tak takovejhle rozměrů mi dorůstá vousatá ruducha
Tahle řasa se mi tvoří úplně u hladiny a to na kytkách echinodoru a valisnerie.. Má šedou barvu a větví se.
dekuji za reakci na obrazek listu s rasou ale mne to take trapi proc se mi listi tak devastuji a zarustaji rasou byl jsem dnes v hradci na vystave a vzal jsem tam tento list s rasou ve sklenicce a ptal jsem se cim by to mohlo byt a ruzne reakce byli treba ze mi schazi zelezo ve vode a pry bych tam mnel dat do dna hrst rebiku retatych na dno no nevim ale je to takove neverici a pak u stanku u p.rataje mne zase chteli prodat nejakou chemikaliji ale ze pry to muze take znicit rostliny jako ze je zpalit nebo zpomalit rust a hodne lidi mi rikalo znova zalozit akvarko a koupit rostlinky nove tak ja nevim svitim snad dost mam tam 3x 18w grolux,840,865 a svitim od 9.00 do 22.00 na filtr jsem udelal rampu aby voda jen z nej vytekala dno je zrnite koupene v akvaristice 3-5 vodu mnenim jednou tydne nejpozdeji 1 za 10 dni 30l z vodovodu odstate 24h jednou za 14 dni jsem pridal dle navodu hnojivo akvaflor af-7, co2 nepridavam i kdyz asi se po necem podivam a rostliny nic moc nerostou spiz se listy zhorsujou Fotky akvaria mam v profilu poraditemi prosim a predem dekuji jarda cisarZpět na obsah sekce Řasy • Zobrazeno 48394x