Dobrý den, dnes jsem prošla cely atlas rostlin a nemůžu přijít na to, jaké rostlinky to mám. První vypadá na Bakumu vlnatou a druhá jako Bahnatka vonná. Plovoučka se mi nezdá jako žádná z atlasu. Poradíte mi prosím?
Dobrý den, 
Ahoj, copak je to za rostlinku? Je to rybicky.net/atlasrostlin/najas_indica?
Zdravím, viete niekto čo je to za rastlinu? Dostal som ju od kamaráta akvaristy, ale jediné čo o nej vedel je, že rýchlo rastie, a mal pravdu.
dostal som dva korene Cryptocoryne ???? - majiteľ bohužial nič viac nevedel. Poprosím o identifikáciu.
Pomůžete s identifikací rostlin? Obě jsou z vody, v košíku umístěny jen dočasně, prošly hypermanganovou koupelí. Červená napravo - může to být ludwigia super red či jiná?
Můžete identifikovat tuto rostlinu? Byla zakoupena v běžném řetězci za běžnou cenu, takže žádná rarita to nebude. Předem veliké díky.

Tak jsem zaexperimentoval a před dobou objednal tohle www.aliexpress.com/…
Ahoj, prosím o pomoc s určením rostlinky, která se mi nepozorovaně dostala do akvária s jinými darovanými rostlinkami. Děkuji.

Diky moc za tip, ikdyz tedy podle obrazku jsem zadnou tu hyd. neidentifikoval. Mozna mi proste roste nejak zpotvorene. Pro jistotu posilam par fotek jeste z boku a v blizka.
Dostal jsem ke krevetam v obchode nejaky lupen, i zasadil jsem ho a vyrostla z nej rychlerostouci kytka s lupeny tak kolem 7cm. Lupeny maji celkem vyrazne tmave zilkovani, ktere nevim, zda je prirozene, nebo je priznakem neceho chybejiciho. Poradite mi prosim co to je za kytku, at mam v inventari poradek?Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 225651x