Bude to fungovať, samozrejme akúkoľvek radu veľmi rád uvítame. Dakujem

Zdravím všetkých. Pomôžete? Mám v akváriu rastlinku, ktorú som obdržal spolu s krevetkami na burze. Mám ju pri žabkách, dobre sa jej darí ale netuším, čo je zač. Som vďačný za odpovede.Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 225964x