Dostal jsem se k této ropstlince-na fotce v popředí- a nikde ji nemůžu nalézt. Poradíte, prosím? Předem díky.

Dneska sem si na burze koupil moc pěknou(taky drahou) rostlinku a zapomenul jsem její název, poradít někdo?Bylo mne řečen, že vytvoří kobereček, tak uvidíme...Díky moc 

Zdravím všechny,taky bych potřeboval pomoct s určením tří druhů kryptokoryn.Mám už je skoro rok,ale teď,po přesazení do nového akvária jsem si řekl,že už bych snad konečně mohl vědět,co mi to roste v akváriu.
Na akvaristické burze jsem koupil od jednoho pordejce rostlinku, kterou tak tipuji na Ludwigii, ale potřebuji poradit jaký je to druh, jestli na to někdo přijde.
potrebovala by som poradit s jednou rastlinkou- zrejme je to nejaka cryptocoryne no neviem aka
ahoj,
Taky jsem šikovnej nákupčí
Prosím, nevíte, co je toto? Nejbližší jsem našel Hygrophila difformis, ale přijde mi, že ta má užší a ostře roztřepené listy. Přišel jsem k ní náhodou, majitel ji také nezná.
To co držíš v ruce je Sagittariaa Platyphilla nikoliv Sabulata. Je to širokolistá poměrně velká rostlina. Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 225964x