Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Prasklé sklo a jeho lepení

NápovědaFórum » Technika » Akvária 

Akvaristik.eu

Přejít na předchozí stránku 33 Žádná další stránka   1  
Prasklé sklo a jeho lepení
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.10.2006 20:35 Štěpán – .
Ví někdo, odkdy bývala akvaristika na ulici Pohraniční stráže, teď Eliášova v Praze 6? Koupil jsem si tam akvárium - část stojanu, když tu prodejnu rušili. Letos jsem ho rozebíral - bylo už omlácený a myslel jsem, že bylo nespolehlivý, ale jak to DRŽELO, tomu jsem nevěřil. Málem jsem si uříznul ruku než se mi ho podařilo rozebrat. Nevím jak se dají porovnat současný silikony a tehdejší... Ale tamten byl bílej a dost tvrdej.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.10.2006 20:25 Havel-st – 25let
Mám nejstarší dvě, asi 36 l karanténky, přibližně 25 - 27 let, lepené Cenusilem z DDR za 5,80 Marek a drží.
... pravda, bezpečí, jako s křidélky to už dávno není. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.10.2006 19:17 vik-a – teda
no ja ho uz mam davno a preto sa radsej pytam aby som na to bola pripravena!!!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.10.2006 19:16 Štěpán – .
Balda, u koho jsis to akvárko nechal dělat?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.10.2006 19:13 Kate – praskne?
Ježiši, začínám mít docela strach o svoje akva!!! coze coze
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.10.2006 19:10 vik-a – akva
A stalo sa niekomu ze mu to neprasklo viac nez 5 rokov??? hmm
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   20.10.2006 19:04 Muž Jirka [11] – .
Tak to je na prokopnutí pana nelepiče!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.10.2006 18:09 Tomas4343 – .
Lepené na zakázku. Stáří asi tak 2 týdny X-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.10.2006 18:02 Muž Jirka [11] – Balda
Pokud bylo starší tvé akva,spíš to byla řasa...........
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.10.2006 17:59 Tomas4343 – .
No právě, že jsem pod tím měl pětku polystyren, takže tím to nebylo... Začalo to téci ve spodní přední spáře. Nejspíš to špatně slepili... Ale bylo pěkný to pozorovat. Nejdřív takovej malinkej potůček, kterej se rozšiřoval a rozšiřoval až to teklo podél celé strany smich
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.10.2006 17:57 Muž Jirka [11] – ve 3 ráno
Mě začala ve tři ráno téct šedesátka.Naštěstí mě to probudilo,spím a zdá se mi ,že mi někdo čůrá v pokoji na podlahu,plovoucí(asi proto,mě to vzbudilo).Byl jsem v polospánku,si říkám kravina a usnul jsem zas a ,když to bylo asi po třetí rosvítím a koukám na akva a ono v něm míň vody,pořád mi to nedocházelo!Až pak si říkám sakra co ten zvuk a z boku kam jsem neviděl pramínek vody,fakt,jak když někdo čůrá,chvilku trvalo než mi to seplo!:-)
Pak už klasika,hurá pro kýbl a odsát zbytek vody.Teklo to uprostřed,netěsnost,bylo lepené průhledným silikonem a řasa udělala své.Nechal jsem tam cca 10l,aby to do rána počkalo,pro jistotu stáhnul lepenkou strany k sobě a začal tančit s hadrem po podlaze,aby se mi nezvedla,nebo nerozlezla.I ,když je plovoucí asi na vodu není:-)No po hodince honění 30l vody po podlaze jsem šel klidně spát :-D .
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   20.10.2006 17:19 neo – ..
A na čem akvárium bylo?? Jetli bylo na stolku nebo tak tak stačilo zrnko písku, a akvárium prasklo. proto doporučuju po akvárium polystiren nepo něco podobného. Vyvarujete se aspon takovému ''hezky'' ztrávenému večeru. ;-) ;-) :-D :-D :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.10.2006 16:52 Tomas4343 – :-)
To mě rupla 250 litrová nádrž. Opravdu výborný palec a to to bylo ještě v jednu hodinu ráno, takže krásně probděná noc ;-) Alespoň, že jsem tam ještě neměl rybky... :) Jo a rupla sama od sebe. Dodnes nevím, čím to mohlo být a pevně doufám v to, že se mi to už nikdy nestane ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.10.2006 16:52 Muž Hugo [8] - Cichlidy – molitan
proc bych pridelaval molitan ke sklu kdyz mam prepazky :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   20.10.2006 15:30 Vodník – .
Jak jsi molitany přichytil ke sklu ?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.10.2006 15:21 Muž Hugo [8] - Cichlidy – .
me prasklo 12 litrove akvarim ale nejak sem to neresi slepil sem ho silikonem nalepil prepazky dal molitany a mas s toho filtr(este musim dokoupit cerpadlo)

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... 32 ...... [33]

Zpět na obsah sekce Technika • Zobrazeno 38455x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/3858-praskle-sklo-a-jeho-lepeni?od=1601